Bu yorumun o kadar doğruki ilk evlendiğimde darmadumandım ki evimde öyleydi. Eşim hiç bir şeyime karışmamasına rağmen ben özgürlüğüm elimden alınmış gibi hissediyordum sorumluluk çok ağır gelmişti, evim dolabım yediklerim her şey karmakarışıktı. Adapte oldukça her şey rayına oturdu bunda buranın ve verimli rutin topiğinin çok katkısı oldu kendimi buldum silkelendim toparlandım sayenizde
Geçen temizliğe gelen abla senin evin çok toplu temizlik yapmak çok rahat dedi 2 sene önce gelse öyle düşüneceğini hiç zannetmiyorum.
Annem bile çok dağınık olduğumdan dem vururdu çok değiştin düzeldin diyor

ya minimal yaşamak istersin yada istemezsin gerçekten güzel yere değindin mia.eğer istiyorsanda bunu bilinçli yapman gerekiyor.senin topiğin sayesinde minimal yaşam la ilgili baya yazı okudum,kitap okudum,bloglara baktım,yapılan listeleri inceledim.belirli bir düzen çerçevesinde ilerliyor.maria ablanin sıralaması o kadar mantıklı ki.o sıraya uyunca tıkır tıkır işliyor.atılacak atılıyor,bağışlanacak bağışlanıyor,hediye edilecekler işte satılacaklar vs.diye devam ediyor.tekrar teşekkür etmek istiyorum iyiki böyle bir sayfa açmışsın.yüreğine sağlık.

Kızımdan sonra evle alakam kopmuştu benimde
sürekli yetersiz hissediyordum.
baktım ki ev çok gereksiz eşyalarla dolu
hem yaşam tarzımı hem evimi değiştirdim bu süreçte
bu süreçte birlikte değiştik güzel oldu :)

Eşyaların bize hizmet etmesi gerekirken biz onlara hizmet eder olduk olay bu kadar basit aslında.

haklısın
evi iyi incelemediğimi anladım bunun için iyi gözden geçirme ve ellemem gerek.
sanirim zaman alacak.

haklısın
evi iyi incelemediğimi anladım bunun için iyi gözden geçirme ve ellemem gerek.
sanirim zaman alacak.

İstediğin odadan başla olması istediğin gibi ayıkla kalanları kutula ve bir süre deneyimle
ihtiyaç duyduklarını kutudan geri çıkart baktın ki ihtiyaç duymuyorsun gönder evden

Ayrıca teşekkür ederim sayfa sizin sayenizde renkleniyor.
Sizden öğrendiğim çok şey var

aynen öyle
ben de burayı keşfettikten sonra başladım hafiflemeye
giymediğim kıyafetlerle doluydu bazamın altı önce onlardan kurtuldum poşet poşet kıyafet eledim
ev işlerinde de düzen oturttum
şimdi herşey daha kolay daha pratik

hayırlı osun.kendi diyet günlüğüm var.bide cuma takımlarından dilini yanmış biriyim
Dili yanacak bi durum değildi seninki neden kişiselleştirdin anlayamıyorum her böyle dediğinde de çok üzülüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…