Bu yorumun o kadar doğruki ilk evlendiğimde darmadumandım ki evimde öyleydi. Eşim hiç bir şeyime karışmamasına rağmen ben özgürlüğüm elimden alınmış gibi hissediyordum sorumluluk çok ağır gelmişti, evim dolabım yediklerim her şey karmakarışıktı. Adapte oldukça her şey rayına oturdu bunda buranın ve verimli rutin topiğinin çok katkısı oldu kendimi buldum silkelendim toparlandım sayenizde@MigiMadid
malesef ki sihirli değnek değmiyor bize :)
bu sadeliği gerçekten istiyorsan başlangıç yapmalısın şimdiden
bunun için ne geç kaldın nede erken başladın olayı olmuyor.
ama herkesin bu tarzı sevmek benimsemek gibi zorunluluğu yok
o yüzden çok kendine yüklenme.
belki de alt sebepleri vardır evini düzenli bulamaman da
insanın evi ruhunu yansıtır
ya minimal yaşamak istersin yada istemezsin gerçekten güzel yere değindin mia.eğer istiyorsanda bunu bilinçli yapman gerekiyor.senin topiğin sayesinde minimal yaşam la ilgili baya yazı okudum,kitap okudum,bloglara baktım,yapılan listeleri inceledim.belirli bir düzen çerçevesinde ilerliyor.maria ablanin sıralaması o kadar mantıklı ki.o sıraya uyunca tıkır tıkır işliyor.atılacak atılıyor,bağışlanacak bağışlanıyor,hediye edilecekler işte satılacaklar vs.diye devam ediyor.tekrar teşekkür etmek istiyorum iyiki böyle bir sayfa açmışsın.yüreğine sağlık.@MigiMadid
Bu yorumun o kadar doğruki ilk evlendiğimde darmadumandım ki evimde öyleydi. Eşim hiç bir şeyime karışmamasına rağmen ben özgürlüğüm elimden alınmış gibi hissediyordum sorumluluk çok ağır gelmişti, evim dolabım yediklerim her şey karmakarışıktı. Adapte oldukça her şey rayına oturdu bunda buranın ve verimli rutin topiğinin çok katkısı oldu kendimi buldum silkelendim toparlandım sayenizde
Geçen temizliğe gelen abla senin evin çok toplu temizlik yapmak çok rahat dedi 2 sene önce gelse öyle düşüneceğini hiç zannetmiyorum.
Annem bile çok dağınık olduğumdan dem vururdu çok değiştin düzeldin diyor
3 poşet kıyafet ayırdım. Bunların haricinde yıkanacak olanlar var.
Henüz gömlek ütülerine giremedim. Üst üste astım.
Eki Görüntüle 2545253
Bunlar da dün eşimin dolabındaki düzenlemem. Çok anlamam ama toparlandı en azından.
Eki Görüntüle 2545254
eline sağlık çok güzel olmuş.3 poşet kıyafet ayırdım. Bunların haricinde yıkanacak olanlar var.
Henüz gömlek ütülerine giremedim. Üst üste astım.
Eki Görüntüle 2545253
Bunlar da dün eşimin dolabındaki düzenlemem. Çok anlamam ama toparlandı en azından.
Eki Görüntüle 2545254
ya minimal yaşamak istersin yada istemezsin gerçekten güzel yere değindin mia.eğer istiyorsanda bunu bilinçli yapman gerekiyor.senin topiğin sayesinde minimal yaşam la ilgili baya yazı okudum,kitap okudum,bloglara baktım,yapılan listeleri inceledim.belirli bir düzen çerçevesinde ilerliyor.maria ablanin sıralaması o kadar mantıklı ki.o sıraya uyunca tıkır tıkır işliyor.atılacak atılıyor,bağışlanacak bağışlanıyor,hediye edilecekler işte satılacaklar vs.diye devam ediyor.tekrar teşekkür etmek istiyorum iyiki böyle bir sayfa açmışsın.yüreğine sağlık.
haklısın@MigiMadid
haklısın
evi iyi incelemediğimi anladım bunun için iyi gözden geçirme ve ellemem gerek.
sanirim zaman alacak.
ya minimal yaşamak istersin yada istemezsin gerçekten güzel yere değindin mia.eğer istiyorsanda bunu bilinçli yapman gerekiyor.senin topiğin sayesinde minimal yaşam la ilgili baya yazı okudum,kitap okudum,bloglara baktım,yapılan listeleri inceledim.belirli bir düzen çerçevesinde ilerliyor.maria ablanin sıralaması o kadar mantıklı ki.o sıraya uyunca tıkır tıkır işliyor.atılacak atılıyor,bağışlanacak bağışlanıyor,hediye edilecekler işte satılacaklar vs.diye devam ediyor.tekrar teşekkür etmek istiyorum iyiki böyle bir sayfa açmışsın.yüreğine sağlık.
aynen öyleya minimal yaşamak istersin yada istemezsin gerçekten güzel yere değindin mia.eğer istiyorsanda bunu bilinçli yapman gerekiyor.senin topiğin sayesinde minimal yaşam la ilgili baya yazı okudum,kitap okudum,bloglara baktım,yapılan listeleri inceledim.belirli bir düzen çerçevesinde ilerliyor.maria ablanin sıralaması o kadar mantıklı ki.o sıraya uyunca tıkır tıkır işliyor.atılacak atılıyor,bağışlanacak bağışlanıyor,hediye edilecekler işte satılacaklar vs.diye devam ediyor.tekrar teşekkür etmek istiyorum iyiki böyle bir sayfa açmışsın.yüreğine sağlık.
Sadece senin için demedim canım kimi davet ettiysem kuralları okudu kaçtı ondan dedimyazmaya değil ankacım spor yapmıyorum ki neyi yazayım
Dili yanacak bi durum değildi seninki neden kişiselleştirdin anlayamıyorumhayırlı osun.kendi diyet günlüğüm var.bide cuma takımlarından dilini yanmış biriyim
onlardan biri de benim ya ankacımmmm :) ondan cevap verme gereği duydumSadece senin için demedim canım kimi davet ettiysem kuralları okudu kaçtı ondan dedim
Ben başka bellezaa buldum galibaonlardan biri de benim ya ankacımmmm :) ondan cevap verme gereği duydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?