evekonomist baktim çok güzel motive edici..
her hafta biz yemege gitmiyoruz ki...
bi evlilik yıl dönümü de gittik.
başkamı hiç..
para neden biriktilmiyor bilmiyorum eşim alışveriş yapıyo nette eve lazim olana.
yok çeşme aldi yok bilgisayara parça bişey..
bende iki tane ikili takım alicam. netten indirime denk geldi.
indirimli stoklari kaçirmiyorum:)
giymediklerimi bi anda kaldiracagim.
kilo verirsem komple....
ama 1 yılda 20 bin birikemedik.
eşim 1,5 yıldır işsizdi zar zor birikim attik.;
şimdi daha yeni başladik.
eşimin maaşı borçlara gidiyor. elektrik su doğalgaz vs.
benim maaşdan birazi birikime aktarmayı düşünüyoruz.çok şükür yetiyor da yinede harciyoruz ama nereye....?
bide kredi çekecek kayınbabam 2 senede aylık 400 civari ödüycez. ısı yalıtım için..

Günaydınlar
dün bol bol dinlendim.
ama bugün bir sürü iş yapmam gerekiyor :)

Evet akşam okudum.
güzel yazı olmuş.
Borcu olanların önce borca odaklanması gerekiyor
ama para sıkıntısı yaşamayanların ayda en az 1 aktivite yapması gerektiği fikrindeyim
yılda 1-2 kez şehir dışına çıkılmalı en azından
tüm hayatımız para odaklı olmamalı.

Bu arada sabah işe hazırlanırken hemen eşimin uzun zamandır giymediği 1 şort 2 pantolonu vardı onları denettim, giymeyeceğine karar verdi ayırdık minimalizm için saat hiç farketmiyor yeterki içimizden gelsin dedim

biz önce borca odaklaniyoruz zaten her ay borç çikariyoruz
bu ekim sonunda kızımı alerjik kliniğe götürecegim eskişehire.

Dün kumbaramı eve götürdüm
içine bir sürü bozuk para 1 tl 50 krş, 50 tl 100 tl attım
üzerine tarih yapıştıracağım bakalım kaç ayda dolacak.
birikenle ne yapacağıma henüz karar vermedim.

Zayıflayınca giyerim eteğimi verileceklere ayırdım sonunda

Elinize sağlık kızlar :)

günaydın.dün eşimin çekmecelerini düzenledim.dört çorap ayırdım.iç çamaşırlarını düzenli bir şekilde katladım.yine ayrı içine herşey tıkıştırdığım çekmecem vardı.sağolsun eşim ve çocuklar ne bulsalar atmışlar içine.orayıda toparladım küçük bir poşette ordan çıktı atılmalık.bügün havlular ve misafir çarşaflarının olduğu çekmeceleri düzenliyeceğim.bide kendi özel çekmecem kaldı orayı toparlayacağım.haftasonuda baza altı vs bakarım büyük ihtimal

Eline sağlık

Dün yardımcı yine vardı, evi komple sildi, süpürdü, toz aldı, balkonu yıkadık, mutfak dolaplarını sildik, aklıma takılan 3-4 yer kaldı.

biraz eli ağırdı ama, tecrübesi çok yok, benim demem gerekiyor yoruldum ondan aslında ben bilsin hop hop yapsın istedim ama düşünüyorum şimdi devam etsem mi etmesem mi diye.

eşim de ev fresh ferah kokmamış diyor, almasam mı akşam eve

bak şimdi benimde içime sinmedi.çieri girince şöyle ferah ferah kokacak.burda temizlik yapılmış denecek yani.adam haklı

O eteğe girme umudum kalmadı 3 yıl beklettim yok olmuyor
mikan ilk ayrdıklarım onlar oldu.iki doğumdan sonra bekle bekle.aman dedim salla gtsin.istediğim bedene girince yenisi alırım.bide benim baya baya tarzımda değişti ee ne beklicek

Banada yardıma gelecek abla hasta oldu.
başka buldum o da 3 hafta doluymuş
yine bana kalacak sanırım işler
annem yaparız her akşam işlerini diyor
akşam tabi günlük işleri yapıyorum ama detaya giremiyorum diyorum
ayda 1 yaparsın diyor.
dünde sildiğim koltukları kızım yine elleriyle batırmış
baya motivasyonum düştü.
sabah kreşe götürdüm işe geldim
akşam yine aynı tempo
bende eve geldiğimde dinlenmek istiyorum.

O eteğe girme umudum kalmadı 3 yıl beklettim yok olmuyor
Aman boşver o zaman, en güzelini alırsın kendine. modası geçti onların :)
bak şimdi benimde içime sinmedi.çieri girince şöyle ferah ferah kokacak.burda temizlik yapılmış denecek yani.adam haklı
bak yaa, kendimi almayım o zaman eve kadına zehirleneceksin naaptın çok çamaşır suyu dökmüşsün dedim düşün yani :)

bende biraz düşüneyim madem devam edip etmeme kararımı.
mikan ilk ayrdıklarım onlar oldu.iki doğumdan sonra bekle bekle.aman dedim salla gtsin.istediğim bedene girince yenisi alırım.bide benim baya baya tarzımda değişti ee ne beklicek
dimi bekleyip modasını geçiriyoruz, sal gitsin oh mis. durdukça küçülüyolar bence zaten
aynen bende öyleyim, çocuklarımla vakit geçireyim, güzelce yemeğimi yapayım hatta eşimle oturalım sohbet edelim istiyorum, ama nooluyo koştur koştur ev yemek akşamda yoruldum diyip kalıyorum ya da uyku. düzenli gelsin diyince de parası çok oluyo, 2 haftada bir ideal olacak gibi sanki. öf çıkamıyorum işin içinden.

Aynen öyle dedim daha güzelini sahan kalitelisini alırım dedim

Daha tecrübeli ve pratik birini alsan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…