Benim de 165. 55 olsam çok rahat ediyorum. Ama artık 60 a razı oldum
Benim de takintim ama olmadı bi türlü yanlış besleniyorum iste ama ocağa kadar başaracak insallahBende kilo takıntı ya. 61 kiloyla diyetisyene gittim bu kadar kilo nasıl verilir. İnsan 61 kilo nasıl olur diyeşimdi 72 kiloyum
Benim de 165. 55 olsam çok rahat ediyorum. Ama artık 60 a razı oldum
Evet 1500 ip atlayıp üzerine muhallebi yiyorumKilo veriyosun ama spor yapıyorsun.
İstediğin kiloya ulaşacaksın
Ben 1.70 boyumla 74 kiloyum. Nerelere gideyim :/Benim de 168 boyum senin kac boyun canım
Bizim takıma gelBen 1.70 boyumla 74 kiloyum. Nerelere gideyim :/
Anka slm sen vermedin mi kilolarini bakimBende kilo takıntı ya. 61 kiloyla diyetisyene gittim bu kadar kilo nasıl verilir. İnsan 61 kilo nasıl olur diyeşimdi 72 kiloyum
Ben 1.73 ve 80 kiloyum nereden atayim ya kendimiBen 1.70 boyumla 74 kiloyum. Nerelere gideyim :/
Aç kalma zaten canım. Aç kalarak verdiğini hızla geri alıyorsun.Denedim 1 hafta falan ama olmadı. Şantiyelerde aç aç gezemedim. Başım dönmeye başladı.
Selam canım hoş geldin. Veremedim canım ya son olarak takım açtım kendimeAnka slm sen vermedin mi kilolarini bakim
Iyi yapmissin. Ben 8. Takimdaydim ama hic motive olamadim ciktim.Aç kalma zaten canım. Aç kalarak verdiğini hızla geri alıyorsun.
Selam canım hoş geldin. Veremedim canım ya son olarak takım açtım kendime
Kız daha bu hafta listeye girdin nereye çıktınIyi yapmissin. Ben 8. Takimdaydim ama hic motive olamadim ciktim.
Benim de 1.65
Mia- sen nasilsin görüsmeyeli?
Neee Beni listeye mi sokmusKız daha bu hafta listeye girdin nereye çıktın
Sen de bize gel ben senin totona totona vurayım
Hayirdir.İyiyim desem keşke :)
İnişli çıkışlı dönemdeyim canım
aklım karmakarışık
bu da evime yansıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?