aynen bende öyleyim, çocuklarımla vakit geçireyim, güzelce yemeğimi yapayım hatta eşimle oturalım sohbet edelim istiyorum, ama nooluyo koştur koştur ev yemek akşamda yoruldum diyip kalıyorum ya da uyku. düzenli gelsin diyince de parası çok oluyo, 2 haftada bir ideal olacak gibi sanki. öf çıkamıyorum işin içinden.
Rutin için yan komşuya bekleriz efendimKendime yeni bir rutin oluşturmalıyım.
Rutin için yan komşuya bekleriz efendim
wuhhuuuvRutin için yan komşuya bekleriz efendim
yapmak istediklerim yapacaklarim
umarim ertelemem
elecdanin sayfasinda en son okuduğumda kafama dank etti.
sabah 4:45 te kalkıyorum.
kalkar kalkmaz neden yarim saatlik spor yapmıyorum ki..
bide ev işlere yönelmem gerek.;
kahvalltım en az 15 dk sürüyo kalkar hemen bulaşıklari makineye koyuyorum.
kahvaltıyı 6:30 ta belirlenmeyi düşünüyorum.
güne kahve ile başlayıp spor mu yapsam bilemedim.
yada ev işlere mi?
kusura bakmayin karmakarışık oldu siz bana yol gösterin:) nasıl yapacagima.
Kizlar fahriye yapinca kendimi nazara geldim banlandim
Kadinin biri 63 kilo bi kadına yağlı şişko bilmem ne diyodu canim o yuzden bir münakaşa yaşadıkAaa niye ban yedin :)
Kadinin biri 63 kilo bi kadına yağlı şişko bilmem ne diyodu canim o yuzden bir münakaşa yaşadık62 kilo olmamla hic alakası yok bu arada bütün kadınlar içindi savaşım
Ben de şu an 64 kiloyum kendimi şişko hissetmiyorum ama ideal kiloma ulaşmak istiyorumKadinin biri 63 kilo bi kadına yağlı şişko bilmem ne diyodu canim o yuzden bir münakaşa yaşadık62 kilo olmamla hic alakası yok bu arada bütün kadınlar içindi savaşım
Bende valla şişko değilim ama 56 kilo felan olmak istiyorum yaniBen de şu an 64 kiloyum kendimi şişko hissetmiyorum ama ideal kiloma ulaşmak istiyorum
Ben de şu an 64 kiloyum kendimi şişko hissetmiyorum ama ideal kiloma ulaşmak istiyorum
Benim de 168 boyum senin kac boyun canım59-60 gördüğüm zamanlar bende kilolu hissetmiyordum boyum uzun olduğu için sanırım
ama kilo artışı yaşıyordum tırstım hemen durdurdum kendimi :)
Benim de 168 boyum senin kac boyun canım
Bende kilo takıntı ya. 61 kiloyla diyetisyene gittim bu kadar kilo nasıl verilir. İnsan 61 kilo nasıl olur diyeCanım bende dedim victorya secret bile 44 beden mankenle çalışmaya başladı herkes zayıf olmak zorunda değil yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?