- 11 Mayıs 2015
- 6.121
- 8.489
- 198
Koşu ayakkabım var o olur heralde
Yok sen 1000din ben 30 sen 1500 olmuşsun ben 0 bu aralar atlamıyorum. Evin içinde yer bulamıyorum. Avizelere çarpıyorBen seni 100-200 atlıyorsun diye hatırlıyordum
Teşekkür ederim bilgiler içinen rahati benim icin de kosu ayakkabisi, olur tabi, dene bir, rahat hissetmen önemli
Beline yük binmesin
Evet tam da dedigin gibi oldu
cok sasirdim , hislerimin cümleye dökülüs hali oldu bu
Bir yildir minimalist bir yasam sürüyorum kendi sinirlarim icinde
Birden bana iyi hissettirmeyenleri ayirmaya basladim, degisim ihtiyacini icimden gelen istekle istiyorum
Emin olamamistim, gecici bir heves mi diye
Cünkü ciddi birsey kiyafetlerimin yüzde 90 ninindan kurtulmak istemek
Alismadik bünye hemen terler
Düzenli spor yapiyorsan terlemenin üst siniri artiyor
Diye düsünüyorum
1 haftadır ben de atlamıyorum. Planka taktım onu yapıyorum sadece ama yarından itibaren ip+plank+adım sayma olarak başlıyorum. Artık takımım var üyelerime örnek olmam lazımYok sen 1000din ben 30 sen 1500 olmuşsun ben 0 bu aralar atlamıyorum. Evin içinde yer bulamıyorum. Avizelere çarpıyor
Seni de spora başlatalım canım. Beraber yapalımDoğru diyorsun bende spor alışkanlığı yok malesef :)
spor yapanlar hep havluyla dolaşıyor ya ordan bağlantı kurdum
Seni de spora başlatalım canım. Beraber yapalım
Ev işleri bitmez canım onun bitmesini beklersek yaşlanırız. Akşam 10 squat yaparak başlayalımİnş ya şu ev işleri bitse yapardık.
Bende geçen yıl düz siyah çoraba geçmek istedim, özellikle uzunlarda, ama o kadar zor buldum ki 2 çift alabildim, nereden alıyorsun çoraplarını, bende bir bakarımDoğru yoldasın :)
Seni mutsuz eden kıyafetlerden eşyalardan belli süreçlerde kurtul.
Mesela ben önceden pembe ve desenli çoraplar giyerdim
minimal yaşamla birlikte siyah çoraba yöneldim.
birden değiştirmedim. her yıl 5li halinde aldım
10-15 civarı çorabım var severek kullanıyorum.
Pentide var canımBende geçen yıl düz siyah çoraba geçmek istedim, özellikle uzunlarda, ama o kadar zor buldum ki 2 çift alabildim, nereden alıyorsun çoraplarını, bende bir bakarım
Oraya da baktım aslında ama bir daha bakayım bu yılPentide var canım
O ne ki int bakıyımEv işleri bitmez canım onun bitmesini beklersek yaşlanırız. Akşam 10 squat yaparak başlayalım
İnternetten aldım ben hep ama bilmiyorumOraya da baktım aslında ama bir daha bakayım bu yıl
Hm de varBende geçen yıl düz siyah çoraba geçmek istedim, özellikle uzunlarda, ama o kadar zor buldum ki 2 çift alabildim, nereden alıyorsun çoraplarını, bende bir bakarım
Bak canım. 10 tane yapıyoruz ama aaa kolaymış ya 50 yapayım deme yarın acısı çıkarO ne ki int bakıyım
Kilo konusunda çok bahane üretmek istemiyorum ama Şantiyede çıkan yemekler karbonhidrat dolu. Yemek de getiremiyorum kendime. Bebenin süt sağma makinesi buz kalıpları v.s. falan taşımak beni yeterince yoruyor. Yine bu şartlar altında doğumdan beri 1 yılda 16 kilo verdim. Ama gerisi gelmiyor.Akşam yemeği yememek haricinde yapabilecek fazla bişey yok. O yüzden bana uymuyor diyet grupları. Yoksa baya hevesle başlamıştım.Aç kalma zaten canım. Aç kalarak verdiğini hızla geri alıyorsun.
Selam canım hoş geldin. Veremedim canım ya son olarak takım açtım kendime
TamamBak canım. 10 tane yapıyoruz ama aaa kolaymış ya 50 yapayım deme yarın acısı çıkar
İlla takıma gel diye yazmadım canım. Öğlen karnonhidrat ağırlıklı besleniyorsan akşam saf protein yersin dengelersin. Tamamen akşam yemeğini kesmek bence yanlış olur.Kilo konusunda çok bahane üretmek istemiyorum ama Şantiyede çıkan yemekler karbonhidrat dolu. Yemek de getiremiyorum kendime. Bebenin süt sağma makinesi buz kalıpları v.s. falan taşımak beni yeterince yoruyor. Yine bu şartlar altında doğumdan beri 1 yılda 16 kilo verdim. Ama gerisi gelmiyor.Akşam yemeği yememek haricinde yapabilecek fazla bişey yok. O yüzden bana uymuyor diyet grupları. Yoksa baya hevesle başlamıştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?