Doğru yoldasın :)
Seni mutsuz eden kıyafetlerden eşyalardan belli süreçlerde kurtul.

Mesela ben önceden pembe ve desenli çoraplar giyerdim
minimal yaşamla birlikte siyah çoraba yöneldim.
birden değiştirmedim. her yıl 5li halinde aldım
10-15 civarı çorabım var severek kullanıyorum.

Yok sen 1000din ben 30 sen 1500 olmuşsun ben 0 bu aralar atlamıyorum. Evin içinde yer bulamıyorum. Avizelere çarpıyor
1 haftadır ben de atlamıyorum. Planka taktım onu yapıyorum sadece ama yarından itibaren ip+plank+adım sayma olarak başlıyorum. Artık takımım var üyelerime örnek olmam lazım

Bende geçen yıl düz siyah çoraba geçmek istedim, özellikle uzunlarda, ama o kadar zor buldum ki 2 çift alabildim, nereden alıyorsun çoraplarını, bende bir bakarım

Aç kalma zaten canım. Aç kalarak verdiğini hızla geri alıyorsun.

Selam canım hoş geldin. Veremedim canım ya son olarak takım açtım kendime
Kilo konusunda çok bahane üretmek istemiyorum ama Şantiyede çıkan yemekler karbonhidrat dolu. Yemek de getiremiyorum kendime. Bebenin süt sağma makinesi buz kalıpları v.s. falan taşımak beni yeterince yoruyor. Yine bu şartlar altında doğumdan beri 1 yılda 16 kilo verdim. Ama gerisi gelmiyor.Akşam yemeği yememek haricinde yapabilecek fazla bişey yok. O yüzden bana uymuyor diyet grupları. Yoksa baya hevesle başlamıştım.

İlla takıma gel diye yazmadım canım. Öğlen karnonhidrat ağırlıklı besleniyorsan akşam saf protein yersin dengelersin. Tamamen akşam yemeğini kesmek bence yanlış olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…