Neee Beni listeye mi sokmus
Eskiden 8. Takimdaydim coktandir cikmisim Geri gireyim mi muhabbeti oldu ama girmedim saniyordum emin misin ?cunku 8. Takima giresim hic yok. Kaptanim severim ama grup motivasyonu da yok maalesef.
Evet girmemişsin ben yanlış görmüşüm. Sanki listede gördüm gibi gelmişti. Tamam işte bi de bizi dene. üyeye ihtiycım var özellikle izindeki üyelere ihtiyacım var

Evet girmemişsin ben yanlış görmüşüm. Sanki listede gördüm gibi gelmişti. Tamam işte bi de bizi dene. üyeye ihtiycım var özellikle izindeki üyelere ihtiyacım var

Benimde gruba giresim var da 300 gr verme zorunluluğu benim kilom için hızlı olmaz mı anka ?
öyle birşey okudum sanki

Kizlar minimalizm diye diye bir senemi ettim
Siz bir danismak istiyorum
Simdi ben uzunca süredir ayni kiyafetleri giyiyorum, düzenli kiyafet de liyorum ama öyle bir an geldi ki tüm dolaptan sikildim, hicbiri bana hitap etmiyor gibi bir his doldu icime
Pjamalarima kadar
Ki herseyim yenidir eskimez kolay kolay, ama bir pjamam bir mesela 4 yildir giyiyorum, ya da ceket
Bilemiyorum, yenilenmek istiyorum
Insanin tarzi bazen degisiyor
Su an mesela icinde rahat edemedigim o kotlari at diyor icimden bir ses
Bunu yapip yapmama konusunda kararsizim
evet maddi acidan baya paralar dökecegim ama buna ayiracak bütcem olmasina ragmen bu gerekli mi yoksa bosvermelimiyim acaba, arada kaldim
Yarin kendime ceket almaya cikacagim, deri ceketim pul pul dökülüyor
Sikildigim tüm kiyafetlerden kurtulsam mi
Bu aralar cok sikildim, evdeki eylar da gözüme batyior ama cocuklar büyüyene kadar lamama taraftariyim
Aslinda senelerdir hep idre etmisim diyorum
Uygun fiyatliyi aldim cogu zaman, ha pahali parcalarim da oldu
Ama bilemiyorum hak ettim bunu, birden kafama dank etti sanki
Bu degisikligi yapsam mi, sizler ne düsünüyorsunuz?

Ha bu arada spora mi baslanmis
Kizlar ben hergün mekik cekiyorum karin kaslarim icin, karin germeden önce son cikistayim, bir sekilde kaslarimi sekle sokmaya calisiyorum
dün sabah tartildim kilom 53,90 di boyum da 158
Benim kilo vermeye ihtiyacim yok aslinda ama siki bir spora baslamis bulunmaktayim, isteyen olursa gaza getiririm de
Azimliyim bu konuda

Benimde gruba giresim var da 300 gr verme zorunluluğu benim kilom için hızlı olmaz mı anka ?
öyle birşey okudum sanki
O benim kendi takımım için koyduğum kural canım. Yarışmanın genelinde öyle kural yok aslında. Her hafta değil. Mesela iki hafta hiç kilo veremedin ya da aldın diyelim. 3. hafta artık 300 gr bari ver diyorum
Ama zaten senin kilon yarışmaya girmek için uygun değil. Listeye girmeden aramızda takılabilirsin.
Artık yarışmalardan mezun olanlara kazen pro üyelik hediye ediyor. O yüzden kural getirdiler hedefin en az %10 kilo vermek olmalı. 53 kilo biri için bu 47,7 kilo olmak demek

Bugün dis agrisindan ölüyorum.
Zayiflamak istiyorum iradesizlikten geberiyorum.
Acil iyi derecede Almanca ogrenmem gerekiyor is durumum buna bagli. Aylarimi alacak sikintidan patliyorum.
Bunun disinda iyi sayilirim.

Kolaylıklar diliyorum.
Diş ağrısı off fena
Diğer konuları da başaracağına eminim.

He anladım

Didetrot etkisi olabilir en son tarzın dışında birşey aldın mı?

Bugün dis agrisindan ölüyorum.
Zayiflamak istiyorum iradesizlikten geberiyorum.
Acil iyi derecede Almanca ogrenmem gerekiyor is durumum buna bagli. Aylarimi alacak sikintidan patliyorum.
Bunun disinda iyi sayilirim.
Karanfil koy dişine ya da yağı varsa sür canım. Şifa olur inşallah

Kolaylıklar diliyorum.
Diş ağrısı off fena
Diğer konuları da başaracağına eminim.
Sagolasin canim evet Anka nin grubuna gireyim de zayiflayayim.
Dis de disci hatasi maalesef. Haftaya yeni bir disciye randevu aldim bakalim.
Almanca offf çok calismam gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…