Çocuklar gelecek diye çok sevindim çünkü çoğu oğlumla yaşıt. Lakin benimki kalabalık görünce tırstı biraz durdu sonra başka bir arkadaşla parka gönderdim mecbur

Sen de poğaça kurabiye yap o zaman wendy niye tramisu yapıp kendine eziyet ediyorsun öyle durumlarda ben hep kısır seçerim tuppera doldurur giderim

Ya güzel yapınca sen yap diyolar tamam diyorum, kolayıma geliyor o da ama diyorum ya taşımak
wendy sizin takımda degilmi?
deniycem diyor bak
kız o ayrı, yemesem de yapmam gerekenlerden, diyetteyken hem yaptım hem 15 çeşitten tek lokma yememiştim
Wendy kurabiye de yer diyetini yapar ben ona güveniyorum diyette yasak yok dengeleme var. Gerçi dün pasta börek yiyen herkese ceza verdim
yemem ankam sen güven bana.
Çocuklar gelecek diye çok sevindim çünkü çoğu oğlumla yaşıt. Lakin benimki kalabalık görünce tırstı biraz durdu sonra başka bir arkadaşla parka gönderdim mecbur
ya öyle oluyor, benimkini de göndermezsem olay çıkıyor evde, oyuncağımla oynadılar onu yaptılar bunu dediler diye.

Benimki bana yapışıyor oyuncak falan gözü görmüyor kuklayı almış hadi bununla oynayalım diyor herkesin önünde

canım öncelikle doğum gününü kutlarım
işleri de yine döktürmüşsün eline sağlık :)

not aldım zamanım olursa akşam çocuklara yapayım

selamlarr..haftasonu çocukların kışlıklarını düzenledim.bütün ev sil süpür,wc banyo temzilendi.toz alındı.bukadar yeterdi .benimkide candı yani.eşimin dolabı duruyor ellemeyi düşünmüyorum.müsait bir vakitte eşime düzelttireceğim.iki poşet oyuncak ayırmıştım sonra oynasılar yada ara ara değişiklik yapayım diye.hepsini yine bulmuş çıkarmışlar.bu hafta odak noktam salon olacak çok iş çıkmazsa çocuk odasınıda ekleyeceğim içine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…