wendy sizin takımda degilmi?Sen de poğaça kurabiye yap o zaman wendy niye tramisu yapıp kendine eziyet ediyorsunöyle durumlarda ben hep kısır seçerim tuppera doldurur giderim
İmsaksa tamam sen ezan dedin diye öyle dedim. allah kabul etsinimsak 5:45 te okunuyor
ben 4:45 te kalkıyorum
5:30 ta kapattim orucumu.
yanlış mı yapıyorum?
Wendy kurabiye de yer diyetini yapar ben ona güveniyorumwendy sizin takımda degilmi?
deniycem diyor bak
Çocuklar gelecek diye çok sevindim çünkü çoğu oğlumla yaşıt. Lakin benimki kalabalık görünce tırstı biraz durdu sonra başka bir arkadaşla parka gönderdim mecburAhahah, poğaça tarzı falan olsa koyarım da tiramisu falan tupperda nasıl gitsin, o eziyet oluyo işte 2 bebeyle onu dökmeden götürcem diye hayattan soğuyorum :)
öncelikle doğum günün kutlu olsun, sonra da koccaman ellerine sağlık
ben her seferinde diyorum ama kırılmıyo, ben yaptım gelirken yapsınlar dedi bi arkadaş haklısın dedim ne diyim. bende çoğu kişiye yaptım ama 2 salata 2 tatlı 2 tuzlu deseler resmen bayram yapıcam.
bizimde son gittiğimizde boy boy çocuklar vardı, aman napim ben götürdüm onlar da getirecek mecburen, çalışıyo olunca çocuksuz bi yere gitme zor oluyor, hafta sonu da bırakılmıyor napalım canları saolsun. (relax moda geçmeye çabalama)
haklısın canım kesinlikle, bizim arkadaş oturmasını 4le sabitledik, 7 kişiyiz ve çocuksuzayda bir bırakıyoruz eşlere 2 saat olsun rahat oturalım dedik, gerçi kısmetleri olunca çoğalıyor çeşitler ama olsun. kesinlikle iyi oluyor, bu büyük günü kıramıyorum.
Sen de poğaça kurabiye yap o zaman wendy niye tramisu yapıp kendine eziyet ediyorsunöyle durumlarda ben hep kısır seçerim tuppera doldurur giderim
kız o ayrı, yemesem de yapmam gerekenlerden, diyetteyken hem yaptım hem 15 çeşitten tek lokma yememiştimwendy sizin takımda degilmi?
deniycem diyor bak
yemem ankam sen güven bana.Wendy kurabiye de yer diyetini yapar ben ona güveniyorumdiyette yasak yok dengeleme var. Gerçi dün pasta börek yiyen herkese ceza verdim
ya öyle oluyor, benimkini de göndermezsem olay çıkıyor evde, oyuncağımla oynadılar onu yaptılar bunu dediler diye.Çocuklar gelecek diye çok sevindim çünkü çoğu oğlumla yaşıt. Lakin benimki kalabalık görünce tırstı biraz durdu sonra başka bir arkadaşla parka gönderdim mecbur
Benimki bana yapışıyor oyuncak falan gözü görmüyor kuklayı almış hadi bununla oynayalım diyor herkesin önündeYa güzel yapınca sen yap diyolar tamam diyorum, kolayıma geliyor o da ama diyorum ya taşımak
kız o ayrı, yemesem de yapmam gerekenlerden, diyetteyken hem yaptım hem 15 çeşitten tek lokma yememiştim
yemem ankam sen güven bana.
ya öyle oluyor, benimkini de göndermezsem olay çıkıyor evde, oyuncağımla oynadılar onu yaptılar bunu dediler diye.
Herkese günaydın.
Kucak dolusu sevgiler.
Bugün benim doğum günüm
yıllık izindeydim 1 hafta. evde atmalı temizlik yaptım.
neler yaptığımı azcık yazmıştım ama şimdi toplu şekilde yazacağım. bölüm bölüm yazmaya fırsatım olamadı.
Yatak odası
-gardrop indirildi. silindi.
-kıyafetler katlandı yerleştirildi. 5 poşet verilmek üzere ayrıldı.
-nevresim değiştirildi.
-oda süpürüldü, silindi.
-cam silindi.
-perde yıkandı.
-toz alındı.
Küçük oda
-camı silindi.
-oda süpürüldü, silindi.
çocuk odası
-camı silindi.
-oda süpürüldü, dilindi.
salon
-camları silindi.
-oda süpürüldü, silindi.
-toz alındı.
-çiçekler sulandı.
banyo
-komple yıkandı.
-çamaşır yıkamalara/katlamalara doyulmadı
küçük wc
-yıkandı.
mutfak
-süpürüldü, silindi.
-ocak ovuldu.
-camı silindi.
-dolaplara giremedim.
-çaydanlık içi ve yumurta pişirme makinesinin kireci porçözle çözdürüldü.
mutfak balkonu (oturma odası olarak kullanılıyor)
-cam balkonun camları ve cam önleri silindi.
-jaluziler silindi.
-süpürüldü.
-gömme dolabın tozu alındı.
-koltuk altı dahil yerler silindi.
-halısı silkelendi. yeni halı serildi.
giriş-koridor
-silindi.
-portmanto aynası parlatıldı.
not aldım zamanım olursa akşam çocuklara yapayımHerkese mutlu bir hafta diliyorum.
Bugün size minimalist bir kurabiye tarifi vermek istiyorum.
Malzemeler:
185 gr tereyağı
Yarım su bardağı şeker
Alabildiği kadar un( yaklaşık 2 su bardağı)
Tereyağı ile şekeri yoğurun önce. Sonra az az kıvam alana kadar un ekleyin.
Pişirme kağıdına biraz şeker serpin. Hamuru silindir şekline getirin kağıdın üzerinde. Sonra sarıp 30 dk buzdolabında bekletin. Çıkarıp 1-2 cm kalınlığında kesin. Sardığınız pişirme kapıdının üzerinde tepsiye dizin. 160 derecede 20 dk bekletin. Afiyet olsun :)
Kurabiye ile bisküvi arası bir kıvamda oluyor. 3 malzemeli bazen ben 4. Malzemeyi ekliyorum limon rendesi ya da kakao gibi. Pratik şeyler yapmayı çok seviyorum, belki denemek istersiniz. Acil durumlarda iyi oluyor.
Onlar kim
yasak elmada şahikasinidan bahsediyor:)Onlar kim
yasak elmada şahikasinidan bahsediyor:)Onlar kim
Hımmm bilmiyorum hiçyasak elmada şahikasinidan bahsediyor:)
tuba büyüküstün foto vardi
değiştirmiş
bende. bi gerginlik vardı üstümde attırıverdim saçımı taktım gözlüğümü ohh mis.şimdi paris zamanı
şahikayı bilmiyorum .kadının doğal halini seviyorum. oyunculuğu maalesefyasak elmada şahikasinidan bahsediyor:)
tuba büyüküstün foto vardi
değiştirmiş
Ben hala fotoda Rihanna görüyorum yabende. bi gerginlik vardı üstümde attırıverdim saçımı taktım gözlüğümü ohh mis.şimdi paris zamanı
Kız ririye hic benzemiyo bayılıyorum ona ben yaBen hala fotoda Rihanna görüyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?