sen nerdesin ?Tüh çok uzakmışsın, yine de gelirsen beklerim her zaman.
Bu aralar iştahım çok açık, aklım hep yiyeceklerde ama kendimi tutuyorum kilo almamak için, dilim dışarıda okudum ellerine sağlık
Tüh çok uzakmışsın, yine de gelirsen beklerim her zaman.
instagramda burçları karikatürlerle anlatan bir sayfa var
boğayı sırf yemek üzerine paylaşıyorlar
boğalar çekici olurmuşAbooov o kadarmiymis
Simdi kahvaltidan kalktim birazdan da günlük sporuma baslayacagim
Güzel falan yazmiyorlar aliniyorum ama
Unutmus olabilir bence. Allah bilir kafasinda neler vardi. Insan neleri unutuyor.Unuttuğunu düşünmüyorum artık. Bildirimlerimi açtım. Bütün mesajlarını ilk ben beğendim. Hikayelerini mesaj gelir gelmez açtım kendimi hatırlatmak için her şeyi yaptım direk söyleyemedim sadeceson saniyeye kadar umutla bekledim.
Sayfanın adı ne bakayım akrep için ne diyorlarinstagramda burçları karikatürlerle anlatan bir sayfa var
Benim ikizler boga cok istahlilar masallah. Ama gurmeler yani öyle herseyi de begenmezlerboğalar çekici olurmuş
kendi burcum diye söylemiyorum
boğalar çekici olurmuş
kendi burcum diye söylemiyorum
nalçaklarinstagramda burçları karikatürlerle anlatan bir sayfa var
Benim ikizler boga cok istahlilar masallah. Ama gurmeler yani öyle herseyi de begenmezler
Haklısın spor yaparken daha iyi hissediyor insan, bugün hamile pilatesine gideceğim ilk defa bakalım devam edebilirsem süper olur, arada yaptığım kaçamaklar gözüme batmaz hem o sayedeDönemsel olabilir, ama istahin acikken o enerjini spora yönlendir
Tahminimce spordan aldigin mutluluk seni dengeleyecektir
Yani yemek insani rahatlatiyor ya hani, bir doygunluk veriyor
Spora yüklenirsen eksiklik hissetmezsin, ayni sekilde seni mutlu edecektir, spor sonrasi yersin kaslarina can olur hem
Nacizane fikrim
ayyy akrepler için ne dediklerini ben burdan söylemiyim sen kendin bakSayfanın adı ne bakayım akrep için ne diyorlar
Haklısın spor yaparken daha iyi hissediyor insan, bugün hamile pilatesine gideceğim ilk defa bakalım devam edebilirsem süper olur, arada yaptığım kaçamaklar gözüme batmaz hem o sayede
Biliyorum çok kıskanılan burç olduğu için çok iyi şeyler söylemiyorlarayyy akrepler için ne dediklerini ben burdan söylemiyim sen kendin bak
burclar_karikatur
yakın arkadaşlarım da hep ikizlerBenim ikizler boga cok istahlilar masallah. Ama gurmeler yani öyle herseyi de begenmezler
sen yaysın ya.kesin bilgi yayalımYay burcu olduğumu geçen yıl öğrendiğimden çok bilgiye sahip değilim
Yok yok ben ikiz cocuklarim boga demek istemistimyakın arkadaşlarım da hep ikizler
boğa dingindir ikizler hareketli birbirini dengelerler
seninki neYok yok ben ikiz cocuklarim boga demek istemistimgerci esim ikizler ailede var yani. Bir benim burcum kötü. Hic sevmem burcumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?