Oglakseninki ne
sen yaysın ya.kesin bilgi yayalımoğlak değilsin.
Ben de bakayim neydi adi?az önce baktım dediğiniz sayfaya bildiğiniz fakirmişimDoğru tespit
Ben de bakayim neydi adi?
ama yayları çok orjınal gösteriyor ve pek havalılar,herşeyi beğenmiyorlaraz önce baktım dediğiniz sayfaya bildiğiniz fakirmişimDoğru tespit
yotubeden arat burçlar tımarhanesiburçlar karikatür
Kayserideyim, yakın olanları beklerim, gelin minimal miyim kontrol edinsen nerdesin ?
aa nasıl yani?Yay burcu olduğumu geçen yıl öğrendiğimden çok bilgiye sahip değilim
aa evet şimdi baktım adına. mor komedyen kanalı.ben buna bakıyorum hepMurat genç o işte
Aynen ben de çok seviyorumaa evet şimdi baktım adına. mor komedyen kanalı.ben buna bakıyorum hep
Kararsız diyorlar geneldeinternetim kısıtlı bakamıyorum, bi bakın ikizlere ne diyolar
bende ikizlerim:)Benim ikizler boga cok istahlilar masallah. Ama gurmeler yani öyle herseyi de begenmezler
oldu ben ikizlerim hareketim dengelim nerdeyakın arkadaşlarım da hep ikizler
boğa dingindir ikizler hareketli birbirini dengelerler
AY BEN SEN İKİZLER SANDİMYok yok ben ikiz cocuklarim boga demek istemistimgerci esim ikizler ailede var yani. Bir benim burcum kötü. Hic sevmem burcumu
ama yayları çok orjınal gösteriyor ve pek havalılar,herşeyi beğenmiyorlar
BENDE MERAK ETTİM bunlar sölemiyolar wendy.internetim kısıtlı bakamıyorum, bi bakın ikizlere ne diyolar
aa nasıl yani?
Ahahaha, orası mı diyor sen mi? gerçi iki türlü de olabilitesi yüksek.Kararsız diyorlar genelde
aman meşhur burcumuz işte, demeseler belki daha iyiBENDE MERAK ETTİM bunlar sölemiyolar wendy.
aa öyle mi, benim annemde doğum saatim konusunda muallakta, yükselenimi bilemiyorum bende.benim nüfuz cüzdanımda 01.01.1990 yazıyor
arada 1-2 gün fark vardı öyle yazdırdık dediler bende önemsemiyordum.
geçen yıl ablam sen 20 aralıkta doğmuştun dedi. yok o kadar fark varmıydı dedim.annemde onayladı.
yıllarca kendimi oğlak sandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?