Yok canım kanalda diyor ben çok anlamam burçlardan bi aslan bi akrep bildiğim.Ahahaha, orası mı diyor sen mi? gerçi iki türlü de olabilitesi yüksek.
Neden kötü diyorsun burcumuza, bende oğlağım gayet mantıklı insanlarız ne güzel
aa öyle mi, benim annemde doğum saatim konusunda muallakta, yükselenimi bilemiyorum bende.
nesi varmış oğlağın?
Murat genç o işte
ayyy geçen Kayseri'den bir pastırma geldi yeme de yanında yatKayserideyim, yakın olanları beklerim, gelin minimal miyim kontrol edin
aa nasıl yani?
afiyet olsun canım, genelde götürdüğümzde çiğ mi yicez bunu kurudu vs diye beğenmezler sucuk götürürüm ikram olarak, sen seven ve anlayanlardanmışsın sevindim :)ayyy geçen Kayseri'den bir pastırma geldi yeme de yanında yat
yok yaa ben pek böyle kararsız değilim, olgunlaştıkça ne istediğimi bilen biri oldum, ama kararımdan döndürmek zordur.
Ben kararsızımyok yaa ben pek böyle kararsız değilim, olgunlaştıkça ne istediğimi bilen biri oldum, ama kararımdan döndürmek zordur.
afiyet olsun canım, genelde götürdüğümzde çiğ mi yicez bunu kurudu vs diye beğenmezler sucuk götürürüm ikram olarak, sen seven ve anlayanlardanmışsın sevindim :)
Hala içinde kalmış bi alışveriş aşkı var benceBir dönem alışverişkoliktim burçtan ötürü demekki
baktın mı canım akrep için ne tür şeyler paylaşıldığınaHala içinde kalmış bi alışveriş aşkı var bence
Hala içinde kalmış bi alışveriş aşkı var bence
Erkek akrep var kadın bulamadımbaktın mı canım akrep için ne tür şeyler paylaşıldığına
kızlar grip oluyorum sanırım
burunda yanma ve akıntı, geniz tıkanıklığı, öksürük
dün akşam ve bu sabah nurofen içtim bakalım inşallah çok ilerlemeden geçer.
Iste çok mantikliyiz. Hersey bir plan, bir düzen, bir disiplinNeden kötü diyorsun burcumuza, bende oğlağım gayet mantıklı insanlarız ne güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?