Mia- YAY
Gözlerinin içi zekice parlar. Saçları genelde dalgalı ve dağınıktır. Yay kadınlarının göz hatları belirgindir ve gözleri birbirine uzaktır. Yüz hatları hep gülümser gibidir.
İkizler osenin burcun ne sana da bakalım :)
Attim ozeldenben ben :)
Bana da bana daaa yengeç burcuyumsenin burcun ne sana da bakalım :)
akrepte gözle ilgili bişey yazmamıştım ki :sevet uyuyor gözler efsane :)
Onlara ek gözlerimi de beğenmişakrepte gözle ilgili bişey yazmamıştım ki :s
Yaşları ilerledikçe, dikkat etmezlerse kilolu ve tombul olabilirler. Yengeç kadınları beyaz tenli, güzel yüzlü ve siyah saçlı olurlar. ... Yengeç burcu kadını genel olarak yuvarlak yüz hatlarına sahiptir. Gözleri ise normal, fazla iri değildir.Bana da bana daaa yengeç burcuyum
Hakkını aramalıydın ama ya. Vazgeçme hakkı yok ki kolu mu yorulacak sankiDÜşündümkitap satışa sunulalı 1 hafta olmadı. Sürekli kitabın reklamını yapıp ilk okuyucuya verdiği sözü unutmaz insan. Ben vazgeçtiğini düşünüyorum bilmiyorum yaa yazamadım işte.
Ay gaz verip durmayın yazıcam en sonundaHakkını aramalıydın ama ya. Vazgeçme hakkı yok ki kolu mu yorulacak sanki
Yaa gözlerim kocaman aslindaYaşları ilerledikçe, dikkat etmezlerse kilolu ve tombul olabilirler. Yengeç kadınları beyaz tenli, güzel yüzlü ve siyah saçlı olurlar. ... Yengeç burcu kadını genel olarak yuvarlak yüz hatlarına sahiptir. Gözleri ise normal, fazla iri değildir.
ikizlerden tanıdım :)Attim ozelden
Tesekkurler. Yarisi uyuyorboyum uzun ve iri kemikliyim. Ama hatlarim düzgün kilolu olmama ragmen. Yüzüm uzun ve cene elmacik kemikleri belirgin. Kumralim, isteyen Instagramima bakabilir ozelden gonderebilirim. Gerci Mia- da söyleyebilir
akrepte gözle ilgili bişey yazmamıştım ki :s
Yaa gözlerim kocaman aslindaama beyaz tenli siyah sacliyim güzel yüzlü oldugumu söylerler ehehehh
Tesekkurler.Evet tarzın çok iyi :) Çocukların çok tatlı
İlk cümleyi çok kurarım
at atfoto atıyım mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?