Selam hanımlar, iyi pazarlar

Mikan S sarahconnor geçmiş olsun kızlar

Mia- tatlı olarak ne yaptın? Daimi diyetten selam

wendy oğlumun arkadaşının annesi davet etmişti beni ve bir veliyi daha. İkisinin de kedisi var. Onlar kedilerden bahsediyor ben de evet Defne de öyle Defne de böyle diyip durdum
Ahahahah yerim çok tatlış defne kuzum, minnoş kedim
Oyyy kolay gelsin

Benim daha istanbula dönmeme var ama nasıl büyüyor gözümde ev temizliği bir bilsen
Ay hiç stres yapma, hemen halloluyor gözünde büyüttüğüne değmez
Teşekkür ederim, size de geçmiş olsun

Ben 1. Sınıf annesiyim bi de dönüş çok renkli olacak
Gel sarılalım
Ben de hiç bi iş yapmadım halsizlik var bende de uykum var sabaha karsı heros uyandırdı tekrar uyuyamadım hiç enerjim yok bugün
Yarında hiç bişi yapmam
Ay hafta sonu bari dinlensek ya, bir sürü iş yapmışsın yine de eline sağlık

Bugün hiç bişey yapmam dedim sabahtan beri ayaktayım

Cikolata soslu sütlü bir tatlı yaptım

Selam kızlar
Bugün Eskişehir merkeze gittik.
Anneme tatlısını götürdüm kızımda 2 gün kalacakmış Eylül hanim çantasını hazırladı.

Aslında Bugün pasta alıp hem yıl dönümü kutlamak hemde kızımın doğum gününü kutlamaktı ama planlar değişti.

Bizde yemek yedik çay içtik sonra cicekcinin önünden geçince deve tabanı alayım dedim istiyordum.
Eşimde bıçak alalım eve dedi 3 tane aldık. Evde bıçak yokmuş 1 tane neyine yetmiyor dedim.
Ama 1 tane alacakti ben 2 tane daha beğendim.

Böyle yıl dönümü hediyelerimizi de almış olduk işte.

Eve geldik çay demledim.

Hafta sonları küçük ara sokaklarda gezmek daha güzel geliyor. 2 haftadır eskiden dolastigimiz yerlerde geziyoruz.

Nice yıllara

Nice güzel yıllara

Aldıklarınızı da güle güle kullanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…