Havalar bir tuhaf, sürekli uyku moduBen de hiç bi iş yapmadım halsizlik var bende de uykum var sabaha karsı heros uyandırdı tekrar uyuyamadım hiç enerjim yok bugün
Yarında hiç bişi yapmam
İşleri yapiyorum eski haline dönmesi bi kaç saat sürüyo sadeceHavalar bir tuhaf, sürekli uyku modu
Ahahahah yerim çok tatlış defne kuzum, minnoş kedimwendy oğlumun arkadaşının annesi davet etmişti beni ve bir veliyi daha. İkisinin de kedisi var. Onlar kedilerden bahsediyor ben de evet Defne de öyle Defne de böyle diyip durdum 
Ay hiç stres yapma, hemen halloluyor gözünde büyüttüğüne değmezOyyy kolay gelsin
Benim daha istanbula dönmeme var ama nasıl büyüyor gözümde ev temizliği bir bilsen
Gel sarılalımTeşekkür ederim, size de geçmiş olsun
Ben 1. Sınıf annesiyim bi de dönüş çok renkli olacak
Ay hafta sonu bari dinlensek ya, bir sürü iş yapmışsın yine de eline sağlıkBen de hiç bi iş yapmadım halsizlik var bende de uykum var sabaha karsı heros uyandırdı tekrar uyuyamadım hiç enerjim yok bugün
Yarında hiç bişi yapmam
Bugün hiç bişey yapmam dedim sabahtan beri ayaktayımSelam hanımlar, iyi pazarlar
Mikan S sarahconnor geçmiş olsun kızlar 
Mia- tatlı olarak ne yaptın? Daimi diyetten selam 
Ahahahah yerim çok tatlış defne kuzum, minnoş kedim
Ay hiç stres yapma, hemen halloluyor gözünde büyüttüğüne değmez
Gel sarılalım
Ay hafta sonu bari dinlensek ya, bir sürü iş yapmışsın yine de eline sağlık
Kolay gelsin neler yaptın?Bugün hiç bişey yapmam dedim sabahtan beri ayaktayım
Selam hanımlar, iyi pazarlar
Mikan S sarahconnor geçmiş olsun kızlar 
Mia- tatlı olarak ne yaptın? Daimi diyetten selam 
Ahahahah yerim çok tatlış defne kuzum, minnoş kedim
Ay hiç stres yapma, hemen halloluyor gözünde büyüttüğüne değmez
Gel sarılalım
Ay hafta sonu bari dinlensek ya, bir sürü iş yapmışsın yine de eline sağlık
Kolay gelsin neler yaptınBugün hiç bişey yapmam dedim sabahtan beri ayaktayım
Tarzını çok seviyorumDolabimdan giyiniyorum 48. Gün
Blue jeans - Lana Del Rey
Yaaa teşekkür ederimTarzını çok seviyorum
Teşekkür ederimYaaa teşekkür ederimSenin tarzında güzel 
Eline sağlık ferahlamistirSelamlar,
Bugün oyuncaklara el attım. Bir kısmını eledim. Diğerlerini kategorize edip poşetledim. Aylık ya da haftalık rotasyon yapmaya çalışacağım.
Teşekkür ederim evet baya toparlandı ferahladı. Dağıtıp oynamıyorlar geneldeEline sağlık ferahlamistir
Nice yıllaraSelam kızlar
Bugün Eskişehir merkeze gittik.
Anneme tatlısını götürdüm kızımda 2 gün kalacakmış Eylül hanim çantasını hazırladı.
Aslında Bugün pasta alıp hem yıl dönümü kutlamak hemde kızımın doğum gününü kutlamaktı ama planlar değişti.
Bizde yemek yedik çay içtik sonra cicekcinin önünden geçince deve tabanı alayım dedim istiyordum.
Eşimde bıçak alalım eve dedi 3 tane aldık. Evde bıçak yokmuş 1 tane neyine yetmiyor dedim.
Ama 1 tane alacakti ben 2 tane daha beğendim.
Böyle yıl dönümü hediyelerimizi de almış olduk işte.
Eve geldik çay demledim.
Hafta sonları küçük ara sokaklarda gezmek daha güzel geliyor. 2 haftadır eskiden dolastigimiz yerlerde geziyoruz.
TeşekkürlerNice yıllara
Ooo en zorundan başlamışsınSelamlar,
Bugün oyuncaklara el attım. Bir kısmını eledim. Diğerlerini kategorize edip poşetledim. Aylık ya da haftalık rotasyon yapmaya çalışacağım.
Nice güzel yıllaraSelam kızlar
Bugün Eskişehir merkeze gittik.
Anneme tatlısını götürdüm kızımda 2 gün kalacakmış Eylül hanim çantasını hazırladı.
Aslında Bugün pasta alıp hem yıl dönümü kutlamak hemde kızımın doğum gününü kutlamaktı ama planlar değişti.
Bizde yemek yedik çay içtik sonra cicekcinin önünden geçince deve tabanı alayım dedim istiyordum.
Eşimde bıçak alalım eve dedi 3 tane aldık. Evde bıçak yokmuş 1 tane neyine yetmiyor dedim.
Ama 1 tane alacakti ben 2 tane daha beğendim.
Böyle yıl dönümü hediyelerimizi de almış olduk işte.
Eve geldik çay demledim.
Hafta sonları küçük ara sokaklarda gezmek daha güzel geliyor. 2 haftadır eskiden dolastigimiz yerlerde geziyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?