Gecmis olsun ben de cocuklarla evdeyim onlarda hasta. Bu mevsimler arasi gecis dönemi biraz böyle.kızlar grip oluyorum sanırım
burunda yanma ve akıntı, geniz tıkanıklığı, öksürük
dün akşam ve bu sabah nurofen içtim bakalım inşallah çok ilerlemeden geçer.
Ben de biriktir biriktir öldümBir dönem alışverişkoliktim burçtan ötürü demekki
En sevdigim burc ikizler entellektüel burc. Tek düze degil. Yaratici ve akilli.oldu ben ikizlerim hareketim dengelim nerde
Ben senin payını da ben yerim derdimöle denilmezdi garip işte bende yemedim. diyetteyken bence özel menü yapmak lazim
diyelim ki şu
mercimek ekmegi yada kepekli poğaça
ekersiz brownie yada Yulaflı kurabiye.
karnabahar kısırı.. yafa kinoali kısır.
yapılabilir:)
Evet morarmış zombiye dönmüşevet uyuyor gözler efsane :)
Aaa Rihanna gitmişgünaydınlar.çocuk odasına girdim dün.kitaplığı geçen haftalardan elden geçirmiştim .tekrar bi düzenledim.zaten çok kitapta kalmadı.tozunu aldım.yatak örtüsünü değiştirdim.beşiği düzenledim.bugunde oyuncaklarına bakacağım.ahşap çekmeceli bi dolap var ona yer bulabilirsem başka bir odaya alacağım.yarında salondan devam ederim.iki odak noktam var bu hafta için
Tesekkurler. Yarisi uyuyormavimli OĞLAK
Oğlaklar genelde kısa boy ve ince bedene sahip olurlar. Uzun ve ince yüz hatlarına sahip Oğlakların belirgin çeneleri ve genelde siyah saçları olur. Dar bir bedene ve uzun bacaklara sahiplerdir. Genelde çıkıntılı dizleri vardır, yüz yapıları güzeldir.
Evet morarmış zombiye dönmüş
ben ben :)Tesekkurler. Yarisi uyuyorboyum uzun ve iri kemikliyim. Ama hatlarim düzgün kilolu olmama ragmen. Yüzüm uzun ve cene elmacik kemikleri belirgin. Kumralim, isteyen Instagramima bakabilir ozelden gonderebilirim. Gerci Mia- da söyleyebilir
Ayy ne güzel@MigiMadid İKİZLER
Güzel bir fiziğe sahiptirler. Uzun boy, biçimli bir beden, uzun kol ve bacaklar, koyu kumral saçlar, kahverengi gözlere sahiptirler. Gözleri keskindir ve uzağı çok iyi görürler.
Ay dün ben onu diziden Tuğba çıkmış Nesrin girmiş anladım jeton sonra düştüAaa Rihanna gitmiş
senin burcun ne sana da bakalım :)Ben senin payını da ben yerim derdimdemişliğim vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?