kızlar grip oluyorum sanırım
burunda yanma ve akıntı, geniz tıkanıklığı, öksürük
dün akşam ve bu sabah nurofen içtim bakalım inşallah çok ilerlemeden geçer.
Gecmis olsun ben de cocuklarla evdeyim onlarda hasta. Bu mevsimler arasi gecis dönemi biraz böyle.

bir de burçların fiziksel özellikleri var
acaba uyuyor musunuz? merak eden varsa burcunu yazsın ona fiziksel özelliklerini göndereyim.

Mia- YAY
Gözlerinin içi zekice parlar. Saçları genelde dalgalı ve dağınıktır. Yay kadınlarının göz hatları belirgindir ve gözleri birbirine uzaktır. Yüz hatları hep gülümser gibidir.

Anka AKREP
Alın yapısı açık ve geniştir. Yüzleri ise oval şeklindedir. Genel olarak köşeli bir çene yapısına sahiptir. Dolgun dudaklar ve ilgi çekici yürüyüş Akrep burcu kadınlarının dikkat çekici fiziksel özellikleri arasındadır.

mavimli OĞLAK
Oğlaklar genelde kısa boy ve ince bedene sahip olurlar. Uzun ve ince yüz hatlarına sahip Oğlakların belirgin çeneleri ve genelde siyah saçları olur. Dar bir bedene ve uzun bacaklara sahiplerdir. Genelde çıkıntılı dizleri vardır, yüz yapıları güzeldir.

SUHAN tatlialirim BOĞA
Geniş omuzlara sahiptirler ve genellikle omuzlarında gamze bulunur. Kalın boyun bölgesine sahiptirler. Ses tonları çekici, duyarlı ve sıcaktır. Asalet sahibi yürüyüşleri vardır ve aynı zamanda oldukça narin görünümlüdürler.

@MigiMadid İKİZLER
Güzel bir fiziğe sahiptirler. Uzun boy, biçimli bir beden, uzun kol ve bacaklar, koyu kumral saçlar, kahverengi gözlere sahiptirler. Gözleri keskindir ve uzağı çok iyi görürler.

Ben senin payını da ben yerim derdim demişliğim vardır

Aaa Rihanna gitmiş

Tesekkurler. Yarisi uyuyor boyum uzun ve iri kemikliyim. Ama hatlarim düzgün kilolu olmama ragmen. Yüzüm uzun ve cene elmacik kemikleri belirgin. Kumralim, isteyen Instagramima bakabilir ozelden gonderebilirim. Gerci Mia- da söyleyebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…