Evde kesinlikle elektrik süpürgesi, bavullar, çamaşır askısı, ütü masası için yer olmalı, ne var küçük bi kiler yapsalar. Benim de gözüme batıyor nereye koysam acaba diye düşünüyorum.

Evde kesinlikle elektrik süpürgesi, bavullar, çamaşır askısı, ütü masası için yer olmalı, ne var küçük bi kiler yapsalar. Benim de gözüme batıyor nereye koysam acaba diye düşünüyorum.
benim evimde var kiler. ama beyinsiz usta kapıyı içeri doğru açılır yapmış. içine bi şey koyamıyorduk.
muhteşem çözümlerim devreye girdi ve, kapıyı çıkartıp, yerine dolap kapağı yaptırdım. ve içine raf monte ettirdim. Mis oldu mis. elime ne geçerse oraya atıveriyorum :)

Ne güzelmiş burda sezeryan olmak istiyorum deyince doktorlar hemen tamam diyor zaten. Daha kolaylarina geliyor.

Yaa ne güzel yapmışsın, güle güle kullan canım.

Bi ev gezmiştik, tüm kapılar sürgülü ve duvarın içine gizleniyordu. Yani içe dışa açılan kapı yok. Çok hoşuma gitmişti. Kullanımda sıkıntısı var mı bilmem ama.

Bir ara bende böyle plan yapıp aksatmadan uyguluyordum, gerçekten işe yaramıştı. Ben hem cumartesi hem pazarı boş bırakıyordum ama, böylece hafta sonu evdeyken hiç evi işi yapmayıp tamamen kendimize ayırıyorduk. Ama o zamanlar çocuk tekti tabi.

Depo yerim var ama orayı giyinme bölümü yapacağım
ordan çıkan eşyalara güzel bir yer ayarlamaya çalışacağım

Görmem lazım :)
sen mutfağımı görsen babaanne evi gibi

Kadının aylık yaptığı işleri ben bahardan bahara yapıyorum

Diş fırçasıyla pimapen temizlemek nedir yahu.

Arçelik buharika var canım. Duvar silmek için almıştım ama bu evde buharla duvar silinmiyor. Lekeli gibi oluyor. Ocak, pencere vs de kullanıyorum.

Merhaba arkadaşlar;
Tatilde bir anlık sinirle, telefondan facebook, instagram ve youtube programlarını sildim. Sadece tablet üzerinden erişim yapabiliyorum youtube için. Bir de tabletten oyun oynuyorum.

Yoksunluk krizi gibi açıyorum telefonu aranıp aranıp geri kapatıyorum. Telefonun şarjı baya yetişmeye başladı. Çocuğuma zaman ayırabiliyorum. Baya baya bağımlı olmuşum meğer bu alete. Eğer buna alışabilirsem benim için yılın en güzel minimalizm atağı olacak.

Sevgiler :)

Çok iyi canım tebrik ederim seni :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…