Dün bende evi topladım, süpürdüm sildim. mutfağı kaç kez topladım bilmiyorum. sonra 2 çocukla duşa girdik. akşam yemeği çocukları doyur mutfağı topla, büyüğün ödevi, kitabı derken başka hiç bi iş yapamadım.
bugün küçüğü kontrole götüreceğim sağlık ocağına, 9 aylık oldu bile. sonrasında toz alıp wc/banyo yapmam lazım. gözümde büyümüyor aslında ama inanın vakit yok. hep bi koşturmaca hali.
eve gidince küçük hem oyun hem emmek istiyor, yemek yapmak lazım, büyük desen konuşup bişiler yapmazsam ya sıkıldım diye ağlıyor ya da telefon elinden düşmüyor. eskiden hepsi uyuyunca yapıyodum ama şimdi bende yorgun düşüyorum. hızlıca yapıp oynamaya devam edip aralara sıkıştırarak halledeyim inşallah.Aynen yapsan 10-15 sürüyor.
yapmasan çıkılmaz hal alıyor.
fırsat buldukça yap kendini çok zorlama.
hemen araştıracağım, dolay Euro böyle olunca yurt dışından da aynıya denk gelmez mi?
Arada bizlere de gelse, rahatlardı
Anladım, bi bakıp araştırayım o zaman, bizim yurt dışına gitme ihtimalimiz var belki alırız oradan.100 euro fiyati var burda.
Yurdisindan ithal edildigi icin elinden gecen ustune kar payi ekleye ekleye fiyati iki katina cikiyor.
Part time öğretmenlik dediğin nedir özel bi kurumda mi? Özel gün fotocucu doğumlara da giriyor musun peki? İmkanın varmış alsana parayı ne için biriktiriyorsun ev almak için mi?
Anladım, bi bakıp araştırayım o zaman, bizim yurt dışına gitme ihtimalimiz var belki alırız oradan.
Baya karışıkmis valla Allah yardımcın olsun canım.Ben hollandada yasiyorum. Burda egitim sistemi cok degisik. Ben pedagoji okudum.
Calistigim okulda haftanin bir gunu yuksek zekali cocuklara ozel ders veriyorum.
Diger iki gunude tam tersi biraz ogrenme zorlugu cekenlere extra destek veriyorum.
Bunuda genelde kucuk gruplarda yapiyorum, odama cocuklar gelip gidiyor.
Onlari beklerken bazen cok bos vaktim oluyor, forume takilabiliyorum simdi oldugu gibi.
Yasadigim ulkede en buyuk dezavantaji ogretmenmaasinin asgari ucrete cok yakin olmasi.
Bu yuzden iki yildir ara ara grev yapiyor ogretmenler. Inanilmaz bir ogretmen acigi var.
Amsterdamda bir kac ay once sirf bu yuzden bir okul kapanmak zorunda kaldi.
Kimse fulltime calismak istemiyor, ne emeginin hakkini alabildigi icin, birde is yuku agir.
Ozel cocuklar eskiden ozel okullara daha kolay gidiyordu simdi oyle degil.
Ayni seviyede ders veremiyorsun bazen cunku sinifin bir kismi ozel oldugu icin biraz geriden geliyor vs.
Umarim biraz aciklayabilmisimdir. Biraz burda durumlar karisik.
Noldu Anka geçmiş olsun ay herkes hasta bu sıraBurdayım kızlar çok hastayım
Yutdışında ablam yaşıyor ama asla iğne dahi istemem ondanOyle bir imkaniniz varsa mutlaka degerlendirin.
Burdayım kızlar çok hastayım
Burdayım kızlar çok hastayım
Yutdışında ablam yaşıyor ama asla iğne dahi istemem ondan
Baya karışıkmis valla Allah yardımcın olsun canım.
Bazi gurbetciler gercekten cok tuhaf olabiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?