Evet benziyor şu kitaplık olayı taktim bende acaba bi yani süs bi yani kitaplik mi yapsam... camli bide..
iki cami yana aldirsam..
bi ünitede mobilya rengine raf 4-5 raf alsam nasıl olur..

çok hoş duruyo kitaplık olayı görünce.

Unite oraya olmuyo canim priz yok tam karşı tarafındaki koltuğun olduğu yerde var orası olur mu
Orası da olur tabi, asıl kullanılacak kısım camların olduğu yer olmalı diye düşündüm, en güzel yeri masa kapmış, az kullanılacak

Kitapları dizince benim de hoşuma gitti, sen de öyle kullanabilirsin. Ah ah ben Gümüşlük almayacaktım çok kararlıydım biri aklıma girdi de aldım pişmanım
iki cam var 2 vitrinde top 4 camlı raf.
ben bi vitrini 4 cam raf yapsam.. ölçüyle..
birin 4 raf alsam yapsam nasıl olur:)
yeni kitaplık dolabi almak istemiyorum. bu şekilde değerlendirebilsem...
düşünüyorum

Benim böyle büyük camlarım olsa önünü kapatmazdım.
ya evleri öyle şekilsiz yapıyorlar ki, insan neyi nasıl koyacağını şaşırıyor.

herkes evlendiğinde evine de geçemiyor. kira için aldığın şeyler ya eve büyük geliyor ya da küçük geliyor.

ben de camın önüne sadece tekli koltuğu köşede olacak şekilde koyar yanına minik bir sehpa iliştirirdim. hep bir kitap okuma köşeyi diye düşünürüm. ya da kahve köşesi.

koltuklar karşılıklı olabilir. ama alan daralır. masaya da doğru dürüst yer kalmaz. tabiki denemek lazım.

Scss94 bikaç deneme yap bakalım önerilere göre foto çek. karar verelim.

Unite oraya olmuyo canim priz yok tam karşı tarafındaki koltuğun olduğu yerde var orası olur mu
ben olsam tv olduğu yere yemek masasini koyardim.pencerenin yaninda iki kanepe koyardim tv petegin yannia degil karşıya alirdim.. prize takmak için uzuun kablo var neden olmasin :) hoş dururdu..

Karsilikliydi canim ama hem alan genişledi boyle bide kaloriferi açtığımız icin koltuğu çekmek zorunda kaldım masayı öne koyunca hic olmuyo girer girmez masa karsiliyo

ben olsam tv olduğu yere yemek masasini koyardim.pencerenin yaninda iki kanepe koyardim tv petegin yannia degil karşıya alirdim.. prize takmak için uzuun kablo var neden olmasin :) hoş dururdu..
Masa oraya sigmiyo canim ünite zor sığdı zaten yarısi açıkta

Orası da olur tabi, asıl kullanılacak kısım camların olduğu yer olmalı diye düşündüm, en güzel yeri masa kapmış, az kullanılacak
Masanın önüne koltuğu koysam masayı odadan cikarmam gerek mutfaga mi koysam masayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…