- 26 Mayıs 2016
- 3.835
- 8.113
- 158
Evet canım ıvır zıvır borçlar bunlar kredi kartımda dahil buna.bi an önce yüklü ödemeler yapıp en kısa zamanda kapamayi düşünüyorum yani Bi 9 ya da 10 aya bitecek inşallah..Allah ödeme kolaylığı versin canım :)
Bu toplam borcun mu
Ben ev kredisini hesaba katmıyorum bir bütün oldukmaaşıma ortakçı sağolsun :)
İyi kısa zaman da bitecekmiş :)Evet canım ıvır zıvır borçlar bunlar kredi kartımda dahil buna.bi an önce yüklü ödemeler yapıp en kısa zamanda kapamayi düşünüyorum yani Bi 9 ya da 10 aya bitecek inşallah..
İnşallah canımİyi kısa zaman da bitecekmiş :)
Allah razı olsun canım, vermiş kadar oldunhahah verirdim valla yaa
Kitaplar olmazmi canim dışı hareketli ya zatenEki Görüntüle 2552195
kızlar merhaba, evimde böyle bi bölümüm var, sizce içine nasıl aksesuarlar koyabilirim? Bi öneriniz var mı? Ordan burdan hediyeler ıvır zıvır derken hiç memnun değilim içindekilerden. Ne yapabilirim sizce?
Çok güzel kitaplık olur ondanEki Görüntüle 2552195
kızlar merhaba, evimde böyle bi bölümüm var, sizce içine nasıl aksesuarlar koyabilirim? Bi öneriniz var mı? Ordan burdan hediyeler ıvır zıvır derken hiç memnun değilim içindekilerden. Ne yapabilirim sizce?
Aynı anda aynı şeyi yazmışız :)Kitaplar olmazmi canim dışı hareketli ya zaten
Kitaplar olmazmi canim dışı hareketli ya zaten
İçi tamamen kitap olsun mu diyorsunuz? Taşımayabilir duvara monte çünkü, bi de ben çok kitap tutmayı sevmiyorum elimde.Çok güzel kitaplık olur ondan
Ben olsam kitaplık yapardım sevdigini bi koleksiyonunuz varsa o olabilir. Bu renkler benim cok icimi karartiyorEki Görüntüle 2552195
Eki Görüntüle 2552195
Oo evin kredisini yazarsak epey eksilerderiz :)Allah ödeme kolaylığı versin canım :)
Bu toplam borcun mu
Ben ev kredisini hesaba katmıyorum bir bütün oldukmaaşıma ortakçı sağolsun :)
Çalışma odası gibiEki Görüntüle 2552195
kitaplık tam olur..:)Eki Görüntüle 2552195
tamamen kitaplık yapamam çünkü taşımaz, ayrı bi kitap bölümümüz var zaten, içiniz karartan ne acaba? ahşap mı?Ben olsam kitaplık yapardım sevdigini bi koleksiyonunuz varsa o olabilir. Bu renkler benim cok icimi kara
evet kaktüsleri ve skulentleri çok seviyorum bende, onlardan alabilirim kesinlikle.ben de birkaç kitap ve beyaz saksılarda kaktüsler düşündüm. evde sergilemeyi sevdiğin 1-2 süs eşyası da koyarsan zaten fazlasıyla dolmuş olur.
aslında yemek odamız orası, full kitap koyarsan çalışma odası olur, içine incik boncuk koyarsan vitrin :) ben ikisini de istemiorum işte.Çalışma odası gibi
ev kendimizin, priz klima için yukarıda ama klimamız yok.kitaplık tam olur..:)
ya bişeye dikkatim çekti
priz neden yukarda?
eviniz kendiniz mi:)
Geçen paylaştığım favori aksesuarlarım vardı onlarda çok yakışır sankitamamen kitaplık yapamam çünkü taşımaz, ayrı bi kitap bölümümüz var zaten, içiniz karartan ne acaba? ahşap mı?
evet kaktüsleri ve skulentleri çok seviyorum bende, onlardan alabilirim kesinlikle.
aslında yemek odamız orası, full kitap koyarsan çalışma odası olur, içine incik boncuk koyarsan vitrin :) ben ikisini de istemiorum işte.
ev kendimizin, priz klima için yukarıda ama klimamız yok.
Geçen paylaştığım favori aksesuarlarım vardı onlarda çok yakışır sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?