Ay çok korkunçmuş gerçekten, biz cinsiyeti öğrenip aileleri aradık Can geliyor diye, herkes hayırlı olsun dedi beğendi konu kapandı, bu konu yoruma kapalı bence anne babası karar vermişken kimseye söz hakkı düşmez, ömrü boyunca kullanılacak isim içimize sinmeli kesinlikle

Yolunu yapıyormuş sana

aynen bende bu kadar uzayacağını düşünmemiştim :)
Daha neler neler yaşadım bu yanında ufak mevzu kalır

oyuncaklari toplattirmiyor. topladığımda anne dagit diyor.
topla dagir topla dagit. nereye kadar

Merhaba arkadaşlar;
Geçen hafta işleri bitirme haftasıydı. Kısmen başarılı oldum. Ancak bu hafta gelen yeni işler dalgası ile kendimi yine bitmez bir liste içinde buldum. :)

Dün akşam kızımla ve eşimle tv siz saatlerce oyun oynadık. Arada eşim tv açtı ama ben hemen kapatıp tekrar oyuna dahil ettim. Kendimi iyi hissettiğim bir akşam oldu. İşallah devamı gelir.

Bugün eve gidince yapılacaklar:
1- Kızımla min 1 saat tv siz ilgilenmek
2- 10 sayfa kitap(sabahta 15 sayfa okudum )
3-1 mak çamaşır 1 makine bulaşık
4- Niyet çalışması 2. gün
5- KPSS çalışması için 1-2 saat ayırmak ve 12 de yatakta olmak

Oy planlı misafirlerin hepsini atlattım şükür, beklediğimden fazla misafir geldi, resmen tabaklar boşaldı herkese yetti ama eşime kalmadı yazık

bi süre misafir istemiyorum aynı menüyü hazırlamaktanda evi misafir düzenine getirmektende bıktım.

Allah allah isim konmasını istemediler mi? Amaç ne ki? Ben memnun olurdum şahsen.
oyuncaklari toplattirmiyor. topladığımda anne dagit diyor.
topla dagir topla dagit. nereye kadar
Ya deli oluyorum, topluyorum gidip almış bugün sonra oynattırmıyor çocuklara gösterip olmaz oynayamazsınız diyo bi kıyamet kopuyor sonra. Zaten kardeşten bu yana bağırma işiyle uğraşıyorum ev resmen gürültü halinde.

bi de ojeleri falan ortada kızımın, kalemleri, tokaları. Kendi isteyince istediğini yaparız dağıtmaz bi yere zarar vermez. Ama çocuklar görünce çıldırmış gibi ne yapacaklarını şaşırıyorlar. Bi kere koltuğum ojelenince topluyorum artık napim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…