Ay çok korkunçmuş gerçekten, biz cinsiyeti öğrenip aileleri aradık Can geliyor diye, herkes hayırlı olsun dedi beğendi konu kapandı, bu konu yoruma kapalı bence anne babası karar vermişken kimseye söz hakkı düşmez, ömrü boyunca kullanılacak isim içimize sinmeli kesinlikleBizimde isimler belliydi
ilk erkek demişti dr
dedik tamam kuzey
kv gittik tutturdu babanın ismini koyun diye
kuzey olcak dedik neyse konu kapandı zannederken
vay efendim rüzgarlı isim koymamalıymışız
neyse sonra kız olduğunu öğrendik bizde bir sevinç
ilk çocuğu kız istiyorduk Eylül geliyor.
sonra kv yine yok başkaları ablasının annesinin ismini koyacakmış diye laflar
yok Eylül nur olsunmuş
En son hoca geldi ismini koyacak son dk kadar kv savaş verdi
hocam nurda koyun sonuna diye
neyse tanıdığımız birisiydi de anne baba ne derse o dedi
kimlik çıkana kadar yaşadığım olaya bak
isim önemli ya ömrümün sonuna kadar ismiyle sesleneceğim.
Yolunu yapıyormuş sanailk hamile olduğumu öğrendiğimde anlatmıştı
2 çocuğuna kendi isim koyamamış hep başkaları koymuş
isim bir boncuk zaten falan diyordu
üzülmüştüm başta ama amaç farklıymış
yani başına böyle olay geçmiş üzülmüşsün bana niye yaşatıyorsun
Ay çok korkunçmuş gerçekten, biz cinsiyeti öğrenip aileleri aradık Can geliyor diye, herkes hayırlı olsun dedi beğendi konu kapandı, bu konu yoruma kapalı bence anne babası karar vermişken kimseye söz hakkı düşmez, ömrü boyunca kullanılacak isim içimize sinmeli kesinlikle
İsimleriKendime 2 tane kızıma da 1 tane kitap aldım
Oglum okula başladı birazdan almaya gidiyorum bakalim günü nasıl geçti cok merak ediyorum. Dün kendi uyumak istememiş tabi ki. Bide arkadaşlarımı da uyutmayin diye ağlamış uykuyu ne sanıyosa artik
oyuncaklari toplattirmiyor. topladığımda anne dagit diyor.hafta içi olunca napalım.
akşam mı misafirin? hemen hemen aynı şeyler yapacaklarımız.
1. anneme patates dedim haşlayacak.
2. kızın oyuncaklarını topla kaldır. (sonra hem huzursuz hem ağlıyor ortada oyuncaklarını bırakmıyoruz)
3. çamaşır katla ya da görünmeyecek yere topla.
4. silebilirsen sil.
Plan yazayım mı?
yoksa sürpriz mi olsun
Allah allah isim konmasını istemediler mi? Amaç ne ki? Ben memnun olurdum şahsen.benim ilk oğlumda isim belliydi.eşim yanına abimin adını ekleyelim dedi.(eşimin densizliği)tamam dedimbebek şekerleri vs hep hazırlandı.doğum yaptım .gece oldu kendime geldim teli elime aldım.aile grunda tebrikler hava d uçuşuyor.adı ne diye sordular.eşimde sen yaz dedi yazdım.ortada bir sessizlik.grupta yazan yok.sonra eltim eşime mesaj yazmış vs.olaylar olaylar.millet ismi konsun dıye savaşlar veriri.biz koyarız onlar istemez.hastene odasında çektiğim o iğrençç duyguyu ben bilirim.eşim şok.ben ağlıyorum falan owwww korkunç
Ya deli oluyorum, topluyorum gidip almış bugün sonra oynattırmıyor çocuklara gösterip olmaz oynayamazsınız diyo bi kıyamet kopuyor sonra. Zaten kardeşten bu yana bağırma işiyle uğraşıyorum ev resmen gürültü halinde.oyuncaklari toplattirmiyor. topladığımda anne dagit diyor.
topla dagir topla dagit. nereye kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?