ben öğle uykusundan dolayı sabah gönderiyorum..hem zzihnide daha açık oluyor.saat birde alıyoruz

CKbeautyandsheer P planli siz neler yaptınız anlatın bakalım :)

Akşam yemek sonrası eşimle dışarı çıktık, arkadaşların yanına uğradık.
eve gelince
-yatak odasındaki dağınıklığı topladım. süpürdüm.
-banyo paspaslarını silkeledim. banyoyu süpürdüm.
-koridoru süpürdüm.
-duş aldım.
-solfej+ud çalıştım.
-kuru çamaşırları topladım.
-1 makine çamaşır yıkandı, asılamadı. geç olunca yattım

*bu arada kurutma makinemin montajı ctesi günü yapılacak.

Artık asma gibi bir derdin olmayacak sabret birkaç gün

G
İşler hiç bitmiyor
Bende kızımla hergün oyun oynuyorum tüm gün beni görmüyor zaten başka türlü vicdanım rahat etmiyor
Evet ya. Geçen hafta önümde 3 maddelik bir liste vardı. Altından kalktım derken bu hafta ortasında 7 maddelik bir liste ile karşınızdayım. :)

Bu sene kendim için yaptığım bir güzel şey de dizikolik olarak seyrettiğim dizilerde yaptığım ayrım oldu. Artık sürekli ağlamalı, şiddet içerikli, hastalık ve silah öğeleri olan kendimi kötü hissettiğim dizileri seyretmeyeceğim. Böyle bir ayrım yapınca izlenebilir diziler 2 tane kaldı(ne kadar acı) Bu yüzden sadece çarşamba günleri izlediğim bir tek dizi kaldı.

Haber zamanı da kızımla oyun oynuyorum, sosyal medya hesaplarımı telefondan kaldırdım. (Sosyal medya ile kendi hayatımı çok karşılaştıran bir insanım)

Son zamanlarda kendimi daha enerjik ve daha iyi hissetmeye başladım. Meğer tüm bunlar beni psikolojik olarak çok yıpratıyormuş. Keşke bu bilince 36 yaşımdan önce varabilseydim :/

Olsun az kalmış gelsin yeter ki :)

sosyal hesaplarimi kapattim diyince bende instagrami kapattim
bomboş işler...:)
zaten zamanimi harcaniyordu..
youtube izleme işini birakicam.
oda bomboş işler..
zalim istanbul dizisini izliyordum. onu tv den izlemeyi hedefliyorum.
kuzey yıldızı cumartesi günleri kaçirmam:)
açıköğretime yoğunlaşacagim.

geçen gün
büşra nur sölemez birisinin mevlit düzenlemişler mevlit çok abartılı yapmışlar hele de büyük eleştiri almış.
gerçekten mevlit olayı abartiyor.
balonlar yasin kitabi dagitma mevlit şekeri dagitma vs..
sosyal medya fenomanlarin çoğu abartılı yapar gösteriş meraki yüzünden..
bide iyice biribirlerini eleştirir olduk.. nerdee o eski insanlar.

o kim

Canım önemli olan farkına varmamız
Sosyal medyayla aram uzun zamandır yok inan kimin nereye gittiği ne yaşadığıyla ilgilenmiyorum.
sadece el yapımı eşyalara ulaşmak için instagrama bakıyorum. sade yaşamla ilgili şeylere bakıyorum.
tv aram pek yok izlediğim 2 dizi ve 1 yarışma programı var bazen bakmıyorum bile :)
burası var bazen en yakınımdakine anlatamadıklarımı buraya anlatıyorum.
hayat böyle daha güzel :)

bende memnun olurdum.eltim istemedi.eşimle konuşuyp ikna ettiler.bu konuda asla ikna olamam şahsen.eşime bu konuda kızgınlım geçmez muhtemelen.içimde durur hala gururumun incinmesi
Aaaa istemediler yani
Ben de şimdi yorumlardan anladım
Gerçekten şaşırtıcı

Kesinlikle katılıyorum canım. Bazen yoksunluk olmuyor değil ama aşıyorum hepsini. Her yönden azalmak en güzeli :)

Dün 6li servis tabaklarım vardı anneme verdim
daha verilecekler var ayrı yerde bekliyor düşünme aşamasındayım.
köye gidecek kavanozlar var
kullanmadığım oda baya karıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…