Kizimin üc tane pelüs kedisini yikadim
Nasil kir akti o nedir yahu Ihmal ettigim icin utandim
dün evin tüm kalorifer peteklerini sildim banyo haric
Ayy yillardir temizlememistim cocuk bakmaktan
Piril piril oldu ama aksama dogu sizmisim koltukta
Icini temizlemek icin fircam almam lazim, su siktim icine tozlarini düsürmek icin
Akan sulari sulari süngerle cek bir daha dök derken baya bir is cikti
Toz alerjim oldugu icin carsaflari cok sik degistirmek zorundayim
Oglum da benimle yattigi icin tekli yatagi bizim yataga birlestirdim
Carsaflari cikarip yerlestirmek cok zor oluyor
Ayy biktim tozdan a dostlar
Ama evimi cok seviyorum

Tabi katılıyorum
bizde evi ilk aldığımızda kombi petekler pencereleri değiştirmek için paramız yetmişti borçla falan onlarda
bina 30 yıllık baya görüntü eski prizler bile eski kapılar yerler
yatak odam odaya uymadı başta eşyam çoktu dolaplar tıklım tıklım doluydu artık yarısı boş görsel olarak çok yorucu geliyor
baza altı silinmiyor
dolap kocaman
komodinleri kaydırıp silmek bile ayrı iş
sadece güneşlik var. rustik yanlış takıldı
her yerde anlam veremediğim prizler
evimi seviyorum ama bu şekilde bana ait bir yer gibi gelmiyor.
3 yıl bekledim bende her yıl 1 odayı yapıyorum böylece 2-3 yıl içinde belli düzene kavuşmam gerek
sonra işi bıraktığımda bu kadar masrafın altına giremeyiz.

Ya biz bebek arabası falan alacağız ya sürekli sitelerde geziyoruz, e insan gezerken her şeyi görüyor, bende önceden öyleydim yoksa

Bebek arabalarida inanilmaz pahali, vakit ayirip gezip guzel ve uygun olanini secmek lazim.
Gecenlerde gunu birlik indirim vardi. Aklimdaki model 1100 den 800 ya dusmus.
Efsane cuma adi altinda bazen cok guzel kampanyalar olabiliyor.
Birde daha hala alamadigimiz bir kurutma makinesi var.

Bizde saat başı bakıyoruz eşimle ama hiç güzel bir indirim denk gelmedi, bugünkü alışverişle baya bir eksiği halloldu ama azıcık rahatladım

Gönlünce olur insallah, güle güle oturursun
Benim de evim eski, bizim kira bir de yapsan dert yapmasan dert
Ev dgeistirme ya da cikma planimiz da yok
Hersey saglam ama mesela tasinirken oturma odasi parkeleri cizildi, 20 senelik parkeler
Banyoda kalarifer peteginin kabaran boyalarini gelen cocuklar kazidi bana da nur topu gibi pasli petek kaldi
Onlari kaziyani cagirmiyorum eve o kadar sinirlendim
Simdi orayi boyayacagim ama boya lamam lazim, esim cok yogun calistigindan ona pek evle ilgili sorun cözdürmüyorum
kendi imkanlarimla orayi da halledecegim ama hic olmasi kizimin suluboyasini sürecegim o görüntü bana yetiyor

daksil veya ojede olur.
benim banyodaki de paslanmak üzere oraya havlupan alacağım
mevcut olanıda yatak odasına taktıracağım zor ısınıyor. yalıtımda olursa mis :)

Ya bende ogluma 7 tane kitap aldım indirimden sadece bende merakla bekliyorum

O degilde insanlarin ihtiyaclari gercekten bitmiyor.
Biri bitiyor baskasi basliyor. Para biriktirmek ne zormus evlenince daha iyi anladim..
Valla öyle benim şuan mutfak halısına ihtiyacım var mutfak büyük hali küçük havalar soğudu. Bide güzel görüntü olmuyo. Hic bi odada avize yok onlar var bide ayakkabılık dolabi hepsi pahali yaw yavas yavas alıcaz artik

O degilde insanlarin ihtiyaclari gercekten bitmiyor.
Biri bitiyor baskasi basliyor. Para biriktirmek ne zormus evlenince daha iyi anladim..

Dünyadaki bütün canlılar üretim ve tüketim odaklı yaşarlar.
tabi eskiden bu kadar ürün üretilmiyordu ülkemizde.
ve ayrıca eskiden her ürün yüksek kalitede üretiliyordu.
şimdi firmalar bile belli bir yılda bozulması eskimesi yol açacak kaliteyi sunuyor.
sonra oh hiç eksiğimiz kalmadı derken bakıyoruz fırın bozulmuş nevresim eskimiş

para harcamayan blogları okuduğumda da ya borçtan dolayı yada yurtdışı gezilerine daha çok gidebilmek adına yapılan uygulama oluyor. sonuçta hedefleri para harcama odaklı oluyor.
birmilyonbiriktiriyorum takip ettiğimde ise biriktirdiğim paranın hedefi yok diyordu o zaman adı birikim olmaz demişti.
aksilikler peşini bırakmadı birikimide gitti moral bozucu bir durum.

bugün çok konuştum

Ya biz bebek arabası falan alacağız ya sürekli sitelerde geziyoruz, e insan gezerken her şeyi görüyor, bende önceden öyleydim yoksa
Ben bebek arabasıni aldım canım geldi baya da güzel sevdim valla. N11 de indirim vardı kraft marka 1200 e aldım normal fiyatı 2900 sanırım..indirimleri muhakkak takip et zaten 1000 TL aşağısına travel sistem araba da yok

Cok haklisin ama. Yillar once aldigim H&M den bir kazagim var. Gorseniz hala yeni gibi.
Gecen sene yeni bir kazak aldim tuylenmeye basladi bile
Kalite inanilmaz bir sekilde dusmesine ragmen fiyatlar inanilmaz artti.
Birde gozumuz doymuyor. Benim kiyafet dolabimi tekrar duzenlemem lazim.
Pantalonlarimin cogu olmuyor. Gebelikte giymek icin iki pantalonun yeterli olacagini dusunuyorum
Elbiselerim, ve uzun kazaklarimla taytta veya kilotlu corap giyebilirim.
Yoksa al al bitmez

Aynı renk oje de iş görebilir, çok geniş alan değilse :)

Aynı renk oje de iş görebilir, çok geniş alan değilse :)

Oje almam lazim, büyüklü kücüklü parcalar var
Birde daha önce kzimin bisikletindeki paslari da ojeyle boyamistim, birkac kat sürünce ise yariyor ama idare etmelik
Oje kullanmadigim icin fiyatlarini da bilmiyorum ama petek boyasindan daha uygundur umarim

Hamilelik geçici bir durum bol kıyafetlerin varsa kullan altına hamile taytı pantolonu alsan yeter.

sonay selam özelden msj attım canım baksana :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…