kullanmayalı çok uzun uzun zaman oldu. sanırım yanlış yeri alıntıladım :) kusura bakmayın.Bana mi dedin
kullanmayalı çok uzun uzun zaman oldu. sanırım yanlış yeri alıntıladım :) kusura bakmayın.
buralarda 5 tl civarı ojeler. ben kaymaz mutfak halısının nohut büyüklüğündeki kavlayan yerlerini ojeyle kapattım :)Oje almam lazim, büyüklü kücüklü parcalar var
Birde daha önce kzimin bisikletindeki paslari da ojeyle boyamistim, birkac kat sürünce ise yariyor ama idare etmelik
Oje kullanmadigim icin fiyatlarini da bilmiyorum ama petek boyasindan daha uygundur umarim
SONAYCAN YANLIŞ YERİ ALINTILAMIŞIMburalarda 5 tl civarı ojeler. ben kaymaz mutfak halısının nohut büyüklüğündeki kavlayan yerlerini ojeyle kapattım :)
SONAYCAN YANLIŞ YERİ ALINTILAMIŞIMÖZELDEN MSJ ATTIM MÜSAİT OLDUĞUNDA BAKAR MISIN?
HAHAHA SÖYLEYİN ŞU KIZA ULAŞŞIN BANA :))) VALLA YILLAR OLUYOR KULLANMAYALI ÇOK DEĞİŞMİŞ SİTE VE TOPİK İÇERİĞİ KUSURA BAKMAYINSonaycan ulaş artık yazgıma :)
Çok tatlısınız
HAHAHA SÖYLEYİN ŞU KIZA ULAŞŞIN BANA :))) VALLA YILLAR OLUYOR KULLANMAYALI ÇOK DEĞİŞMİŞ SİTE VE TOPİK İÇERİĞİ KUSURA BAKMAYIN
Güle güle kullanın inşallahBen bebek arabasıni aldım canım geldi baya da güzel sevdim valla. N11 de indirim vardı kraft marka 1200 e aldım normal fiyatı 2900 sanırım..indirimleri muhakkak takip et zaten 1000 TL aşağısına travel sistem araba da yok
Saol canım inşallah kraft leon travel sistem yazarsan çıkar kırmızı rengini aldım ben çok hoşuma gitti kurduk. Öyle çok çok pahalı Bi şey almak istemedim ama kraft markası baya Bi işimi görür zaten.Güle güle kullanın inşallahHangi modeli aldınız bir inceleyeyim bizde karar verdik chicco duo kwik one ama hiç düşmüyor neredeyse sürekli peşindeyiz
Eline saglik canım bugün camasir katlarken seni düşündüm biliyomusunKizlarrr gardırop işi tamamdır
Bütün heer şeyim yıkandı utulendi kaldırıldı ay her şeyi yıkadım ayikladim evden 35 parça kıyafet gönderdim.
Askilari eledim 30 parçaya yakında aski ayırdım hep oradan burdan gelen kuru temizlemeden gelen Askilardi iyi oldu çok da güzel oldu ama bende bittim yeminle. Terden öldüm.
Bu hafta sonu da esimle kizin kıyafetlerini yıkarız dedik inşallah.
Evde düzeni çok seviyorum ve bundan sonra kolay kolay kıyafete para vermem sanırım Bi de hep oradan burdan toplamışim marka da değil yani.
Doğuma kadar dinlenirim artık inşallah..
Üff o nedir ya.Çocuğun onu kazıyacak kadar tek başına banyoda kalmasına nasıl müsade ediyor ebeveynler.İnsanlar çocuklu misafirliğe gidince çocuklarını neden takip etmezler anlamıyorum.Ev sahibi misafire hizmetmi etsin çocuk peşindemi dolansın.Benim çocuğuma dokunmayın modundaki annelere ayrıca gıcık oluyorum.Herkesin çocuğu kıymetlide,sen çocuğuna bi başkasına ve malına zarar vermemesi gerektiğini öğret.Saldım çayıra modundalarGönlünce olur insallah, güle güle oturursun
Benim de evim eski, bizim kira bir de yapsan dert yapmasan dert
Ev dgeistirme ya da cikma planimiz da yok
Hersey saglam ama mesela tasinirken oturma odasi parkeleri cizildi, 20 senelik parkeler
Banyoda kalarifer peteginin kabaran boyalarini gelen cocuklar kazidi bana da nur topu gibi pasli petek kaldi
Onlari kaziyani cagirmiyorum eve o kadar sinirlendim
Simdi orayi boyayacagim ama boya lamam lazim, esim cok yogun calistigindan ona pek evle ilgili sorun cözdürmüyorum
kendi imkanlarimla orayi da halledecegim ama hic olmasi kizimin suluboyasini sürecegim o görüntü bana yetiyor
Üff o nedir ya.Çocuğun onu kazıyacak kadar tek başına banyoda kalmasına nasıl müsade ediyor ebeveynler.İnsanlar çocuklu misafirliğe gidince çocuklarını neden takip etmezler anlamıyorum.Ev sahibi misafire hizmetmi etsin çocuk peşindemi dolansın.Benim çocuğuma dokunmayın modundaki annelere ayrıca gıcık oluyorum.Herkesin çocuğu kıymetlide,sen çocuğuna bi başkasına ve malına zarar vermemesi gerektiğini öğret.Saldım çayıra modundalar
Aynen katılıyorum,alınan çoğu şey kalitesizleşti.özellikle kıyafet,alıyorsun 2 yıkamada azı gözü kayıyor,rengi atıyor.Alışveriş yapasım gelmiyor artık.Kaliteli diye girdiğim bir mağazada baktığım kazağın ürün içeriğinin kalitesiz mağazadakiyle aynı olduğunu gördüğümden beri iyice nefret ettim.yahu ben sana 300 tl vericeksem 30 tl likten, basılan marka dışında bir farkın olmalı.Zaten alım gücümüz iyice düştü.Anlamsız bir şekilde hayat kalitemin düştüğünü farkediyorum.Alışveriş yapmaya gerek kalmıyorki,ihtiyaçlar zaten maaşı bitiriyor.Gerçekten eskisi gibi ne harcamak nede biriktirmek mümkün artık.Dünyadaki bütün canlılar üretim ve tüketim odaklı yaşarlar.
tabi eskiden bu kadar ürün üretilmiyordu ülkemizde.
ve ayrıca eskiden her ürün yüksek kalitede üretiliyordu.
şimdi firmalar bile belli bir yılda bozulması eskimesi yol açacak kaliteyi sunuyor.
sonra oh hiç eksiğimiz kalmadı derken bakıyoruz fırın bozulmuş nevresim eskimiş
para harcamayan blogları okuduğumda da ya borçtan dolayı yada yurtdışı gezilerine daha çok gidebilmek adına yapılan uygulama oluyor. sonuçta hedefleri para harcama odaklı oluyor.
birmilyonbiriktiriyorum takip ettiğimde ise biriktirdiğim paranın hedefi yok diyordu o zaman adı birikim olmaz demişti.
aksilikler peşini bırakmadı birikimide gitti moral bozucu bir durum.
bugün çok konuştum
Evet zaten o tipler kendi evlerinde yaptırmazlar başkasında yapılanada ses çıkarmazlar.Ben olsam bende kabul etmem öyle misafiri.En azından çocuk yapsa bile annenin uyarması lazım,çocuktur yapar evet bilemezsin o an ne yapacağını,ama anne umursamaz davranınca ben çok sinirleniyorum.Öyle durumda bende istemiyorum o kişileri bir dahaKizin yaptgini biliyorum cocuklara toplu diyorum ki kazimayin orayi, o da direk ben yapmadim diyor zaten yalan söylüyor
Benim cocuklarim hep bu evde yasadiklarindan yapmadiklarini biliyorum, o gelince bir de i cikan boyalari yerden temizlemesi zor, tirnagimin icine kaciyor pasli demir gibi
Ne yapalim herkes bir degil
Hayir benimkiler yapsa ben telafi ederim hic olmadi, yapma deseler de öylesine derler
Kendi evlerinde de birseye izin vermezler cocuklarina biliyorum, benim evde kirip döküyor o da
Görüsmüyorum artik zaten , sinir bozucu oluyor bir yerden sonra
Evet zaten o tipler kendi evlerinde yaptırmazlar başkasında yapılanada ses çıkarmazlar.Ben olsam bende kabul etmem öyle misafiri.En azından çocuk yapsa bile annenin uyarması lazım,çocuktur yapar evet bilemezsin o an ne yapacağını,ama anne umursamaz davranınca ben çok sinirleniyorum.Öyle durumda bende istemiyorum o kişileri bir daha
Yeminle manyaklikti 10 sene yapmam Bi dahaEline saglik canım bugün camasir katlarken seni düşündüm biliyomusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?