Ya inşallah benim de öyle olur, şu yaşıma kadar sporla hiç aram olmadı maalesef. Açsana topic spor koçumuz olBen cocuktan sonra spora baslamistim, yavastan aldim o süreci kendimi cok da zorlamadan yürüyüs yaparak güclendirdim kaslarimi
Yani öncesinde kosamazdim tikanirdim simdi rahatlikla kosabiliyorum
Kendini bilerek yap sporunu, incitmeden, zamanla gücleniyor vucut. O zaman zorlayan hareketlere rahatlikla gecis yapabiliyorsun
Ben de günlük mekik sayimi günden güne arttirrak elliye cikarttim
Gözle görülür fark ediyor alt karin falan baya güclendi dümdüz oldu
sporla ilgili topik mi acsam diyorum hatta
motivasyonum cok yüksek
Açıp tozunu yakabilirsinhmm, sallama çay var bende olmaz o
oluyosa yapimAçıp tozunu yakabilirsin
Hangi sayfa o ben de geleyimKk içinde bir kitap okuma grubunu takip etmeye başladım. Benim için motivasyonu artırıcı etkisi oldu. Önceden ayda 90 sayfa falan okuyabiliyordum sadece, son 2 hafta içinde yaklaşık 200 sayfa okudum.
Böylece kitaplığımda okunmayı ve yeni sahiplerine ulaşmayı bekleyen kitaplarımı gelecek sene bitirmek niyetindeyim. Bundan sonra edindiğim kitaplar ödünç olarak kütüphaneden alınıp geri iade edilecek. :)
Ya inşallah benim de öyle olur, şu yaşıma kadar sporla hiç aram olmadı maalesef. Açsana topic spor koçumuz ol
Gel tabi :) Kitap Okuma Günlüğü isimli konu. İnsan okuduğu sayfa sayısını yazınca daha fazla okumaya çalışıyor :)Hangi sayfa o ben de geleyim
Ben sandalye cok baktım en son kendiminkini tanesini 110 tl ye yenilettim :) bugün gelmiş eve.ya ben katlanır masa ve sandalyelerin çok uzun ömürlü olmadığını düşünüyorum, hiç sağlam yıllarca kullandım falan diyen görmedim, artık kaliteli güzelleri var mı?
Geliyorum hemen :)cok iyi motive ederim aslinda
Topik nasil aciliyor bilmiyorum böyle konu acar gibiyse bu hafta icinde acarim
Degisik tariflerle birlikte muazzam gaz veriririm
az önce bir topik acidi fit kertenkeleler diye, oraya yazmaya basladim
Oraya gel istersen bu konuda topik acmis kadar oldum o topik de tam bizlik
Ben de ben de :)Geliyorum hemen :)
Oraya da hemen geliyorumGel tabi :) Kitap Okuma Günlüğü isimli konu. İnsan okuduğu sayfa sayısını yazınca daha fazla okumaya çalışıyor :)
Ben bütün uygulamaları sildim. Bence 1 ay kendine bomboş bir telefon yarat. Alışkanlık oturunca yüklersin :)Kitap okuma ve spor tamam şimdi geriye telefon kullanımını azaltmak kaldı
Hepsini sildim aylardır hiç aramıyorum. Pinterest ve whatsup var sadece onlara da çok takılmıyorum.Ben bütün uygulamaları sildim. Bence 1 ay kendine bomboş bir telefon yarat. Alışkanlık oturunca yüklersin :)
Ben işyerinde giriyorum bilgisayardan. Takip ettiğim grup sayısını biraz azaltmak zorunda kaldım bu yüzden. Cep telefonundan girmek bana işkence gibi oluyor.Hepsini sildim aylardır hiç aramıyorum. Pinterest ve whatsup var sadece onlara da çok takılmıyorum.
Beni burası çok oyalıyor sadece, ona da çözüm bulamadım henüz
Hiç bilgisayardan girmedim. Evde bilgisayar açamıyorum çocuklardan ötürü. Telefon da elimin altında oluncaya hep kötü oluyor. Belli saatlerde gireyim dedim ama muhabbetlerden geri kalmak istemedimBen işyerinde giriyorum bilgisayardan. Takip ettiğim grup sayısını biraz azaltmak zorunda kaldım bu yüzden. Cep telefonundan girmek bana işkence gibi oluyor.
Beni de alır mısınız spor grubuna :)cok iyi motive ederim aslinda
Topik nasil aciliyor bilmiyorum böyle konu acar gibiyse bu hafta icinde acarim
Degisik tariflerle birlikte muazzam gaz veriririm
az önce bir topik acidi fit kertenkeleler diye, oraya yazmaya basladim
Oraya gel istersen bu konuda topik acmis kadar oldum o topik de tam bizlik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?