Kk içinde bir kitap okuma grubunu takip etmeye başladım. Benim için motivasyonu artırıcı etkisi oldu. Önceden ayda 90 sayfa falan okuyabiliyordum sadece, son 2 hafta içinde yaklaşık 200 sayfa okudum.
Böylece kitaplığımda okunmayı ve yeni sahiplerine ulaşmayı bekleyen kitaplarımı gelecek sene bitirmek niyetindeyim. Bundan sonra edindiğim kitaplar ödünç olarak kütüphaneden alınıp geri iade edilecek. :)

Ben cocuktan sonra spora baslamistim, yavastan aldim o süreci kendimi cok da zorlamadan yürüyüs yaparak güclendirdim kaslarimi
Yani öncesinde kosamazdim tikanirdim simdi rahatlikla kosabiliyorum
Kendini bilerek yap sporunu, incitmeden, zamanla gücleniyor vucut. O zaman zorlayan hareketlere rahatlikla gecis yapabiliyorsun
Ben de günlük mekik sayimi günden güne arttirrak elliye cikarttim
Gözle görülür fark ediyor alt karin falan baya güclendi dümdüz oldu
sporla ilgili topik mi acsam diyorum hatta
motivasyonum cok yüksek
Ya inşallah benim de öyle olur, şu yaşıma kadar sporla hiç aram olmadı maalesef. Açsana topic spor koçumuz ol 😃

Kk içinde bir kitap okuma grubunu takip etmeye başladım. Benim için motivasyonu artırıcı etkisi oldu. Önceden ayda 90 sayfa falan okuyabiliyordum sadece, son 2 hafta içinde yaklaşık 200 sayfa okudum.
Böylece kitaplığımda okunmayı ve yeni sahiplerine ulaşmayı bekleyen kitaplarımı gelecek sene bitirmek niyetindeyim. Bundan sonra edindiğim kitaplar ödünç olarak kütüphaneden alınıp geri iade edilecek. :)
Hangi sayfa o ben de geleyim

Ya inşallah benim de öyle olur, şu yaşıma kadar sporla hiç aram olmadı maalesef. Açsana topic spor koçumuz ol 😃

cok iyi motive ederim aslinda
Topik nasil aciliyor bilmiyorum böyle konu acar gibiyse bu hafta icinde acarim
Degisik tariflerle birlikte muazzam gaz veriririm
az önce bir topik acidi fit kertenkeleler diye, oraya yazmaya basladim
Oraya gel istersen bu konuda topik acmis kadar oldum o topik de tam bizlik

ya ben katlanır masa ve sandalyelerin çok uzun ömürlü olmadığını düşünüyorum, hiç sağlam yıllarca kullandım falan diyen görmedim, artık kaliteli güzelleri var mı?
Ben sandalye cok baktım en son kendiminkini tanesini 110 tl ye yenilettim :) bugün gelmiş eve.

Eklentiler

• IMG-20191129-WA0004.webp
    IMG-20191129-WA0004.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 70
Geliyorum hemen :)

Kitap okuma ve spor tamam şimdi geriye telefon kullanımını azaltmak kaldı 🙈😂

Ben bütün uygulamaları sildim. Bence 1 ay kendine bomboş bir telefon yarat. Alışkanlık oturunca yüklersin :)
Hepsini sildim aylardır hiç aramıyorum. Pinterest ve whatsup var sadece onlara da çok takılmıyorum.
Beni burası çok oyalıyor sadece, ona da çözüm bulamadım henüz 🤔

Hepsini sildim aylardır hiç aramıyorum. Pinterest ve whatsup var sadece onlara da çok takılmıyorum.
Beni burası çok oyalıyor sadece, ona da çözüm bulamadım henüz 🤔
Ben işyerinde giriyorum bilgisayardan. Takip ettiğim grup sayısını biraz azaltmak zorunda kaldım bu yüzden. Cep telefonundan girmek bana işkence gibi oluyor.

Ben işyerinde giriyorum bilgisayardan. Takip ettiğim grup sayısını biraz azaltmak zorunda kaldım bu yüzden. Cep telefonundan girmek bana işkence gibi oluyor.
Hiç bilgisayardan girmedim. Evde bilgisayar açamıyorum çocuklardan ötürü. Telefon da elimin altında oluncaya hep kötü oluyor. Belli saatlerde gireyim dedim ama muhabbetlerden geri kalmak istemedim 🙈

Kızlar minimal yaşam da çevre ve arkadaşlıkla ilgili nasıl bir düzenleme yaptınız
Ben sürekli aktivite etkinlik toplanma gezme olsn isteyen bi insanım ama bu beni çok yoruyor yani kafa anlamında ve beklentilerime cevap alamamak da cabası...
Kendime bu ay:
➖ eve kimseyi davet etmeme ve kimseye size gelelim dememe
Hedefi koyuyorum tabiki davet edene gider gelene kapımı açarım ama etkinlik organizasyonu yapmayacağım, böylece kafamı dinlemiş ve beklentisiz bir ay geçirmiş olurum diye düşünüyorum

Beni de alır mısınız spor grubuna :)

Back
X