- 11 Mayıs 2015
- 6.121
- 8.489
- 198
Beni de alır mısınız spor grubuna :)
E gel iste hep beraber yaptigimiz sporlari paylasip Motive oluruz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beni de alır mısınız spor grubuna :)
Hangi sayfa paylaşabilirmisin burda bende takip etmrk isterimKk içinde bir kitap okuma grubunu takip etmeye başladım. Benim için motivasyonu artırıcı etkisi oldu. Önceden ayda 90 sayfa falan okuyabiliyordum sadece, son 2 hafta içinde yaklaşık 200 sayfa okudum.
Böylece kitaplığımda okunmayı ve yeni sahiplerine ulaşmayı bekleyen kitaplarımı gelecek sene bitirmek niyetindeyim. Bundan sonra edindiğim kitaplar ödünç olarak kütüphaneden alınıp geri iade edilecek. :)
açıkçası 11 aydır aynı durumdayım, vah tüh telefonla çok vakit geçirdim dikkat etmem lazım diye düşünmekten öte gidemedim hiç. kaç kere telefonuma ne kadar süre baktığımı gösteren program yükledim 4-5 saat meşgul olduğumu gördüm, azaltmam laızm diye diye aynı gittimPeki ne yapmayı düşünüyorsun bu konuda
açıkçası 11 aydır aynı durumdayım, vah tüh telefonla çok vakit geçirdim dikkat etmem lazım diye düşünmekten öte gidemedim hiç. kaç kere telefonuma ne kadar süre baktığımı gösteren program yükledim 4-5 saat meşgul olduğumu gördüm, azaltmam laızm diye diye aynı gittimhaftasonu ciddi hedefler koymam lazım ama, aralık ayı sonunda sınavım var ona odaklanmalıyım, ders çalışırken telefonumu yanıma almasam da olmaz bazen gerçekten gerekli olabiliyor.
Kızlar minimal yaşam da çevre ve arkadaşlıkla ilgili nasıl bir düzenleme yaptınız
Ben sürekli aktivite etkinlik toplanma gezme olsn isteyen bi insanım ama bu beni çok yoruyor yani kafa anlamında ve beklentilerime cevap alamamak da cabası...
Kendime bu ay:
eve kimseyi davet etmeme ve kimseye size gelelim dememe
Hedefi koyuyorum tabiki davet edene gider gelene kapımı açarım ama etkinlik organizasyonu yapmayacağım, böylece kafamı dinlemiş ve beklentisiz bir ay geçirmiş olurum diye düşünüyorum
Ben sandalye cok baktım en son kendiminkini tanesini 110 tl ye yenilettim :) bugün gelmiş eve.
Güle güle giyer inşallahGünaydın kızlar bebişin kıyafetlerini makina ya attık onlar yikaniyor benden çok kıyafeti var sıpanin
Bu haftasonu çok şükür ki dinlenerek geçecek.
Bayıldım keşke ben de okusaydım evlenmeden, kitap bittikten sonra tavsiye edersen alıp okumak istiyorum‘Az seçilen yol’ bu kitabı çok sevdim kızlar. Keşke evlenmeden önce okusaydım diyorum. Okudukça bir aydınlanma yaşıyorum, evlilikten aşktan beklentimi ona göre tutardım![]()
Bitirmeden tavsiye edebilirim, yazar psikiyatrist zaten çok güzel tahlil etmiş olaylarıBayıldım keşke ben de okusaydım evlenmeden, kitap bittikten sonra tavsiye edersen alıp okumak istiyorum
Bitirmeden tavsiye edebilirim, yazar psikiyatrist zaten çok güzel tahlil etmiş olayları
Tamam Mikan teşekkür ederim alacağım ilk fırsattaBitirmeden tavsiye edebilirim, yazar psikiyatrist zaten çok güzel tahlil etmiş olayları
Günaydın kızlar bebişin kıyafetlerini makina ya attık onlar yikaniyor benden çok kıyafeti var sıpanin
Bu haftasonu çok şükür ki dinlenerek geçecek.
haklısın canım ben tamamen telefon bağımlısıyım. sabah uyandığımda yatakta telefonumu karıştırırım. arabada giderken işe yine elimde telefon, diğer tüm boş zamanlarımda elimde, öğle arasında yemek sonrası hemen elimde, hele kızım uyuduktan sonra akşam akşam 10dan snra yatana kadar full elimdeKendine rutin hazırlaman gerekiyor.
Neyi ne zaman yapacağını bilirsen telefonla zamanın azalır
Mesela sabahları uyandığımda mutfakta 10-15 dk uykumun açılmasını bekliyorum
dışarıyı seyrediyorum
sonra hazırlanıp işe geliyorum
masamdaki suyu dolduruyorum çayımı alıyorum
balıklarıma yem veriyorum
ısıtıcımı açıyorum ve sonra burayı okuyorum
her gün aynı rutin acil iş çıkmadıkça böyle ilerliyor.
birazdan önemli işlerimi yapacağım aralarda yine burayı okuyacağım.
böylece dengeli bir sistem kurdum
arada çıkıp hava alıyorum
yürüyüşümü yapıyorum
Yani telefona değil başka işlere odaklanmanı tavsiye ederim.
soobenin internet sitesinde çok indirim var canım, ben genelde yazlık aldım da kışlıklar da vardı bakabilirsin:)Kolay gelsin
Eylüle kazak almam lazım benimde 2 tane var
15. den sonra alacağım 3 tane alsam yeter.
kışlık pantolonda bakacağım almıştım büyük geldi önümüzdeki yıl giyer artık
eksikleri bitmez de bir yolunu buluyoruz.
Özellikle kışın çok masraflı oluyorlar :)