Evet günlük olmaz haklısın.
başka alternatif bakıyorum artık
tamamen yere yapışık model mi baksam

Evet günlük olmaz haklısın.
başka alternatif bakıyorum artık
tamamen yere yapışık model mi baksam
Ben özellikle yatak odası karyolamı attım, yere yakındı, alt temizliği zordu. şimdi yüksek klasik baza aldım süpürüyorum da siliyorum da.
Benim için görselliğin yanı sıra kullanım da çok önemli.
Hasır karyola çok hoş görünüyor, ama onun köşelerine vs toz girer kolay temizlenmez düşüncesindeyim.

tüylü temizlik fırçasıyla kolay temizlenir.
kumaşlı birşey istemiyorum silmesi daha dert oluyor.
dediğin gibi bazalı yüksek modellere baktım da her yeri kumaş

selam kızlar, nasılsınız?
yoğun bir hafta sonundan çıktım
cts: iş-misafirlik-misafir
pazar: temizlik-misafir
bugünse yeni bir hafta, yeni bir ay...
yazılanlara baktım Anka yine yoksun..
lindalinda hangi deterjanı aldın bebek için?
ben chicco sıvı deterjan ve yumuşatıcısını kullanmıştım

Buralardayım okuyorum genelde nasılsın

canım unı baby aldım yıkadım bütün hepsini ama daha ütülemedim. ütülücem inşallah en kısa zamanda :) bi de hepsi minik minik baya zamanımı alacak sanırım.

Sanırım ikea dan karyola almayacağım
16 sayfa dolusu karyoladan şikayetler var
Çoğuda ses kırılma esneme problemleri

Olurda birde gelecekte tasinacak olursan, Ikeanin urunlericok yipraniyor sokulup takilinca birde cizilme ihtimali oldukca cok. Tek kisilik cocuk yataklari iyi ama ebeveyn yataklarini daha kaliteli yerlerden alinmasi taraftariyim.
Ben bazami istikbalden aldim. Iki senedir kullaniyorum cok memnunum. Altini temizlemesi biraz zor olsada normal supurgeyle, temizleyebilmem buyuk bir luks. Bundan onceki yatagimda mumkun degildi. Kalan tozlar hep hasta etti beni.

valla hiiç de silmiyorum bana ne!

deri olanlar da var onlar kolay silinir. ya da yerden yüksek ahşap karyola yaptır.

Ya marangoz bulacağım iyi birini ona yaptıracağım. hem evde 1-2 yer için lazım olacak zaten.
Yada iyi bir firma buldum ona yaptıracağım.
Yada o attığım resimdeki karyolayı alacağım.
zaten yatak odamda 4 kapılı dolap ve yatak olacak
5li şifonyerim ince uzun kalacak o kadar

İkea ürünlerini seviyorum alacaktım da dünkü programı izlediğimde baya moralim bozuldu.
hayallerim yıkıldı :)

İkea ürünlerini seviyorum alacaktım da dünkü programı izlediğimde baya moralim bozuldu.
hayallerim yıkıldı :)

Inanirim, Turkiyede daha cok yeni oldugu icin urunlerin kalitesi hakkinda fazla bilgi yok.
Iki sene once ilk yardim kursu aldigimizdada, suan herkesin ikea urunu kullandigi icin,
yanginlarin daha hizli cogaldigi ortaya cikti. Urunler gercek tahtadan yapilmiyo.
Kucuk parcalar birbirlerine press atilip ustune bir katman atip satiliyo. Bu da yanginda hemen alev alabiliyor.
Bu tabi her urun icin gecerli degil. Mobilya alirken bi taraftanda aklimizda bulunmasi gereken bir konu.
Ben haftasonu Camasirlarimi yikadim,
Odami temizledim,
Tuvaleti temizledim,
Derin dondurucuyu topladim, temizledim.
esim salonu supurecekti yan cizdi

Günaydınlar
Dün eve gidince yemek yaptım, mutfağı topladım, yemekten sonra buzdolabını düzenledim, bugün rafları silsem iyi olacak aslında dün yorgundum yapmak istemedim
Bugün :
Buzdolabı rafları yıkamak / temizlemek
Banyoyu, yatak odasını süpürmek
Duşakabini temizlemek
Banyo yapmak olsun görevler, dünden yemeğim var, umarım eve gittiğimde o enerjiyi bulabilirim kendimde

Benim de senin gördüklerinin üzerine biraz daha eklendi iyice karıştı ortalık bu gün temiz fotolar gelecek inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…