mia şimdi ben yazıyodum, biz kendi yatak odamızı bağ evine götürdük, eşimin bekarlık karyolasını kullanıyoruz ikea, günlük kullanıma mümkün değil olmaz. misafir odası için falan idare eder ama gıcırdama vs bizde de var, yenisini alacağız büyük ihtimalle.
Ben özellikle yatak odası karyolamı attım, yere yakındı, alt temizliği zordu. şimdi yüksek klasik baza aldım süpürüyorum da siliyorum da.Evet günlük olmaz haklısın.
başka alternatif bakıyorum artık
tamamen yere yapışık model mi baksam
Ben özellikle yatak odası karyolamı attım, yere yakındı, alt temizliği zordu. şimdi yüksek klasik baza aldım süpürüyorum da siliyorum da.
Benim için görselliğin yanı sıra kullanım da çok önemli.
Hasır karyola çok hoş görünüyor, ama onun köşelerine vs toz girer kolay temizlenmez düşüncesindeyim.
iplerle asılı olan yataklardan olur sana, ondan al :) ben çok seviyorum kullanılır mı bilmemEvet günlük olmaz haklısın.
başka alternatif bakıyorum artık
tamamen yere yapışık model mi baksam
iplerle asılı olan yataklardan olur sana, ondan al :) ben çok seviyorum kullanılır mı bilmem
Buralardayım okuyorum geneldeselam kızlar, nasılsınız?
yoğun bir hafta sonundan çıktım
cts: iş-misafirlik-misafir
pazar: temizlik-misafir
bugünse yeni bir hafta, yeni bir ay...
yazılanlara baktımAnka yine yoksun..
lindalinda hangi deterjanı aldın bebek için?
ben chicco sıvı deterjan ve yumuşatıcısını kullanmıştım
canım unı baby aldım yıkadım bütün hepsini ama daha ütülemedim. ütülücem inşallah en kısa zamanda :) bi de hepsi minik minik baya zamanımı alacak sanırım.selam kızlar, nasılsınız?
yoğun bir hafta sonundan çıktım
cts: iş-misafirlik-misafir
pazar: temizlik-misafir
bugünse yeni bir hafta, yeni bir ay...
yazılanlara baktımAnka yine yoksun..
lindalinda hangi deterjanı aldın bebek için?
ben chicco sıvı deterjan ve yumuşatıcısını kullanmıştım
Sanırım ikea dan karyola almayacağım
16 sayfa dolusu karyoladan şikayetler var
Çoğuda ses kırılma esneme problemleri
iyiyim ankacım sen nasılsın?Buralardayım okuyorum geneldenasılsın
evet ama olsun, kolay gelsin :)canım unı baby aldım yıkadım bütün hepsini ama daha ütülemedim. ütülücem inşallah en kısa zamanda :) bi de hepsi minik minik baya zamanımı alacak sanırım.
valla hiiç de silmiyorum bana ne!tüylü temizlik fırçasıyla kolay temizlenir.
kumaşlı birşey istemiyorum silmesi daha dert oluyor.
dediğin gibi bazalı yüksek modellere baktım da her yeri kumaş
valla hiiç de silmiyorum bana ne!
deri olanlar da var onlar kolay silinir. ya da yerden yüksek ahşap karyola yaptır.
Olurda birde gelecekte tasinacak olursan, Ikeanin urunlericok yipraniyor sokulup takilinca birde cizilme ihtimali oldukca cok. Tek kisilik cocuk yataklari iyi ama ebeveyn yataklarini daha kaliteli yerlerden alinmasi taraftariyim.
Ben bazami istikbalden aldim. Iki senedir kullaniyorum cok memnunum. Altini temizlemesi biraz zor olsada normal supurgeyle, temizleyebilmem buyuk bir luks. Bundan onceki yatagimda mumkun degildi. Kalan tozlar hep hasta etti beni.
İkea ürünlerini seviyorum alacaktım da dünkü programı izlediğimde baya moralim bozuldu.
hayallerim yıkıldı :)
Ben de iyiyim çok şükür. Ev işleri, çocuklar ve diyet üçgeninde geçiyor günleriyiyim ankacım sen nasılsın?
Benim de senin gördüklerinin üzerine biraz daha eklendi iyice karıştı ortalıkGünaydınlar
Dün çok verimli geçmedi
günlük işlerin bir kısmını yaptım
kızımda erken uyuyunca eşimle sohbet tv izleme derken geçip gitti
İş yeri de yoğun bu aralar
Bugün durumu toparlayacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?