- 26 Mayıs 2016
- 3.835
- 8.113
- 158
Selamlar
Okuldan geldim, yemek vardı
hemen yatak odasını süpürdüm
toz aldım
nevresim değiştirdim
Banyoyu süpürdüm
Duşakabini yıkadım
Banyo yaptım
Çamaşır yıkadım, serdim
Şimdi canım uzun zamandır browni çekiyor sanırım dayanamayıp onu yapacağım
Yemekten sonra bir dilim yeriz ya bir kereden bir şey olmaz dimi
Günaydın kızlar nasılsıniz.
Bu hafta da yavaştan bitiyor..
Ev de Bi kaç ufak isim kaldı çok şükür doğuma kadar.
Borç konusunda da biraz daha toparladım galiba..
Günaydın kızlar, yine bi herşeye yetememe krizi sonrası bugün için yardımcı arkadaşı aradım geliyor, o gazla gece çocuklar uyuyunca evi yerleştirip yardımcıya hazır hale getirdim. uykum kaçtı sonra da. biraz tv izledim falan derken sabah uyuyakalmışız. neyse ki çok gecikmeden normal saatimize hazırlandık jet hızıyla. akşama her şey yolunda olsun inşallah.
günaydın..
minimalizm mutluluktur bence.
mutluluğun sahip olduğunuz şeylerle ilgisi yoktur
Eki Görüntüle 2561605
kendiliğinden olmuyor işte miacım, planlamayı da yine kendin yapman gerekiyor maalesef. ben ancak çocuklara ve yemeğe yetişebiliyorum bu ara, ev işleriyle hiç ilgilenemiyorum maalesef. gönlüme göre birini bulsam düzene bindiricem de o da denk gelemedi bakalım bu kişiyi 2. alışım, ilkinde annemvardı seri bi şekilde temizce yapmışlar. bunda tek hallederse düzenli alıcam inşallah.İyi yapmışsın. Hiç takma ya bir şekilde oluyor işler.
He valla Mia iyi oldu ama daha hızlı toparlamam lazım.elimden geldiğince harcamamaya çalışıyorum ki bıdık geldiğinde zaten Bi sürü harcama olacakVay hemde iyi toparlamışsın borcu
Çok yorma kendini doğuma kadar dinlen tadını çıkart :)
Kesinlikle düzenli aldığında evde hiç Bi şeye elini surmuyorsun canım. Ben haftada 1 alıyorum yemek dışında elimi Bi şeye sürmuyorum ki bu da beni baya rahatlatıyor kendime zaman kalıyor Bi sürü. Hele ki çocuklar var sende. Çalışan bayan olrak eve yardımcı almak kesinlikle hakkımız. Zaten maaş geldiği gibi eşime yollarım ortak havuzda durur o yüzden Bi kadın almışım çok mu canımkendiliğinden olmuyor işte miacım, planlamayı da yine kendin yapman gerekiyor maalesef. ben ancak çocuklara ve yemeğe yetişebiliyorum bu ara, ev işleriyle hiç ilgilenemiyorum maalesef. gönlüme göre birini bulsam düzene bindiricem de o da denk gelemedi bakalım bu kişiyi 2. alışım, ilkinde annemvardı seri bi şekilde temizce yapmışlar. bunda tek hallederse düzenli alıcam inşallah.
kendiliğinden olmuyor işte miacım, planlamayı da yine kendin yapman gerekiyor maalesef. ben ancak çocuklara ve yemeğe yetişebiliyorum bu ara, ev işleriyle hiç ilgilenemiyorum maalesef. gönlüme göre birini bulsam düzene bindiricem de o da denk gelemedi bakalım bu kişiyi 2. alışım, ilkinde annemvardı seri bi şekilde temizce yapmışlar. bunda tek hallederse düzenli alıcam inşallah.
Kesinlikle düzenli aldığında evde hiç Bi şeye elini surmuyorsun canım. Ben haftada 1 alıyorum yemek dışında elimi Bi şeye sürmuyorum ki bu da beni baya rahatlatıyor kendime zaman kalıyor Bi sürü. Hele ki çocuklar var sende. Çalışan bayan olrak eve yardımcı almak kesinlikle hakkımız. Zaten maaş geldiği gibi eşime yollarım ortak havuzda durur o yüzden Bi kadın almışım çok mu canım
kendine zaman ayırabiliyormusunGünaydın kızlar, yine bi herşeye yetememe krizi sonrası bugün için yardımcı arkadaşı aradım geliyor, o gazla gece çocuklar uyuyunca evi yerleştirip yardımcıya hazır hale getirdim. uykum kaçtı sonra da. biraz tv izledim falan derken sabah uyuyakalmışız. neyse ki çok gecikmeden normal saatimize hazırlandık jet hızıyla. akşama her şey yolunda olsun inşallah.
Araştırdım mi Mia çevrene falan sorsaydın illa alan birileri vardır memnun olan.Çok iyi yapıyorsun canım
Ben yardımcı bulamadım
akşam biraz yoğun geçti deneyemedim uygulamaları, bu akşam bakıcam hepsine.Umarım işe yarar. Ben de 3 hafta boyunca uygulamaları telefondan kaldırdım. Cidden 21 günün faydası oluyormuş, geçenlerde kızım yüzünden youtube tekrar yükledim. Ama artık telefondaki yoksunluğum bitmiş, aklıma bile gelmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?