- 26 Mayıs 2016
- 3.835
- 8.113
- 158
Benim evim 3+1 her hafta yapılmazsa muhakkak kirleniyor.. Cumartesi pazar da bu işlerle geçirmek istemiyorum açıkçası yoksa almasam da idare ederdim. Ama cumartesi temizlik pazar market alışverişi falan olunca sinir oluyorum ben. Zaten yapı itibari ile de çok iş sevmeyen biriyim.. Her hafta alınca cumartesi pazar iki günde bana kalıyor geziyorum yatıyorum haftaya daha enerjik başlıyorum ki benim kadın cidden çok pahalı değil haftalık 75 den aylık 300 gidiyor.camasir katlama yerleştirme bulaşık makinası yerleştirme wc banyo toz süpürge yerler camlar. Ne aklına gelirse akşam eve gidince sanki otele gitmiş gibi temizlenmiş oluyor o bile bana mutluluk veriyor..annem çok titizdir benim senelerdir kendim yapacam diye debelenmekten boyun fıtığı ve bel fıtığı var üstelik sırf o yaşlara geldiğimde bu gibi sorunlar cidden yaşamak istemiyorum ki zaten işte de çalışıyorum modundayim. Almayana saygım sonsuz ama almadık diye de madalya takan yok vallaesyalari azalttigim icin benim evimde temizlik cok kisa sürüyor
E camlari da öyle her ay bile silmiyorum cogu zaman
Benim bu evde en cok zamanimi alan yegane mekan mutfak
Mutfak icin de baya ahcimin falan olmasi lazim ki rahat edeyim
Temizlik robotum bozuldu, mobla yerlerin ilk tozunu alip sonra buharla üzerinde gecmem 20 dakikami aliyor, almiyor
Ie baslayinca görecegim yetiysiyor mu yetismiyor mu diye
Ama cevremde calisan cok insan var, kimse yardimci almiyor, burada öyle gündelikci yardimci denen birsey yok zaten
Kücük evin kiymeti bence temizliginin de rahat olmasi galiba
home home sweet home
Benim evim 3+1 her hafta yapılmazsa muhakkak kirleniyor.. Cumartesi pazar da bu işlerle geçirmek istemiyorum açıkçası yoksa almasam da idare ederdim. Ama cumartesi temizlik pazar market alışverişi falan olunca sinir oluyorum ben. Zaten yapı itibari ile de çok iş sevmeyen biriyim.. Her hafta alınca cumartesi pazar iki günde bana kalıyor geziyorum yatıyorum haftaya daha enerjik başlıyorum ki benim kadın cidden çok pahalı değil haftalık 75 den aylık 300 gidiyor.camasir katlama yerleştirme bulaşık makinası yerleştirme wc banyo toz süpürge yerler camlar. Ne aklına gelirse akşam eve gidince sanki otele gitmiş gibi temizlenmiş oluyor o bile bana mutluluk veriyor..annem çok titizdir benim senelerdir kendim yapacam diye debelenmekten boyun fıtığı ve bel fıtığı var üstelik sırf o yaşlara geldiğimde bu gibi sorunlar cidden yaşamak istemiyorum ki zaten işte de çalışıyorum modundayim. Almayana saygım sonsuz ama almadık diye de madalya takan yok valla
Araştırdım mi Mia çevrene falan sorsaydın illa alan birileri vardır memnun olan.
esyalari azalttigim icin benim evimde temizlik cok kisa sürüyor
E camlari da öyle her ay bile silmiyorum cogu zaman
Benim bu evde en cok zamanimi alan yegane mekan mutfak
Mutfak icin de baya ahcimin falan olmasi lazim ki rahat edeyim
Temizlik robotum bozuldu, mobla yerlerin ilk tozunu alip sonra buharla üzerinde gecmem 20 dakikami aliyor, almiyor
Ie baslayinca görecegim yetiysiyor mu yetismiyor mu diye
Ama cevremde calisan cok insan var, kimse yardimci almiyor, burada öyle gündelikci yardimci denen birsey yok zaten
Kücük evin kiymeti bence temizliginin de rahat olmasi galiba
home home sweet home
akşam biraz yoğun geçti deneyemedim uygulamaları, bu akşam bakıcam hepsine.
ay sonu sınavım var kütüphaneye ders çalışmaya gelmiştim dün 8.30-17.30 arası kütüphanedeydim saat tuttum ders çalıştığım zamanlar:
30-35-32-25-35 olmak üzere yaklaşık 2,5 saat çalışabilmişim çok moralim bozuldu( 9 saatin 2,5 saati çok az, geri kalan vakitin de bir saate yakını kitap, gerisi telefon ve yemekle geçmiş. hep böyleyim aslında saat tutmak bu konuda farkındalığımı arttırmama yardımcı oldu sadece, siz de üstüme gelin biraz kötüleyin beni de tamamen bırakayım telefonu
Yurtdışında temizliğe gelen var ama şöyle
mesela sadece banyo wc için gelen var veya diğer işler için gelen var.
her iş için ayrı fiyatları varmış.
aynen öyle canım, benim eşim istemiyordu başlarda, haliyle gelenler temizlik yaparken eşyaların yerini bozuyordu, eşimde hiç sevmez öyle şeyleri. baktı 2 çocukla olacak gibi değil sesi çıkmıyor artık. hoş bende onun takıldığı şeyleri öğrendim o gelmeden gözüne batmasın diye toparlıyorumnlikle düzenli aldığında evde hiç Bi şeye elini surmuyorsun canım. Ben haftada 1 alıyorum yemek dışında elimi Bi şeye sürmuyorum ki bu da beni baya rahatlatıyor kendime zaman kalıyor Bi sürü. Hele ki çocuklar var sende. Çalışan bayan olrak eve yardımcı almak kesinlikle hakkımız. Zaten maaş geldiği gibi eşime yollarım ortak havuzda durur o yüzden Bi kadın almışım çok mu canım
Burda da 9-17çalışıyırlar genelde 170-180piyasa1 tane buldum ama kadın çok yoğunmuş 150-200 tl arası fiyat söyledi
1 tane tanıdık abla buldum geleceği hafta hasta oldu sonra elleri de şişmeye başlayınca normal çalıştığı iş yerinden de ayrıldı.
sonra annem ben yardıma geleyim falan diye ısrar edince arama işini bıraktım ben yapıyorum işte ufak tefek.
Halıları kaldırmakla her yer daha da toz olmuyor mu ben çok istiyorum da bebek geliyor sanırım mümkün değil uzun Bi süre. Halsiz evde temizlik zamanı gibi hissediyorum sürekli.O fiyatlara bu hizmeti aliyorsaniz cok sanslisiniz, benim yasadigim yerde yok bu olay
Olsa cok pahali olurdu, bu isleri malesef kimse yapmiyor.
Hatta hamilelikte cok ihtiyacim vardi yine de alamadim, belki vardir ben bilmiyorum
Ama olursa bu tip özel hizmetler cok pahali burada
Benim de üc oda bir salonum var, benim toz alerjim var gün asiri toz alirim en gec, bas dakika da olsa
Ama ev isi asla bitmiyor
Halilari kaldirmak yaptigim en akillica sey oldu evim icin
Onun disinda calisirken de bu sekilde halledecegim gibi görünüyor
Türkiyede yardimci almistim bir kere yazliga; ya alismamisim ben de onlarla yaptim alismamista olmuyor, bir de bunu bende yaparim ya ne gerek var diye diye tatilde terleye terleye ev temizlemistim
Esim bu konuda baya elestiriyor beni de elimde degil
Neyse herkesin imkani farkli tabi napalim bacim burada böyle
Burda da 9-17çalışıyırlar genelde 170-180piyasa
Yarım gün canım benim dediğim. Saat 9 gibi geliyor 2 buçuk gibi bitmiş oluyor işleri.
ah sühan tam yarama dokundun. hayır hiç kendime vakit ayıramıyorum. duş al giyin işe git tek yapabildiğim bu ara bu ki neredeyse 4-5 kıyafeti döndürüyorum işte de. normalde çok sık aynı şeyi giymem kıyafet konusunda minimal değilimdir ama kilo veremedim, tüm bunlar bende duygusal açlığa sebep oluyor ve ben yiyorum öyle.kendine zaman ayırabiliyormusun
Halıları kaldırmakla her yer daha da toz olmuyor mu ben çok istiyorum da bebek geliyor sanırım mümkün değil uzun Bi süre. Halsiz evde temizlik zamanı gibi hissediyorum sürekli.
Tabiki de herkesin farklı malesef imkanları. Allah çalışan bayanların yardımcısı olsun offf.
burası da aynı lindacım, ama benim çamaşır katlama bulaşık yerleştirme işi zoruma gitmediğinden haftada bir değilde 2 haftada bir gelse yeterli oluyor. aradaki hafta üstünden sil süpür yapabiliyorum yine. mikan senin usül yani. inşallah bu kız bana iyi gelir de düzenli çalışırız onunla.Yarım gün canım benim dediğim. Saat 9 gibi geliyor 2 buçuk gibi bitmiş oluyor işleri.
tamam o zaman normalYarım gün canım benim dediğim. Saat 9 gibi geliyor 2 buçuk gibi bitmiş oluyor işleri.
ben de akşam ortalığı topladım
bulaşıkları makineye dizdim, masayı-ocağı-tezgahı sildim, lavaboyu cifledim
wc lavabo temizledim
depo niyetine kullandığımız wc var orayı şöyle bir toparladım. bugün usta gelip raf takacak böylece bazı şeyleri rafa kaldırabileceğiz.
sabah yatağımı topladım, çöpleri attım ve işe geldim.
sabahları kalmak zaten zordu benim için, artık havalar soğudu daha da zor. ortalık karanlık oluyor evden çıkasım gelmiyor.
Umarim Bi gün bende kaldırabilirim..cok çok iyi yapmışsın canım.asil hali olmayinca ne kadar toz oluyor görüyorsun
Hali tüm tozu emiyormus, bu da kirli demek aslinda sürekli yikamadiktan sonra
ben sürekli hali yikayamiyordum zaten önceden
Yerler bos olunca mobla ne var ne yok aninda piril piril oluyor, ama gözüküyor tozlaninca ama tamizligi kolay
Ben cocuklarda hali kullandim ama onlar halinin üzerinde oturmazdi giderdi yine laminant üstüne, simdi yerde isleri olunca bahtaniyelerini koyuyorum bazen ama cocuklar cok hereketli, soguk alacak kadar oturmuyorlar yerde
Bu sekilde cok daha temiz oldu ev ya, bir hali temizleme, makineye cekme derdi kalmadi
Ben elestrik süpürgesini de bodruma indirdim
El süpürgesi var kirintilar icin, mob bütün isimi görüyor
Buharli yer temeizleme makinam da var ama cok iyi parlatiyor yerleri
Sadece buharla, kimyasal kullanmiyorum yerler icin sadece su
Valla benim eşim çok memnun hafyasonlari süpürgeyi ona kitliyordum çünkü. O da şu an rahata kavuştu. Bebek gelince haftada bir yeter umarım. Çünkü bebek dışında Bi şeyle ilgilenemem diye korkuyorum.aynen öyle canım, benim eşim istemiyordu başlarda, haliyle gelenler temizlik yaparken eşyaların yerini bozuyordu, eşimde hiç sevmez öyle şeyleri. baktı 2 çocukla olacak gibi değil sesi çıkmıyor artık. hoş bende onun takıldığı şeyleri öğrendim o gelmeden gözüne batmasın diye toparlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?