Ben yeteceğini düşünüyorum ama evde yaşamakla işe gidip gelirken yaşamak arasında çok fark oluyo baştan söyleyim. gelen giden de olacaktır. bi çaresine bakarsın hele bi sağlıkla gelsin kuzucuk.Valla benim eşim çok memnun hafyasonlari süpürgeyi ona kitliyordum çünkü. O da şu an rahata kavuştu. Bebek gelince haftada bir yeter umarım. Çünkü bebek dışında Bi şeyle ilgilenemem diye korkuyorum.
Umarim Bi gün bende kaldırabilirim..cok çok iyi yapmışsın canım.
Yurtdışında temizliğe gelen var ama şöyle
mesela sadece banyo wc için gelen var veya diğer işler için gelen var.
her iş için ayrı fiyatları varmış.
ama sen tl hesabı yaparsan olmaz ki. burda da saati 18-20 tl gibi. orda da 18-20 euroysa aynı mesela.az önce baktim saati 70 liraya geliyor mesela
ama sen tl hesabı yaparsan olmaz ki. burda da saati 18-20 tl gibi. orda da 18-20 euroysa aynı mesela.
Tamam da parayi gecersek burada hizmet sektörü zaten pahali
iki baska sistemi karsilastirmak dogru olmaz
Yani aslinda hic karsilastirma yapmayayim dogru olmaz
Teşekkür ederim bilgilendirdiğin içinBu aradalindalinda ve Sevgiyeyolculuk ,nette tomrisin emzirme notları var bir blogda, yazınca çıkıyor zaten, ben dün fırsat buldukça onu okumaya başladım, baya bilgilendirici ve güzel yazılmış, o blogda başka yazılarda var, bir göz atmak isterseniz haberiniz olsun
kendimize zaman ayıramadığımızdan oluyor .yani bende genelde öyle.sinirlerim bozuluyor vs.ne zamanki kendime zaman ayırayım.ufakta olsa bi maske,kaş aldırma yada işte ne bileyim sevdiğim mağazaları almasam bile dolanma fikir edinme,arkadaşla öğle arası bişeyler yapma birazda olsa toparlıyor beni.bunlar hep ufak şeyler.düşün bide kuaföre gidip baştan ayağa bakım yaptırdığımda enerjim neye dönüyorah sühan tam yarama dokundun. hayır hiç kendime vakit ayıramıyorum. duş al giyin işe git tek yapabildiğim bu ara bu ki neredeyse 4-5 kıyafeti döndürüyorum işte de. normalde çok sık aynı şeyi giymem kıyafet konusunda minimal değilimdir ama kilo veremedim, tüm bunlar bende duygusal açlığa sebep oluyor ve ben yiyorum öyle.
ama bugün diyetisyene başlıyorum, artık bana da sıra gelsin yoksa hiç gelmeyecek belli ki.
bu kadar şartlama kendini bence.yardımcıda alırsın tabi bebişinlede ilgilenirsin evinledeValla benim eşim çok memnun hafyasonlari süpürgeyi ona kitliyordum çünkü. O da şu an rahata kavuştu. Bebek gelince haftada bir yeter umarım. Çünkü bebek dışında Bi şeyle ilgilenemem diye korkuyorum.
ama alınan maaşlar devletin desteğide çok çok farklı oralarda.az önce baktim saati 70 liraya geliyor mesela
çok riskli benceYarın temizlikçi gekevek akşam evi toplamam lazım benim de. üç gündür erteliyorum da bugün kaçışı yok, çok dağınık ev
Gelen kişi de eşimin akrabası olunca daha çok çekiniyorum nedense
çok pardon.hemen çıktım bendeBu konulara girersek çıkamayız :)
Baya fazlaymış. Ankara'da 170 lira civarı geliyor. Ben de ayda bir almaya çalışıyorum. Ancak bebekli ev her gün temizlik istiyor. Kızım uyuduktan sonra elimde bir bez ortalığı geziyorum.burada temizlik hizmetinin saati 70 liraya denk geliyor
Yani evime yardimci alsam üc saat temizlik yapsa 210 lira verecegim minimal
Yani bu durumda almamak daha mantikli geliyor bir de bana
Türkiyede fiyatlar gercekten bu konularda cok uygun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?