Kızlar benim minik şansıyla geliyor, eşim 1,5 yıldır yakın bir şehre atama istiyordu, istediği şehre atandı
Hangi ilçe olacak belli değil ama 3-4 aya taşınacağız görünen, benim bu süreçte iyice evi kontrol edip fazladan hiçbir şeyi götürmemem lazım, baya iş çıktı anlayacağınız ama sadeleşme adına fırsat olarak görüyorum bu atama işini

Hayırlı uğurlu olsun yeni yeriniz :) darısı benim gibi tayin isteyenlere, bence de çok iyi bi fırsat herşey elden geçer yeni eve gereksiz hiç bişey taşımayın, eşim bugun bana minimalizm diye beni de evden yollamayacaksn dimi dedi.
O kadar şey ayıkladım ki çok mutluyum

Hayırlı olsun nereden nereye taşınıyorsunuz?

Annemle dün biraz bebişin eksiklerini aldık, baya dolaştık yorulduk
Bugün ev işi yapalım dedik, gözümden kaçan kocaman bir koliyi indirdik dolaptan, üniversiteden kalma fotokopi kitaplarım, ders notlarımmış hepsi atıldı 5 poşet çöp oldu, modem kutusu ve bilgisayar kutusu duruyormuş, içindeki belgeleri alıp onları da attım, süper oldu

Dolapta baya boş koli var, artık onları da taşınırken kullanırız diye atmıyorum, fazlalık bir şey kalmadı gibi o odada

Eşim şehir dışında, o gelince haftaiçi onun kıyafetlerini ayıklatacağım, biraz hafifler dolabımız

Bu arada 2 tane çadır için uyku tulumumuz vardı dolapta bekliyordu hiç kullanılmadı, onları sattım, bebişe tulum aldım bol bol hem evden gitti hem paraya çevrildi

Gözün aydın canım çok sevindim.

Antalya’da bol bol kamp yapardınız ama

Mersin de güzeldir Akdeniz egeyi seviyorum ben
Çadırda şişme yatak kullanıyoruz da tulum fazla geliyor, yoksa kamp yaparız tabiki bebiş biraz büyüsün

kamp yapan herkes muhteşem olduğunu söylüyor, biz hiç denemedik, tatil denince direkt yatış geliyo aklımıza

kamp yapan herkes muhteşem olduğunu söylüyor, biz hiç denemedik, tatil denince direkt yatış geliyo aklımıza
Benimde öyleydi ama eşim çok seviyor, doğada uyumak uyanmak çok güzel oluyor, insan gidince alışıyor ama yemek işini falan sevmiyorum ben, oradan hazır alıp yemek lazım, yatmak uyumak güzel çadırda, yoksa bulaşık falan eziyet

Günaydınlar
Bugün yemeklerim var evde, okuldan dönünce
Banyo süpürülecek
Lavabo, tuvalet temizlenecek
Ev gözden geçirilecek
Beyazlar dün yıkandı, bugün ütü yapılacak

Geçen hafta her gün bir oda yapmıştım ev baya temiz şuanda, bu hafta aynı şekilde devam edeceğim, böyle çok yorulmadan temizlenmiş oluyor ev, hepsini aynı anda yapmak yorucu

Günaydın arkadaşlar;
Ev sahibimizin isteği ile haziranda evi boşlatmak zorunda kalacağız.
O zamana hayat bize ne gösterir bilemiyorum ama bu 6 aylık süre içerisinde evin sadeleşme süreci için büyük bir yol katedeceğim.
2020 planlarına tamamen sade bir ev oluşturmak da dahil olmuş bulunmakta. :)

Gunaydın
Cok sukur ben yerlestim 1 ay bile oldu
Baya arındım.
Dolaplarim odalarim cok ferah oldu.
Temizlik yapmak cok kolaylasti.
Oda ve m2 olarak buyuduk fakat temizligim okadar cabuk bitiyor ki ve artik eskisi kadar dagilmiyor.
Kucuk ev daha cabuk dagiliyormus bunu tecrube ettim.

Ben extra esya alip odalari darlamak istemedim.
Mesela hala salonumda yemek masam yok almayida dusunmuyorum esim istiyor fakat senede 3-5 defa yemekli misafir agirlicam diye koca masayi alip odayi daraltmicam dedim.
Kim gelse ferah ne guzel diyor
Simdilik almicam.

Hali ve tablo alamayi dusunuyorum sadece.
Bir eksigim o kaldi gibi.
Acelem yok

2 odaya tül
mutfaga halı ve masa
Avizeler
Girise yolluk
Banyoya paspas gibi eksiklerim vardi hepsini hallettim hem cok uyguna geldi (hepsini netten aldim) hem de icime sinen seyler oldu.

Burasi gunes aliyo baya sicak oluyor.

Artik baby ve kendime alisveris yapicam.

zeldir Akdeniz egeyi seviyorum ben
Çadırda şişme yatak kullanıyoruz da tulum fazla geliyor, yoksa kamp yaparız tabiki bebiş biraz büyüsün

Biz yapıyoruz kızımızla, 2,5 - 3 yaşından beri.
Ve çocuk sanki çadırda doğmuş gibi daha tatil lafını duyunca "ama dışarda kalıcaz di mi" diye soruyor. Yani çadırda yatmaktan bahsediyor.

Ama kocam zaten kampçı, ben de severim. Genler baskın

Ve çadır beni inanılmaz deşarj ediyor. Onun verdiği haz bambaşka.

Bu yıl DAtça Aktur Camping'e gittik. O kadar rahat bir kamp alanı ki, her şey var her şey ve her yer tertemiz. tuvalet, banyo, kiralık buzdolapları, mutfak (açık sistem tezgah-musluk-ocak vs yapmışlar)... her şey inanılmaz iyiydi bizim için.
Tavsiye ederim.

Tüm fazlaliklarimi ortadan kaldirmak icin tabiki bazalar ve kanepe altlari acayip isime yaradi.

Yazlik kiyafetler, yazlik pikeler, abiye ayakkabilarima kadar bazalarin altina yetlestirdik.
Neticede suan kullanmadigim seyler, elimin altinda durmasinin hic geregi yoktu.
Ama posetlerce kiyafet esya eledim.
Mutfak esyalarimda da yeni aldigim tencere tkm.
Yeni aldigim catal bicak tkm.
Tabaklarim, tavalar falan geldi benimle.
Dolap iclerinde sadece isimi goren parcalar var.

Guzel temizlik ve arinma oldu sahsim adina

sanırım senin durumunun %40luk kısmındayım daha.bazı yerlerde ikinci turar bitti.hatta yatak odası için 3. turu geçmek üzeriyim.hala tüm evi yarılayamadım gibi..odak noktalarımda değişiklik yapmayı düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…