Mutfak masasında sohbet güzel oluyor ya
biz her arkadaşlarla buluştuğumuzda mutfaktan çıkmıyoruz :)
çayı servisi birlikte hazırlıyoruz.
Aldim o ablanin masadan gercekden gayet şık ve rahatmis
Iyiki almisim dediklerimden oldu.
Cok yakisti mutfaga

çok güzel arınma olmuş senin için.hayırlı oldun.burdan şunu anladım bikaç arkadaş daha yazınca yeni ev demek minimalzme 1000 adım gitmek demek.napıyoruz 2020de yeni eve odaklanıyoruzallahım çok amin
Taşınmak benim gözümü çok korkutuyordu, biraz alışkanlıklarına bağlı bir insanım, ama taşınırken sadeleşecek olmak şuanda beni motive ediyor

Tek oda kesinlikle boşta olmalı bence de :) Lazım olabilecek bir sürü şey oluyor. :) Bir de atamadığım çocuk eşyaları:) Gittikçe büyüyen bir dağ misali :) 2. olursa diye. Neyse 5 seneye kadar düşünmezsek daha da ihtiyacımız olmaz onlara :)

Bende 2 hurc sakladim.
Suan 2. kız dedi dr
Dagiticam mecbur.
Cunku maviler falan cogunlukda.
Hadi yeleklerden kazaklardan biraz ayiririmda gerisi giydiremem.
Montlari falan var.
Kiyamamistim bende vermeye bir kac defa giydigi seylerdi
Saglik olsun artik napalim.

Evet kızımın da 3 hurç birikti nereye sığdıracağımı şaşırıyorum.
2. olacakmı olmayacak mı orasıda ayrı konu konu zaten

bence değişik bi deneyim olabilir ama başak burcu kocam hayatta kabul etmez diye düşünüyorum :)
şimdiden kolay gelsin sana.

Sabah kalkınca duş, banyodaki wc ve lavoboyu yıkayıp duş aldım, geçen yardımcı gelince kv kızımı almaya aşağı inmiş, o da okula almaya gidiyo sanınca korkmuş orayı yapmadan üstünü giyip gidiyomuş kv gelmiş, bi daha da dönmemiş haliyle kalmış banyo. banyoya da hep bi 2 dk girip çıkabildiğimden (malum 2 çocuk) yapamamıştım, iyi oldu. akşam izliyodum, temizlik avcıları bende işe yaradı sanırım

günaydin...
baya saldim sanirim..
toparlamam için 1 hafta sürem var..
malum açıköğretim sinavlar...
ev işler..
işyerindeki işler...
bunun içinden bi geçebilsem...
rahat olucam
Aralık ayı neden sevmediğimi belirteyim
araba muayenesi
sigortasi vergisi
ev sigiortasi
bu ay neredeyse 2000 gitti..;
bide üstüne borç yaptık..
kredi kartı 2800 lira.
eşimin maaşı 2500
300 lirasi benden çekiyor.
geri kalan parada 1000 aylık market pazar alışverişi..
geri kalani birikime atmaya çalışıyoruzda oda çok az bişi kaliyor neredeyse olsun bunada şükür:) yılsonu borç çikardi yeni yıla borçlu girecegiz..
bide işler çoğaldı yılsonu deyince başıma yük çikardi...
ev işleri de baya aksattim..
bu akşam çamaşir katlayip yerleştirecegim.

neden korkmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…