Aldim o ablanin masadan gercekden gayet şık ve rahatmisMutfak masasında sohbet güzel oluyor ya
biz her arkadaşlarla buluştuğumuzda mutfaktan çıkmıyoruz :)
çayı servisi birlikte hazırlıyoruz.
Taşınmak benim gözümü çok korkutuyordu, biraz alışkanlıklarına bağlı bir insanım, ama taşınırken sadeleşecek olmak şuanda beni motive ediyorçok güzel arınma olmuş senin için.hayırlı oldun.burdan şunu anladım bikaç arkadaş daha yazınca yeni ev demek minimalzme 1000 adım gitmek demek.napıyoruz 2020de yeni eve odaklanıyoruzallahım çok amin
Tek oda kesinlikle boşta olmalı bence de :) Lazım olabilecek bir sürü şey oluyor. :) Bir de atamadığım çocuk eşyaları:) Gittikçe büyüyen bir dağ misali :) 2. olursa diye. Neyse 5 seneye kadar düşünmezsek daha da ihtiyacımız olmaz onlara :)Ben koltuk tkm., y.odami, cocugumun odasini getirdim.
suan 1 odam bosta.
Oraya 2 kapakli dolap koydum.
Camasirlik ve utu masami actim.
cocuk odasi orasida ama 2 kanepe koyulsa sigar mesela kucuk bir oda yapilabilir.
Biz salonu kullanmayi seviyoruz orasi öyle kalacak.
Halilar uymadi, avizeler eksik kaldi ve 2 avize ayni olmasi gereken yerler oldu(salon,koridor gibi) mecbur aliniyo ya
Aldim o ablanin masadan gercekden gayet şık ve rahatmis
Iyiki almisim dediklerimden oldu.
Cok yakisti mutfaga
Bende 2 hurc sakladim.Tek oda kesinlikle boşta olmalı bence de :) Lazım olabilecek bir sürü şey oluyor. :) Bir de atamadığım çocuk eşyaları:) Gittikçe büyüyen bir dağ misali :) 2. olursa diye. Neyse 5 seneye kadar düşünmezsek daha da ihtiyacımız olmaz onlara :)
Tek oda kesinlikle boşta olmalı bence de :) Lazım olabilecek bir sürü şey oluyor. :) Bir de atamadığım çocuk eşyaları:) Gittikçe büyüyen bir dağ misali :) 2. olursa diye. Neyse 5 seneye kadar düşünmezsek daha da ihtiyacımız olmaz onlara :)
sagol kuzuGüle güle kullan lellim
nasıl bi şey acaba?Aldim o ablanin masadan gercekden gayet şık ve rahatmis
Iyiki almisim dediklerimden oldu.
Cok yakisti mutfaga
Benimde öyleydi ama eşim çok seviyor, doğada uyumak uyanmak çok güzel oluyor, insan gidince alışıyor ama yemek işini falan sevmiyorum ben, oradan hazır alıp yemek lazım, yatmak uyumak güzel çadırda, yoksa bulaşık falan eziyet
şimdiden kolay gelsin sana.Günaydın arkadaşlar;
Ev sahibimizin isteği ile haziranda evi boşlatmak zorunda kalacağız.
O zamana hayat bize ne gösterir bilemiyorum ama bu 6 aylık süre içerisinde evin sadeleşme süreci için büyük bir yol katedeceğim.
2020 planlarına tamamen sade bir ev oluşturmak da dahil olmuş bulunmakta. :)
bende merak ettim.nasıl bi şey acaba?
rutinlere bağladık biz olayı.elimiz varmaz oldu atmayaMinimallik bende pek iyi ilerlemiyor. kurtulamıyorum fazlalıktan. benimki 5-6 sene bile sürebilir
çok güzel, güle güle kullan. sadece o tellerin tozunu almak büyüdü gözümdeBu aldigim
Eki Görüntüle 2563165
başaklar mümkün değil.toprağa basamaz onlarbence değişik bi deneyim olabilir ama başak burcu kocam hayatta kabul etmez diye düşünüyorum :)
şimdiden kolay gelsin sana.
tesekkurler.çok güzel, güle güle kullan. sadece o tellerin tozunu almak büyüdü gözümde
neden korkmuşSabah kalkınca duş, banyodaki wc ve lavoboyu yıkayıp duş aldım, geçen yardımcı gelince kv kızımı almaya aşağı inmiş, o da okula almaya gidiyo sanınca korkmuş orayı yapmadan üstünü giyip gidiyomuş kv gelmiş, bi daha da dönmemiş haliyle kalmış banyo. banyoya da hep bi 2 dk girip çıkabildiğimden (malum 2 çocuk) yapamamıştım, iyi oldu. akşam izliyodum, temizlik avcıları bende işe yaradı sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?