Mia sen de sadeleşme aşamalarını yazar msn? Neler yaptınız bu süreçte bi kaç madde şeklinde diğer arkadaşlar da yazabilir mi benim gibi süreci henüz yürütmeye çalışanlara fikir olur♥
ben öaria kondonun sıralamasına göre bi tur döndüm bütün evi.tekrar başa geçtim

hayırlı olsun

çok güzel arınma olmuş senin için.hayırlı oldun.burdan şunu anladım bikaç arkadaş daha yazınca yeni ev demek minimalzme 1000 adım gitmek demek.napıyoruz 2020de yeni eve odaklanıyoruzallahım çok amin

Mia sen de sadeleşme aşamalarını yazar msn? Neler yaptınız bu süreçte bi kaç madde şeklinde diğer arkadaşlar da yazabilir mi benim gibi süreci henüz yürütmeye çalışanlara fikir olur♥

Evet daha hikayenin devamı var :)
Süreçleri detaylı anlatıyorum ki nasıl yollar seçtim yada neye inanmak istedim.
nasıl elemeler yaptığımı anlatacağım :)

Kolay gelsin lellim evin çok güzel oldu hele çiçeklerine bayıldım :)

çok güzel arınma olmuş senin için.hayırlı oldun.burdan şunu anladım bikaç arkadaş daha yazınca yeni ev demek minimalzme 1000 adım gitmek demek.napıyoruz 2020de yeni eve odaklanıyoruzallahım çok amin
Gercekden öyle oluyormus.
Hem icine sinmeyen seyleri degistirme firsati buluyosun hem de eleme firsatin oluyor.

Ben bazı alanlarda eşimle ters düşmeye başladım. Mesela atılacak şeyler var.
Ev değişikliğinde lazım olur. Ya çıkacağımız evde lazım olursa v.s. Sürekli kalsın modu var. Neyse kalsın bakalım 6 ay sonra zorunlu şekilde elden geçecek zaten bütün eşyalar. :)

Amin canım... Çok çok çok Aminnn :)

Kolay gelsin lellim evin çok güzel oldu hele çiçeklerine bayıldım :)
Sagol kanki
Vallahi benimde icime sindi okadar gerilmistim nasil bulcaz ev nasil tasincaz nasil olcak derken 1 ay olmus bile.
Anneme bile 1 defa gittim bu 1 ayda.
Evi sevmek cok farkliymis evden cikasim gelmiyor

bu süreç 1-2 yıl sürüyor hatta 3 yılda ancak istediğin hale geliyor

Esim esya secme, eleme konusunda hep bana birakti.
Zevkimi begenir.
Bir de genelde hep piyasanin yari fiyatina buldum aldim isine geliyor.
Ben cok arastiririm..

Mesela suan hali begendik 1.500tl magzada ben netten 990tl buldum taksitle.
Alicaz sanirim.

Sadece esime salon bos geldi diger evimde buyuk bir salonum yoktu oturma odasi diyim oyle bir odayi kullaniyorduk.
Burada salon buyuk ferah masa eksik dedi durdu.
Dedim masa olmayinca salon Salon olmuyor mu?
Illa dar sıkışik mi olmali salon.
Ona bos geldi bana ferah geldi
Bebegimiz olacak emekleyecek, yere oyun halisi serecegim oynayacak.

Ben artik esyalara hizmet etme olayini astim.

Esimde oglumda o koca yemek masasinda oturup yemeyecekler birlikde bile yiyemiyoruz cunku saatler denk gelmiyor.

Akrabamiz deseniz zaten yok denecek kadar az.
Yemekli misafirde bir sure almicam malum gebeyim sonrasi bebekli hayat.

Gelenide mutfak masamda agirlicam.

Bence caktirmadan eleyin.
Esim eledigim bir cok seyi unuttu bile sormadi.

Ne güzel ailecek keyif alıyorsanız, biz de istiyoruz ama çocukla nasıl olur bilmiyorum tabiki, severse bizde gideriz sık sık
Aklımızda bulunsun orası da, temiz ve rahat kamp alanı bulmak çok mümkün değil çünkü

Mutfak masasında sohbet güzel oluyor ya
biz her arkadaşlarla buluştuğumuzda mutfaktan çıkmıyoruz :)
çayı servisi birlikte hazırlıyoruz.

Benim keyif aldığım tek yerdi orası.
Alaturka tuvalet her yerde olmuyor. Benim ilk kriterim o

Kendi evim olsaydı içine bir kere eşya alırdım. Sorun olmazdı ama işte kiracı olunca o ne derse elim kolum bağlanıyor.
6 ay sonra o ampullere, lambalara, tamirat ıvır zıvırlarına ihtiyacım olacak mı? Oturma odası koltuk takımını satsam, yeni evde ona yer olacak mı olmayacak mı? Kafamda deli sorular :)

Ben koltuk tkm., y.odami, cocugumun odasini getirdim.
suan 1 odam bosta.
Oraya 2 kapakli dolap koydum.
Camasirlik ve utu masami actim.
cocuk odasi orasida ama 2 kanepe koyulsa sigar mesela kucuk bir oda yapilabilir.
Biz salonu kullanmayi seviyoruz orasi öyle kalacak.

Halilar uymadi, avizeler eksik kaldi ve 2 avize ayni olmasi gereken yerler oldu(salon,koridor gibi) mecbur aliniyo ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…