Bende rahatım :) 8-9 gibi gider yatağına uyur bende tv kitap falan takılıyorum.
2. istemek deli cesaret
Bekarken kahve falında 2 çocuğun olacak demişlerdi :) Beynimin arkasında yer etmiş :) Yoksa benlik iş değil. Şimdi bile çok zorlanıyorum. Bakalım büyük konuşmayım ama 1 tane yeter de artar bile.

Bekarken kahve falında 2 çocuğun olacak demişlerdi :) Beynimin arkasında yer etmiş :) Yoksa benlik iş değil. Şimdi bile çok zorlanıyorum. Bakalım büyük konuşmayım ama 1 tane yeter de artar bile.
bi de ben azcık tembel bi yapım var şunu doğurup büyüteyim başka bi şey istemiyorum valla.
eşimde diyor ki kardeşsiz mi kalsın kalsın yani nolcak diyorum ilerde evlenen yuvasını kurup uçacak. zaten eşimle ikimiz de cidden öyle zengin ailelerin çocukları falan değiliz hani derler ya bugüne kadar çok gün görmemiş diye heh işte öyleyiz o yüzden bi evladımızı büyütelim az da gezelim tozalım kafasındayım. hayırsız olduktan sonra 1 i de aynı 5 i de diyorum. ben öyle deyince susuyor .

Sen mantığına oturtmuşsun güzelce ben hep iki çocuk hayal etmiştim ama eşimde daha bu bile doğmadan 1 tane yeter bize diyor bu devirde maddi manevi yetebilmek çok zor gerçekten

Sen mantığına oturtmuşsun güzelce ben hep iki çocuk hayal etmiştim ama eşimde daha bu bile doğmadan 1 tane yeter bize diyor bu devirde maddi manevi yetebilmek çok zor gerçekten
Kesinlikle öyle birde mesela 20 li yaşlarda olsam belki isterdim ama ağzımı açana kadar 40 li yaşlar gelecek azıcık da ben gezeyim be şu ölümlü dünyada demi ama

Kizlar selamlar hepinize,
Bebislerin dogum haftalarini konusmussunuz. heygidi günler
Benim ikizler 35+0 da sezaryan ile dünyaya geldiler. Ben de kanda zehirlenme baslamisti acil ameliyat oldum. ikisi de iki bucuk kiloydu ne kolik oldular ne sarilik ne de baska bir sorun. Demem o ki her bebek ayri ama dogal sürecine birakmak, zorunlu haller disinda müdahale etmemek en iyisi bence dogumu yakin olan arkadaslar saglikla gelsin bebeleriniz insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…