Günaydınlar herkese evde uyanmak gibisi yokmuş yeminle. Zaten dün biraz fazla iş yapmışım sanırım her yerim ağrıyor.. Kendimi çok yorgun hissediyorum bugün dinlemekle geciricem Bi kaç isim hala var. Cidden evde olunca mı bitmiyor iş ben almadım oteli türlü aman çalışıyorum modunda oluyor insan sanırım.
Ben çok zor durumdayım
Bu duruma baya kafa takıyorum evde neredeyse herseyi verdim
Evimde kullanmadığım bir kalem bile yok ve suanda halılar salondaki masa bile bana batar durumda yani zorunlu kullandığımız eşyalar da ..
Benimde yüzüm karma. Son 6 ayda yüzüm o kadar kötü olduki. 3 cildiyeciye gittim. Rosacea yani gül hastalığı imiş. Herbiri farklı ilaç ve kremler verdi. Eskiden ne krem ne güneş koruyucu hiç bir şey kullanmadım. Sanırım onların etkisi cok oldu böyle olmasına. kapatıcı kullanmadan çıkamıyorum artıkSaçlarımda dökülme oldu baya artık kimyasal kullanmamaya karar verdim
Ojeyide anlattığım gibi çok çiziliyor normalde tırnak kesmeye bile zor vakit buluyorum.
Yüzüm karma olduğundan kremler bende reaksiyon gösteriyor sivilce çıkıyor ne denediysem verim alamadım yani sürmeyince daha güzel yüzüm
Bir kac gundur fazla birsey yapamiyorum.
Bugun ilk defa kurutma makinesini kullandik.
Keske daha once alsaydim. Camasirlar icinden sicacik cikti,
hicte korktugum gibi fazla utu istemiyor gibi.
Onumuzdeki hafta tatilim, insallah kalan islerin cogunu halledebilirim.
Bebek odasinada baslamadik daha ama biraz fikir edinebildik..
Mia Allah kolaylık versin canım şimdiden. İnşallah hayallerindeki tadilata kavuşursun..Günaydın kızlar hafta sonu çok yorucu geçti
cumartesi mutfak dolapları için kaba taslak görüştük firmayla
pazar günüde ölçü almaya geldi
exra işleri söyledik
sonrada ufak tefek sökme kırma işlerine başladık
2 kapıyı söktük küçük bir bölüm duvar kağıdı kaplı yer vardı biraz sökmeye çalıştım.
ev baya tadilat havasına girdi :)
bugün evi genel toplamam lazım ayrıca ufak bir işim var dışarıda.
salı günü mutfak projesini çizecekler bakmaya gideceğiz.
ordan anneme yemeğe gideceğiz her yılbaşı olduğu gibi
Bence olacağı varmış olmuş sizin cildiniz. Kullanıp kullanmamakla pek Bi ilgisi olduğunu düşünmüyorum. Annemin cildi bebek gibi hiç de Bi şey kullanmıyor hala. Yani yapı meselesi sanırım bu biraz. Kafaya takmayınca daha çabuk düzeliyor ama kaç kere kendimde yaşadım bunu.Benimde yüzüm karma. Son 6 ayda yüzüm o kadar kötü olduki. 3 cildiyeciye gittim. Rosacea yani gül hastalığı imiş. Herbiri farklı ilaç ve kremler verdi. Eskiden ne krem ne güneş koruyucu hiç bir şey kullanmadım. Sanırım onların etkisi cok oldu böyle olmasına. kapatıcı kullanmadan çıkamıyorum artıko yüzden sizde şimdiden dikkat edin cildinize.
Yüz olunca insan ister istemez takıyor. Sürekli ayna elimde, bakıp duruyorum :) Bakmamaya çalışayım bende. Ama artık özel yıkama ürünleri ve nemlendiriciler kapatıcılar kullanıyorum. Hiç alışık olmadığım şeyler ama insan mecbur kalınca herşeyi deniyor :)Bence olacağı varmış olmuş sizin cildiniz. Kullanıp kullanmamakla pek Bi ilgisi olduğunu düşünmüyorum. Annemin cildi bebek gibi hiç de Bi şey kullanmıyor hala. Yani yapı meselesi sanırım bu biraz. Kafaya takmayınca daha çabuk düzeliyor ama kaç kere kendimde yaşadım bunu.
Benimde yüzüm karma. Son 6 ayda yüzüm o kadar kötü olduki. 3 cildiyeciye gittim. Rosacea yani gül hastalığı imiş. Herbiri farklı ilaç ve kremler verdi. Eskiden ne krem ne güneş koruyucu hiç bir şey kullanmadım. Sanırım onların etkisi cok oldu böyle olmasına. kapatıcı kullanmadan çıkamıyorum artıko yüzden sizde şimdiden dikkat edin cildinize.
Mia Allah kolaylık versin canım şimdiden. İnşallah hayallerindeki tadilata kavuşursun..
Market urunlerinden ziyade içeriği temiz ürünler cilde daha iyi geliyor kesinlikle. Zaten Bi aldığım ürün 6 aydan fazla gidiyor o yüzden fazla verdiğim paralar gözüme batmıyor benimde. Şu an mesela yves rocher kullanıyorum bunlar da bitince daha da Bi iyi ürün alayım diyorum..kesinlikle aynaya bakmayın sürekli ve sadece temiz tutun.Yüz olunca insan ister istemez takıyor. Sürekli ayna elimde, bakıp duruyorum :) Bakmamaya çalışayım bende. Ama artık özel yıkama ürünleri ve nemlendiriciler kapatıcılar kullanıyorum. Hiç alışık olmadığım şeyler ama insan mecbur kalınca herşeyi deniyor :)
Ay Mia sabrına hayranım.. Ben üşengecim böyle konularda hiç uğraşamam.sabir ister emek ister. Ay ben çok tembelim her konudaHayallerimin birebir %90 aynısı olacak
çünkü her bir ürünü araştırıyorum.
mesela lavabo bölümünde dolabın kulpu bile başka yerden geliyor
aynası başka yerden raflar başka yerden
kapısını bile 2 yıl önce aldım ki baya şuan fiyatı 2 katı olmuş
sen düşün artık nasıl birşey olacak :)
sadece ustalarda bitiyor işte güzel işçilik yapmaları önemli.
bella maısonun reklamı dönüyor sürekli sayfamda.sanırımMia- ordan alışveriş yapıyordun sen.yanlış hatırlıyorda olabilirim.havlularından kullanan varmı
çok geçmiş olsunBenimde yüzüm karma. Son 6 ayda yüzüm o kadar kötü olduki. 3 cildiyeciye gittim. Rosacea yani gül hastalığı imiş. Herbiri farklı ilaç ve kremler verdi. Eskiden ne krem ne güneş koruyucu hiç bir şey kullanmadım. Sanırım onların etkisi cok oldu böyle olmasına. kapatıcı kullanmadan çıkamıyorum artıko yüzden sizde şimdiden dikkat edin cildinize.
Ay Mia sabrına hayranım.. Ben üşengecim böyle konularda hiç uğraşamam.sabir ister emek ister. Ay ben çok tembelim her konuda
tşk ederimPaspas ve yatak koruyucu aldım çok memnunum.
havlu denemedim pahalı geldi bana şuan indirimde olabilir tabi
ama çok geç geliyor daha annemin hediyesi gelmedi.
Bence kataloglardaki gibi olacak inşallah.. Bende sanırım ablana benziyorum. Benim salon şık olsun yeter kafasındayım. Ay ayol ben zaten hamile kafasındayım şu an. Sonrada lohusa falan oooAblamda öyle herşey olsun bitsin der . mutfak yaptıracak usta geldi beni de çağırdı sende gel fikir ver dedi
soruyorum abi çekmece çok olsun. ben ayarlarım diyor.
ablama bakıyorum aman yapsın taksın yeter diyor.
he dedim adam kendi kullanacak mutfağı zaten o kadar para veriyosun.
madem o kafadasın beni niye çağırıyosun.
sonra sonuç ne köşelere raf bile koymadan kör nokta yapmış
sadece 3 çekmece koymuş
kombi dolabı bile yok
ardiye dolabı dar
bana diyor kim bilir sen nasıl yaptıracaksın.
Burda ilk sayfalarda biri daha demişti öyle evler ancak katalog da olur diye .
yani aslında çok uzun bir araştırma ve parçaları birleştirme işi zor ama imkansız değil.
Bu konuda hassasım sanırım :) İçimi dökmüş oldum
Tavsiyen için teşekkür ederim. Deneyeceğim :)Market urunlerinden ziyade içeriği temiz ürünler cilde daha iyi geliyor kesinlikle. Zaten Bi aldığım ürün 6 aydan fazla gidiyor o yüzden fazla verdiğim paralar gözüme batmıyor benimde. Şu an mesela yves rocher kullanıyorum bunlar da bitince daha da Bi iyi ürün alayım diyorum..kesinlikle aynaya bakmayın sürekli ve sadece temiz tutun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?