evet evde olunca detaylar daha çok dikkatini çeker.

Sizinki baya takıntı boyutuna gelmiş
minimal yaşamın amacı eşyaların azalmasıyla farklı hobilere yönelmektir. Hayata başka yönden bakmak
Odak noktanızı değiştirmekte fayda var.

Benimde yüzüm karma. Son 6 ayda yüzüm o kadar kötü olduki. 3 cildiyeciye gittim. Rosacea yani gül hastalığı imiş. Herbiri farklı ilaç ve kremler verdi. Eskiden ne krem ne güneş koruyucu hiç bir şey kullanmadım. Sanırım onların etkisi cok oldu böyle olmasına. kapatıcı kullanmadan çıkamıyorum artık o yüzden sizde şimdiden dikkat edin cildinize.

Güle güle kullan canım ya darısı başıma

Mia Allah kolaylık versin canım şimdiden. İnşallah hayallerindeki tadilata kavuşursun..

Bence olacağı varmış olmuş sizin cildiniz. Kullanıp kullanmamakla pek Bi ilgisi olduğunu düşünmüyorum. Annemin cildi bebek gibi hiç de Bi şey kullanmıyor hala. Yani yapı meselesi sanırım bu biraz. Kafaya takmayınca daha çabuk düzeliyor ama kaç kere kendimde yaşadım bunu.

Yüz olunca insan ister istemez takıyor. Sürekli ayna elimde, bakıp duruyorum :) Bakmamaya çalışayım bende. Ama artık özel yıkama ürünleri ve nemlendiriciler kapatıcılar kullanıyorum. Hiç alışık olmadığım şeyler ama insan mecbur kalınca herşeyi deniyor :)

Ben de krem kullanırken baya sivilce çıkmaya başladı
hatta biri yüzüme krem sürmüştü sen de dene diye diye geldi pat diye sürdü
minik minik sivilceler çıkmıştı o zaman dr gittim verdiği ilaçta alerji yaptı bırakmıştım
sonra kendiliğinden geçti.
sadece temizliğine dikkat ediyorum onun dışında kapatıcı sürmüyorum
düğünlerde vs bb krem o kadar

Mia Allah kolaylık versin canım şimdiden. İnşallah hayallerindeki tadilata kavuşursun..

Hayallerimin birebir %90 aynısı olacak
çünkü her bir ürünü araştırıyorum.
mesela lavabo bölümünde dolabın kulpu bile başka yerden geliyor
aynası başka yerden raflar başka yerden
kapısını bile 2 yıl önce aldım ki baya şuan fiyatı 2 katı olmuş
sen düşün artık nasıl birşey olacak :)
sadece ustalarda bitiyor işte güzel işçilik yapmaları önemli.

Market urunlerinden ziyade içeriği temiz ürünler cilde daha iyi geliyor kesinlikle. Zaten Bi aldığım ürün 6 aydan fazla gidiyor o yüzden fazla verdiğim paralar gözüme batmıyor benimde. Şu an mesela yves rocher kullanıyorum bunlar da bitince daha da Bi iyi ürün alayım diyorum..kesinlikle aynaya bakmayın sürekli ve sadece temiz tutun.

Ay Mia sabrına hayranım.. Ben üşengecim böyle konularda hiç uğraşamam.sabir ister emek ister. Ay ben çok tembelim her konuda

bella maısonun reklamı dönüyor sürekli sayfamda.sanırım Mia- ordan alışveriş yapıyordun sen.yanlış hatırlıyorda olabilirim.havlularından kullanan varmı

bella maısonun reklamı dönüyor sürekli sayfamda.sanırım Mia- ordan alışveriş yapıyordun sen.yanlış hatırlıyorda olabilirim.havlularından kullanan varmı

Paspas ve yatak koruyucu aldım çok memnunum.
havlu denemedim pahalı geldi bana şuan indirimde olabilir tabi
ama çok geç geliyor daha annemin hediyesi gelmedi.

çok geçmiş olsun

Ay Mia sabrına hayranım.. Ben üşengecim böyle konularda hiç uğraşamam.sabir ister emek ister. Ay ben çok tembelim her konuda

Ablamda öyle herşey olsun bitsin der . mutfak yaptıracak usta geldi beni de çağırdı sende gel fikir ver dedi
soruyorum abi çekmece çok olsun. ben ayarlarım diyor.
ablama bakıyorum aman yapsın taksın yeter diyor.
he dedim adam kendi kullanacak mutfağı zaten o kadar para veriyosun.
madem o kafadasın beni niye çağırıyosun.

sonra sonuç ne köşelere raf bile koymadan kör nokta yapmış
sadece 3 çekmece koymuş
kombi dolabı bile yok
ardiye dolabı dar

bana diyor kim bilir sen nasıl yaptıracaksın.
Burda ilk sayfalarda biri daha demişti öyle evler ancak katalog da olur diye .
yani aslında çok uzun bir araştırma ve parçaları birleştirme işi zor ama imkansız değil.

Bu konuda hassasım sanırım :) İçimi dökmüş oldum

Bence kataloglardaki gibi olacak inşallah.. Bende sanırım ablana benziyorum. Benim salon şık olsun yeter kafasındayım. Ay ayol ben zaten hamile kafasındayım şu an. Sonrada lohusa falan ooo

Tavsiyen için teşekkür ederim. Deneyeceğim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…