ben kızıma 1 saat zaman ayırsam ona yetmiyor. sen nasıl kızına tamam artık benim gitmem lazım diyorsun ve ısrar etmiyor mu?
Benim bu hafta bütün düzenim şaştı, geceleri uyuyamıyorum gündüzleri fırsat buldukça uyukluyorum
Kitap, dizi, uzanma şeklinde geçiyor günlerim, doğuma kadar biraz dinlenmiş olurum dedim
Bugün iş yaptım sadece biraz, evi şöyle bir yorulmadan süpürdüm detaysız
Makineye çamaşır attım, asılacak
Bulaşık makinesi boşalttım
Biraz uyumaya çalışıp dinleneceğim sonra duş alacağım
Bir yandan da korkuyorum doğum öncesi gelen enerji falandır bu diyeama çok enerjik değilim biraz evde gezinince hemen kasığım ağrıdı, oturunca geçti
Merhabalar, tatil için memleketteyiz.
Eve dönünce el atmam gereken bir kaç konu var.
Şubat ayı hedefleri olarak paylaşayım:
1- sağlıklı beslen - son 3 Aydır fazla paketli ürün tükettik. Ama artık sokmayacağım eve kararlıyım.
2- temizlik rutinine geri dön - annem her gün temizlik yaptığı için rutin falan kalmadı ortada.
3- yemek listesi yap - son zamanlarda yapmadım, annem bakıyordu o işe de
4- düzenli spor yap - tatil dolayısıyla ara verdim, ama baya düzene oturtmuştum o işi.
5- ev az 2 lt su iç - iyi gidiyordu ama sekteye uğradı.
6- her gün kitap oku - iyi gidiyor devam edeceğim inşallah.
7- haftalık, günlük plan yap - mia’nın hediye ettiği planner ı kullanmaya başlayacağım dönüşte :)
Aynen uykuya geçince gitti enerji kalkamadım uyumaktanÖğlenleri uyu mutlaka çok iyi geliyor.
O enerji bir dönem geliyor sonra geri gidiyor :)
Teşekkür ederimÇok güzel hedefler canım başarılar diliyorum :)
günaydın kızlar
elazığ'da yaşayan var mıydı aramızda ? çok çok üzüldük, umarım herkes iyidir, umarım enkaz altında kalan herkes sağ salim kurtarılabilir, allah yardımcımız olsun.......
Bizim bugün 15. Günümuz. Sabah Bi tartilayim dedim. Doğuma 83 le falan gittim sanırım şimdi 71 çıktım.. 59 la hamile kalmıştım 61 e insem bana yetecek ki zaten ilk 10 gün sürekli yatmakla geçti.. Diyet falan yapmak istemiyorum sütüm kesilir diye. Nasıl gider bu 10 kilo sizce. Ekmeği kesmiyorum bu arada her şeyden yiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?