Ya şuna ne demeli "bir kere evleniyoruz" her şey en iyisi olsunBurada evlenmeden önce yazışmaya başlasaydık kesinlikle misafir için yemek takımı, kaşık çatal takımı, 2 takım tencere almazdım. Komodin almazdım bazalı yatak almazdım gardrobu daha büyük yaptırırdım şifonyer almazdım (attım zaten) ama bekarken bu konu olsa bile dikkatimizi çekmer miydi bilemiyorum. Evde yemeğin temizliğin ütün yapılmış sana sadece değişik değişik giyinip süslenmek, okula yada işe gitmek ve arkadaşlarınla görüşmek kalmışsa minimalizm de neymiş :)
neyseki onu almadık :))Röpteşambır zımbırtısı bile aldık
neyseki onu almadık :))
Don olsa yine iyi bildiğin fantazi iç giyimBen alıcaktım da eşim giymem ben onu dedi
sonra spor eşortman takımı almıştık onunda üstünü hiç giymedi baya saçma bir renkti tarih oldu.
kim bilir ne kadar ödedim
birde şu donları kv seçmek kadar saçma bir adet görmedim.
Şaka tabi o kadar değil ama işte şortlu takım gecelikli takım pijama takımı olarak 3 takım alınmıştı bir de normal iç çamaşırı takımıDon olsa yine iyi bildiğin fantazi iç giyim
Don olsa yine iyi bildiğin fantazi iç giyim
Biz hiç gereksiz bişey almadık, çok şükür paramız yoktusadece aldığım kitaplıktan çok pişmanım ondan kurtulamadım bi türlü
Öğrenci evi gibi evlendik zamanla tamamladık eksiklerimizi :)
Eşim öğrenciydi çünkü
Yaşananlar insana hep tecrübe ve ders oluyor. Mesela donları seçmeyiz :)Ben alıcaktım da eşim giymem ben onu dedi
sonra spor eşortman takımı almıştık onunda üstünü hiç giymedi baya saçma bir renkti tarih oldu.
kim bilir ne kadar ödedim
birde şu donları kv seçmek kadar saçma bir adet görmedim.
Yaşananlar insana hep tecrübe ve ders oluyor. Mesela donları seçmeyiz :)
Ay sorma atılması gerekenler listemde o da çok da para vermiştim evde topuklu tüylü terlik giyme hevesi olan birini bulsam vercem hemenMesela evde topuklu terlik neyime dışarda bile topuklu giymiyorum
bunu biz de öyle şaşaalı bir şey seçmedik. Tek düz kibar bir kartona basitçe davet ettik insanları. Bu kadar. öyle ipiyle kılıyla tüyüyle uğraşamazdım.aynen çoğu şeyi uygun seçtim yine de davetiyede vs şimdi sorsam birine davetiyem nasıldı diye hatırlamaz
birilerinin 2 dk da açıp nerdeymiş saat kaçtaymış diye baktığı kağıda dünyanın parasını ödemedik.
ama tabi eşimle gitmiştik tek başımıza başkası olsa yine karışırdı
ben kızıma 1 saat zaman ayırsam ona yetmiyor. sen nasıl kızına tamam artık benim gitmem lazım diyorsun ve ısrar etmiyor mu?10 yaşam kuralım
1. Masanı her zaman toplu tut.
2. Sağlıklı beslen
3. Planlı ol
4. Aile ile zaman
Ayda 1 aktivite ve günlük en az 1 saatimi kızıma harcamak istiyorum.
genelde eşimle oturup konuşuruz.
bir şekilde hayat sıradan hale mi geliyor çözemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?