Sardım sarmaladım bebek gibi davrandım ama boşFırında hiç denemedim mayaladıktan sonra iyice sarıp bekletiyorum sabah açıyorum.
tabi uzun zamandır yapamadım dibimizde sütcü var oysa
Sardım sarmaladım bebek gibi davrandım ama boş
Ben de buna inanmak istesem de tüm apartman aynı adamdan alıyor onlarınki tutuyorBazı sütlerden yoğurt olmuyor. belki sende hata yoktur
Ben de buna inanmak istesem de tüm apartman aynı adamdan alıyor onlarınki tutuyorSorun ben de yeterli sıcaklığı veremedim sanırım
Selam herkese. Bu cimcime gündüzleri uyuyor teyzeleri geceleri hep rahatsız hep gaz sancısı. Ağlamıyor ama uyumuyor da hep mırın kırın ediyor bizi de uyutmuyor çok gaz sancısı çekiyor yavrum. Ama niye özellikle geceleri onu anlamıyorum. Gece gündüz kavramı için erken mi daha 20 günlük ama ışığı kapatıp altını falan öyle alıyoruz öyle emziriyorum ama fayda etmiyor. Rezene cayi içiyorum gaz yapan şeyler yemiyorum. Bi akıl verin bana.
Ay yok miam gaz damlası da var onu da veriyoruz ama gene gazlı gene gazlı.Doğal içerikli damlalardan kullanmıştık biz.
Önce dr sorduk. Baya faydası oluyordu.
kimyon kat kendi yemeklerine.Selam herkese. Bu cimcime gündüzleri uyuyor teyzeleri geceleri hep rahatsız hep gaz sancısı. Ağlamıyor ama uyumuyor da hep mırın kırın ediyor bizi de uyutmuyor çok gaz sancısı çekiyor yavrum. Ama niye özellikle geceleri onu anlamıyorum. Gece gündüz kavramı için erken mi daha 20 günlük ama ışığı kapatıp altını falan öyle alıyoruz öyle emziriyorum ama fayda etmiyor. Rezene cayi içiyorum gaz yapan şeyler yemiyorum. Bi akıl verin bana.
Ay yok miam gaz damlası da var onu da veriyoruz ama gene gazlı gene gazlı.
Desene Yandık4-5 ay bizde yaşadık bu durumu malesef. saatlerce salladığımı bilirim
Ya bunu nett çok okudum veren grup ve vermeyin diyen kesim 2 ye ayrılmış durumda daha da çok küçük ya korktum açıkçası.biraz daha büyüsün baktım geçmiyor veririm artikin azıcık. Saolasin canimkimyon kat kendi yemeklerine.
Bu bir öneri değildir.
bir de ben gaz sancısı için bebeğime çay kaşığı ucuyla kimyon veriyordum. gazımızı geçiren tek şey oydu. Yeşil mercimek tanesi kadar kimyonu ağzına verip, ardından çay kaşığıyla su veriyordum boğazına takılmasın diye. Gaz damlaları işe yaramadı bizde. saat 20:00-21:00 arası çığlıkla ağlıyordu ayaklarını karnına çekerek. Çözümümüz kimyon oldu. ama bu herkeste işe yaramayabilir.
Dediğim gibi bunu yapın demiyorum, sadece biz böyle yaptık.
zaten ben de ilk başta veremem demiştim.Ya bunu nett çok okudum veren grup ve vermeyin diyen kesim 2 ye ayrılmış durumda daha da çok küçük ya korktum açıkçası.biraz daha büyüsün baktım geçmiyor veririm artikin azıcık. Saolasin canim
zaten ben de ilk başta veremem demiştim.
Ama tek çözümümüz o oldu. kendini yırtarcasına ağlayınca senin de sinirlerin alt üst oluyor. çaresizlikten denemiş oldum.
Denerim 1-2 kere daha bakalımAnladım canım baya sıcak olacak süt.
yine vazgeçme az miktarlar alıp dene :)
İki çocuğumda da işe yaradı tavsiye ederimSelam herkese. Bu cimcime gündüzleri uyuyor teyzeleri geceleri hep rahatsız hep gaz sancısı. Ağlamıyor ama uyumuyor da hep mırın kırın ediyor bizi de uyutmuyor çok gaz sancısı çekiyor yavrum. Ama niye özellikle geceleri onu anlamıyorum. Gece gündüz kavramı için erken mi daha 20 günlük ama ışığı kapatıp altını falan öyle alıyoruz öyle emziriyorum ama fayda etmiyor. Rezene cayi içiyorum gaz yapan şeyler yemiyorum. Bi akıl verin bana.
Saolasin canim okuyorum hemenİki çocuğumda da işe yaradı tavsiye ederim
Keşke benim olsaEşim koli getirmeye gitti akşama baya büyük bir eleme yapacağım heyecan dorukta
Linda benim oğlan kolikti, seninki de kolik mi acaba, kolik bebişler her gün aynı saatte gaz sancısı çeker bizimki saatle kurulmuş gibiydi, sizinki de gece saatlerini seçmiş olabilir, iki bitkisel gaz damlası kullanmıştık doktor tavsiyesi ileSaolasin canim okuyorum hemen
Kaç koli bulursan getir dedim hepsini doldurcam gibi kafamda bi sürü şey var evden yollanacak:))Keşke benim olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?