Dağılmaz mı her yerden oyuncak çıkıyorbuzdolabını açıyorum oyuncak, tuvalete giriyorum oyuncak
Mesajı şimdi gördüm, evde değilim, ancak pazartesi paylaşabilirimVallahi kafamda canlandıramadım sadece kutuyu yapıştırma şeklinin resmini atman mümkün mü acaba
Vallahi kafamda canlandıramadım sadece kutuyu yapıştırma şeklinin resmini atman mümkün mü acaba
Şimdiye kadar tv ünitesi kullandım ama bi değişikliğe gitmek nasıl olur diyorum bir de oğlum çok sallıyor tv de çok büyük üstüne düşecek diye korkuyorum
sanayi tipi bulaşık makinesi al. 3 dk da tertemiz bulaşıklarBizim oyuncaklar çok aşırı fazla ya. Atılacak gibi de değiller. 2 baza altı, 2 büyük oyuncak kutusu dolu. Bi de bizim dolabın bi rafı dolusıkıldıkça değiştiriyorum ama her yaştan çocuk olunca hepsinin farklı farklı ilgi alanları var atılmıyor bi oyuncak bi de bulaşık sorununu çözemiyorum
Bizimde 1 çocuğa göre fazlaydı oyuncaklarımız.
4 çocuğunda çok olması normal oyuncakların,
küçük büyükdükçe bebeklik tarzı şeyleri eleyerek azaltırsın zamanla.
İyi fikir de makineye girdikten sonra kaç dakikada yıkarsa yıkasınsanayi tipi bulaşık makinesi al. 3 dk da tertemiz bulaşıklar
Allah hepsine sağlık versin, temizlik yapılır, ev her türlü toplanır.
Çok teşekkür ederim resimler için, konsol üzerinde daha şık olmuş, ben de salon takımını komple sattım bugün üniteler konsol da gitti :)) amaÖnce tv ünitesinden sıkılıp atıp duvara astık, (üstteki kutunun altında çift tarafı yapışkanlı bant var) sonra bu beyaz yemek takımının dolabını da atalım vs diye düşünürken, çocuğun kırtasiye oyuncak gibi şeylerini koyarız diye vazgeçip, aynasını atıp, yine tv yi üstüne indirdik :)
Ben de kış sonunda büyük bir eleme yapacağım dolap uygulamasına koydum baya şey satılmazsa vercem elediklerimle beraberhaftasonu kıyafetlerde ayaıklamay gideceğim.baya çıkacak gibi.özellikle çocukların bölümünde.
bügün wc+banyo temizlicem.çocuk odasıyla yatak odasını süpürürp silip tozunu alacağım.yarında diğer kalan yerleri.pazar günü tekrar wc+banyo temziliği yaparım.haftaya annemle babamı çağırmayı düşünüyorum.baya bir toparlama yapmam lazım.annem gelince evden baya bir eşya çıkıyor
Kolay gelsin paylaşımlarını bekliyorum :canımSelam kızlar
İş yeri yoğunluğundan dolayı buralara fazla bakamıyorum.
akşamları da evle ve kızımla geçiyor vakit.
Haftaya düzen,temizlik,sadelik ve kişisel zamanla ilgili deneyimlerimi paylaşacağım.
Kızlar mesajları okudum tek tek cevap yazcam ama hemen paylaşmak istedim salon takımı ve çocuk odasındaki mobilyaları letgo dan sattım ucuza gitti evet ama herşey para değil :))) sade bir ev ve montessori çocuk odası olsun istiyorum
♥
Lütfen adımı minimalistler listesine ekleyiniz
Tüm detayları yazacağım evde çok büyük bir değişime gidiyorum Allah razı olsun eşim de tam destek çok para verdiğimiz şeyleri ben istiyorum diye gözü kapalı saati vallahi çok mesudum
Doğrusu ucuz sattım diye üzülmeye değmez gidip hemen parayı yatırıma çevirmeli altın vs yenmeden :)Çok iyi olmuş canım.
Büyük eşyalar konusunda ağır ilerliyorum ben :) minimalist salty
Hayırlı olsun cnm merakla bekliyorum ayrıntıları. Nasıl gönderdin eşyaları gelip aldılar mı? Bi de ödeme nasıl oluyor hesaba mıKızlar mesajları okudum tek tek cevap yazcam ama hemen paylaşmak istedim salon takımı ve çocuk odasındaki mobilyaları letgo dan sattım ucuza gitti evet ama herşey para değil :))) sade bir ev ve montessori çocuk odası olsun istiyorum
♥
Lütfen adımı minimalistler listesine ekleyiniz
Tüm detayları yazacağım evde çok büyük bir değişime gidiyorum Allah razı olsun eşim de tam destek çok para verdiğimiz şeyleri ben istiyorum diye gözü kapalı saati vallahi çok mesudum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?