Dağılmaz mı her yerden oyuncak çıkıyor buzdolabını açıyorum oyuncak, tuvalete giriyorum oyuncak

Bizimde 1 çocuğa göre fazlaydı oyuncaklarımız.
4 çocuğunda çok olması normal oyuncakların,
küçük büyükdükçe bebeklik tarzı şeyleri eleyerek azaltırsın zamanla.

Vallahi kafamda canlandıramadım sadece kutuyu yapıştırma şeklinin resmini atman mümkün mü acaba

Önce tv ünitesinden sıkılıp atıp duvara astık, (üstteki kutunun altında çift tarafı yapışkanlı bant var) sonra bu beyaz yemek takımının dolabını da atalım vs diye düşünürken, çocuğun kırtasiye oyuncak gibi şeylerini koyarız diye vazgeçip, aynasını atıp, yine tv yi üstüne indirdik :)

Eklentiler

• 20200207_094643.webp
    6 KB · Görüntüleme: 83
  • 20200207_094921.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 83
Şimdiye kadar tv ünitesi kullandım ama bi değişikliğe gitmek nasıl olur diyorum bir de oğlum çok sallıyor tv de çok büyük üstüne düşecek diye korkuyorum

Tv yi duvara monte et yine aşağısında sehpası kalsın.

sanayi tipi bulaşık makinesi al. 3 dk da tertemiz bulaşıklar

Allah hepsine sağlık versin, temizlik yapılır, ev her türlü toplanır.

Bizimde 1 çocuğa göre fazlaydı oyuncaklarımız.
4 çocuğunda çok olması normal oyuncakların,
küçük büyükdükçe bebeklik tarzı şeyleri eleyerek azaltırsın zamanla.
sanayi tipi bulaşık makinesi al. 3 dk da tertemiz bulaşıklar

Allah hepsine sağlık versin, temizlik yapılır, ev her türlü toplanır.
İyi fikir de makineye girdikten sonra kaç dakikada yıkarsa yıkasın girmesi sıkıntı işte

haftasonu kıyafetlerde ayaıklamay gideceğim.baya çıkacak gibi.özellikle çocukların bölümünde.
bügün wc+banyo temizlicem.çocuk odasıyla yatak odasını süpürürp silip tozunu alacağım.yarında diğer kalan yerleri.pazar günü tekrar wc+banyo temziliği yaparım.haftaya annemle babamı çağırmayı düşünüyorum.baya bir toparlama yapmam lazım.annem gelince evden baya bir eşya çıkıyor

Evet bugünü planladım
koltuk kılıfları yıkanacak sonra kalan yerler silinecek
buzdolabı silme ve çiçekleri sulama işim var
dağınıklık toplarım
çöp atma ve merdiven süpürme işi de var.
neyseki yemeğim var
yanına pilav salata yaparım fırsat bulursam.

düdüklü tenceremden memnun değilim artık kapağı bozuldu fıslamıyor :)
yemeklerde 1 saatten fazla pişirmek durumunda kalıyorum
nisan-mayıs gibi tencere grubuna el atacağım.
küçük tenceremin kapağı kırıldı
seramikler çizildi
düdüklüm bozuldu.
2 ay daha idare etsinler :)

Son düzenleme:
Kızlar mesajları okudum tek tek cevap yazcam ama hemen paylaşmak istedim salon takımı ve çocuk odasındaki mobilyaları letgo dan sattım ucuza gitti evet ama herşey para değil :))) sade bir ev ve montessori çocuk odası olsun istiyorum

Lütfen adımı minimalistler listesine ekleyiniz
Tüm detayları yazacağım evde çok büyük bir değişime gidiyorum Allah razı olsun eşim de tam destek çok para verdiğimiz şeyleri ben istiyorum diye gözü kapalı saati vallahi çok mesudum

Çok teşekkür ederim resimler için, konsol üzerinde daha şık olmuş, ben de salon takımını komple sattım bugün üniteler konsol da gitti :)) ama Mia- nın da dediği gibi kutularda duvara monte iyi olmaz minimal bir tv sehpası alıp duvara monte etmeye karar verdim tv mi çok büyük bu nedenle ünite değil sadece sehpa almaya karar verdik

Ben de kış sonunda büyük bir eleme yapacağım dolap uygulamasına koydum baya şey satılmazsa vercem elediklerimle beraber

Selam kızlar
İş yeri yoğunluğundan dolayı buralara fazla bakamıyorum.
akşamları da evle ve kızımla geçiyor vakit.

Haftaya düzen,temizlik,sadelik ve kişisel zamanla ilgili deneyimlerimi paylaşacağım.
Kolay gelsin paylaşımlarını bekliyorum :canım

Çok iyi olmuş canım.
Büyük eşyalar konusunda ağır ilerliyorum ben :) minimalist salty

Çok iyi olmuş canım.
Büyük eşyalar konusunda ağır ilerliyorum ben :) minimalist salty
Doğrusu ucuz sattım diye üzülmeye değmez gidip hemen parayı yatırıma çevirmeli altın vs yenmeden :)
Aslında büyük eşyalar en zoru ama benim buna ihtiyacım vardı kendim için çalışıyorum daha az temizlik olacak böyle, ve çocuğu büyük odaya taşıyıp ona yaşam alanı oluşturacağım hem kullanışlı hem pratik olacak inşallah, tv sehpası beğendim onu da iki güne sipariş ederim aklımda bi sürü şey var artık fırsat buldukça adım adım yapacağım inşallah :)

Dün kızımın kıyafetlerinden 5 parça verilmek üzere ayırdım, 1 çift terliğini attım epey giydi yıpranmıştı.
Mutfaktan 7 kavanoz 6 kase 1 tepsi 1 geniş porselen olmak üzere toplam 15 parça eledim.

Hayırlı olsun cnm merakla bekliyorum ayrıntıları. Nasıl gönderdin eşyaları gelip aldılar mı? Bi de ödeme nasıl oluyor hesaba mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…