Kızlar günaydın, kucağımda oğlumla yazıyorum
Cuma günü ani bir kararla sezeryana girdim, 40+1de doğum yaptım
Cumartesi günü eve geldik, birbirimize alışmaya çalışıyoruz
Anneler bizde ağrılarım var, kendi başıma oturup yatıp kalkamıyorum, iyi olacağım inşallah
S Salty eşyalarını elden çıkarmana çok sevindim
Scss94 hayırlı olsun kendi evin gibisi yok bence, Allah bize de nasip etsin inşallah, sende kolaylıkla yerleş güle güle huzurla otur

inanamıyorummmm :)
allah analı babalı büyütsün canım
sağlıklı uzun ömürler versin rabbim, ayrıca alalh yardımcın olsun, zordu o dönem bilirim,
koklasana benim için

ayy çok sevindimm. çok mutlu oldum ya :) Hayorlı olsun iyi olmuş ev almanizda 90 m yeter size :)

aaa gözün aydin ..:)rabbim anali babali büyütsün mis gibi cennet kokulu oğlunu bol bol kokla:)

Selam kızlar
İş yeri yoğunluğundan dolayı buralara fazla bakamıyorum.
akşamları da evle ve kızımla geçiyor vakit.

Haftaya düzen,temizlik,sadelik ve kişisel zamanla ilgili deneyimlerimi paylaşacağım.
mia nasılsın?
ben kızıma karyola yatak almayı düşünüyorum..
beşigi elden çikartacagiz..
bide şifonyer alicam yanina da..

Süper, baya bir rahatlama hafifleme olmuştur :)) Gerçekten az eşya büyük kolaylık

Çoook sevindim, çok isabetli bir karar vermişsiniz. Gerçekten o kadar kira vermek yerine almak daha mantıklı. Şimdiden hayırlı uğurlu olsunn

Allah hep sağlıklı günlerini göstersin. :)

Allah analı babalı sağlıklı büyütsün, Gözünüz aydın olsun :) İnşallah çabucak toparlanırsın.

Çoook sevindim, çok isabetli bir karar vermişsiniz. Gerçekten o kadar kira vermek yerine almak daha mantıklı. Şimdiden hayırlı uğurlu olsunn
sağol canım insallah isteyen herkesin olsun . bizde oyle düsünduk biraz uzun sure kredi ödiycez ama kiralarda giderek artacak surekli havaya para ödemektekse bizde böyle daha mantikli olacagini düsündük

Aklımdaydın acaba doğurdu mu diye, sağlıkla huzurla büyütmek nasip olsun, kokla bizim için minnoşu

Psidan aaa hayırlı olsun canım Allah analı babalı sağlıkla büyütmek nasip etsin :) haftasını tutturamadım ama gününü tutturmuşum :)) nedense sezaryenleri hep cuma günü yapıyorlar. 1 haftaya rahatlarsın inşallah.

harikasın.eşinin katkısı çok bence

Kızlar bilen var mı mia izne falan mı çıktı yoksa mutlaka yazardı bu saate kadar

iyi iş çıkarmışsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…