harikasın.bereket versinLetgo kalp ben
Ağzımdaki lokma boğazımda kalacaktı :))) öncesi sonrası na çok güldüm. harika olmuş. bende cam sehpa koymuştum. birkaç soran oldu... 15 gün sonra sıkıldım tanıdık birine verdim. tebriklerLetgo kalp ben
malesef ben satamıyorum. alıcı bu taraflarda pek çıkmıyor sanırım ondan.Letgo kalp ben
ben de gelinliğimi ve nişanlığımı satışa koymuştum. alıcı çıkmayınca ihtiyacı olanlara verilmek üzere duyuru yaptım.Ağzımdaki lokma boğazımda kalacaktı :))) öncesi sonrası na çok güldüm. harika olmuş. bende cam sehpa koymuştum. birkaç soran oldu... 15 gün sonra sıkıldım tanıdık birine verdim. tebrikler
Letgo kalp ben
Dün akşam yaptım ama yazmayı unuttum
-bornozları yıkyıp, kurutup yerine astım.
-1 makine renkli çamaşır yıkayıp, kurutup, katlayıp, yerleştirdim.
Belli dönemler o iç muhasebe bende de oluyor. Tabi minimal olmakla alakalı bir muhasebe değil benimki. Bir takım kararlarımdan ötürü duyduğum pişmanlıklar.. pişman olunacak olumsuz bir durum yok aslında ortada, ama karakterimden ötürü hazmedemediğim şeyler, esnek olmayan yapım, değişme çabalarım vs. Uzatmıyım neyse o dönemler dibe değiyor ayağım sonra yine yükseliyor modum. Hırslarını bir kenara bırak herşeyin başı sağlık diyorum ve yola devam ediyorum.Sadeleşirken bir yandan da kendimi sorguluyorum.
'yetinmek' bu kelimenin verdiği hissiyatı çözmeye çalışıyorum.
gerçekten sadelik benim yapımda var mı ?
geçmişe gerçekten sünger çektim mi yoksa üstünü mü örttüm ?
amaçlarım hedeflerim beni mutlu ediyor mu ?
kolay mı pes ediyorum yada güçlü mü olmak zorundayım ?
Böyle kendimle yüzleşip hesaplaştığım oluyor çok değil yılda 1-2 kez.
pişmanlıklarımın ve davranışlarımın üzerinden geçiyorum.
ve yeniden kendimle bağ kuruyorum.
ve en önemli şey bu hayatta kendinizle bağınız. Hayatınızı nasıl yaşamak istediğiniz size kalmış.
Belli dönemler o iç muhasebe bende de oluyor. Tabi minimal olmakla alakalı bir muhasebe değil benimki. Bir takım kararlarımdan ötürü duyduğum pişmanlıklar.. pişman olunacak olumsuz bir durum yok aslında ortada, ama karakterimden ötürü hazmedemediğim şeyler, esnek olmayan yapım, değişme çabalarım vs. Uzatmıyım neyse o dönemler dibe değiyor ayağım sonra yine yükseliyor modum. Hırslarını bir kenara bırak herşeyin başı sağlık diyorum ve yola devam ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?