Dün 1 saatten fazla oyaladı bizi boyama işi. Çok yapamıyor ama birlikte yapmak ve özel bişey yapıyormuşuz hissi hoşuna gitti. Sabah uyanır uyanmaz boyama yapalım mı dediOğlum ben okula gideceğim dedim :) bakalım hamur günümüz nasıl geçecek. Sizin nasıldı ortalık batmıyor mu
yere örtü seriyorum büyükçe bütün malzemelrri ortaya koyuyorum.bazen hertarafa fırlatıyor küçük batıyor bazende örtüyü kaldırınca dağılmamış gibi oluyor.büyük erken uyudu küçükte yine yemek yaptı hamurlarla.sürekli bişeyleri doğramaya çalışıyor çokta eğleniyor yaparkenDün 1 saatten fazla oyaladı bizi boyama işi. Çok yapamıyor ama birlikte yapmak ve özel bişey yapıyormuşuz hissi hoşuna gitti. Sabah uyanır uyanmaz boyama yapalım mı dediOğlum ben okula gideceğim dedim :) bakalım hamur günümüz nasıl geçecek. Sizin nasıldı ortalık batmıyor mu
Keyifli oluyor hele kızın boyamayı seviyorsa daha da keyifli olur. Farklı boyaları çıkarmak hoşuna gitti dün oğlumun. İlk defa keçeli boya gördübugün bende boya yapacağım kızımla :)
Evet dün ben de örtü serdim bugün de sereyim. Biz de bir masterchef çilik oynayalım bakalımyere örtü seriyorum büyükçe bütün malzemelrri ortaya koyuyorum.bazen hertarafa fırlatıyor küçük batıyor bazende örtüyü kaldırınca dağılmamış gibi oluyor.büyük erken uyudu küçükte yine yemek yaptı hamurlarla.sürekli bişeyleri doğramaya çalışıyor çokta eğleniyor yaparken
Keyifli oluyor hele kızın boyamayı seviyorsa daha da keyifli olur. Farklı boyaları çıkarmak hoşuna gitti dün oğlumun. İlk defa keçeli boya gördü
Ona cesaretim yok henüzEvet çok seviyor sulu boyayı merak ediyor onu almam lazım :)
Ona cesaretim yok henüzyazın dışarda belki
Ben de çok beğendimçok iyi yapmışsın.bende buna benzer yaptım.dün hamurdu bizim
Güle güle kullan canım ne marka aldınız? Benin de 2020 hedeflerimden biri tek başına araba sürebilmek ehliyetim var arabamız da otomatik tek eksik olan şey cesaretsağolun kızlar araba ihtiyacım vardı aldık sonunda ufak birşey.
Bugün kızımı kreşten aldım arabaya alışma süreci yaşıyorum :)
evde durumlar kontrol altında ama elektrik çok kesildi bugünde sular yok
neyseki çamaşırları yıkamıştım :)
bugün büyük odamı ve yatak odasındaki son çekmeceler düzenlenecek vaktim olursa ütü yapacağım.
Makam sandalyesinin altına sofrabezi serip orda yaptırıyorum ben. Genelde suyu dökerek bitiriyorEvet balkonda yapılsa daha güvenli sanki
Güle güle kullan canım ne marka aldınız? Benin de 2020 hedeflerimden biri tek başına araba sürebilmek ehliyetim var arabamız da otomatik tek eksik olan şey cesaretsürme deneyimlerini merakla bekliyorum :)
Hay allah yaaa. Öylelerini hiç yaklaştırmayacaksın eve barka. Ama insan bazan ses çıkartamıyor. Katlanıyor ne yazıkki. O zaman gittikleri için hadi gözün aydın diyelim :)Destek olacağına köstek olanlara uyuz oluyorum. Böyle zamanlarda yardımcı olmak lazımken bazı gelenler kendine baktırmaya geliyor maalesef peşine de bir sürü iş yapmak gerekiyor !
Bunlar gelmeleri mecburi olan insanlarHay allah yaaa. Öylelerini hiç yaklaştırmayacaksın eve barka. Ama insan bazan ses çıkartamıyor. Katlanıyor ne yazıkki. O zaman gittikleri için hadi gözün aydın diyelim :)
Benim kızım da suların üzerine zıplıyor :) hem kendini hem beni batırıyor eve gelince üst baş değişiyoruz.Dün kızımla bakkala gittik kenarda su birikmiş hem basmak istiyor hem kenarından geçiyor.
su birikintisine girdik sen çocuksun dedim hayır eylülüm dedi
Evet yarın yükleyeceğim inşMia- izinde bol bol foto çekicem demiştin çekiyor musun? Bir şeyler görsek iyi olur :) biz gazla çalıyoruz biliyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?