bugün bende boya yapacağım kızımla :)

yere örtü seriyorum büyükçe bütün malzemelrri ortaya koyuyorum.bazen hertarafa fırlatıyor küçük batıyor bazende örtüyü kaldırınca dağılmamış gibi oluyor.büyük erken uyudu küçükte yine yemek yaptı hamurlarla.sürekli bişeyleri doğramaya çalışıyor çokta eğleniyor yaparken

Evet dün ben de örtü serdim bugün de sereyim. Biz de bir masterchef çilik oynayalım bakalım

çok iyi yapmışsın.bende buna benzer yaptım.dün hamurdu bizim
Ben de çok beğendim
Teni taşındığımız için oyuncaklar aşırı dağınık, ilk işim bu akşam kızım uyuyunca onları gruplayıo kaldırıcam 4-5pyuncwk bırakıp gerisini, parça parça çıkarmayı düşünüyorum böyle hiçbirinin yüzüne bakmıyor

Güle güle kullan canım ne marka aldınız? Benin de 2020 hedeflerimden biri tek başına araba sürebilmek ehliyetim var arabamız da otomatik tek eksik olan şey cesaret sürme deneyimlerini merakla bekliyorum :)

Güle güle kullan canım ne marka aldınız? Benin de 2020 hedeflerimden biri tek başına araba sürebilmek ehliyetim var arabamız da otomatik tek eksik olan şey cesaret sürme deneyimlerini merakla bekliyorum :)

Ford ka ufak olması güven veriyor :) cesaret sürdükçe oluşacaktır. yani ucuz bir arabayla başlamak iyi oluyor vursan bile en fazla yaptırılır diye düşünüyorsun sonra yükseltebilirsin. Çok şükür kaza yapmadım :)

Destek olacağına köstek olanlara uyuz oluyorum. Böyle zamanlarda yardımcı olmak lazımken bazı gelenler kendine baktırmaya geliyor maalesef peşine de bir sürü iş yapmak gerekiyor !
Hay allah yaaa. Öylelerini hiç yaklaştırmayacaksın eve barka. Ama insan bazan ses çıkartamıyor. Katlanıyor ne yazıkki. O zaman gittikleri için hadi gözün aydın diyelim :)

Biz boyanın pastelini, kurusunu, keçelisini, sulusunu hepsini kullandık :) sulu boyayı sevdi baya masada yapıyor masaya sürülen boya zaten kolayca siliniyor henüz su dökülme olayı yaşamadık şükür :)
Kızımın küçülenlerinden ayırdım bugün
1 pijama takımı
4 çift çorap
2 çamaşır
Belediyenin kutusuna atacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…