kaçya şındaydı çocuğun canım

Bugün evde kızımla ilk yalnız kalisimiz 38. gunden bildiriyorum gayet iyiydik sankim. Sabah wc ye bile gitmeye korktum ağlar falan diye. Öğleden sonra alıştım sanırım o uyurken tatlı bile yaptım valla. Carsaflari yıkadım mutfakta 3 çekmece 1 dolap sildim düzenledim. 1 makina çamaşır yıkadım. Yarına daha 3 4 makina çamaşır var ama her gün 1 saat yapsam yeter. Salon misafir gelecekmiş gibi toplu çünkü oturma odasında yaşıyoruz yatağı oturma odasına taşıdık. Yarınki yapılacaklar.
2 makina çamaşır yıkanacak.
Buzdolabı temizlenecek.
Balkon toplanacak.
Yarın akşama kahvaltı gibi yaparız dedik esimle.

Keşke bütün işleri yapıp gitselermiş, sende sadece bebek ve yemek işlerine bakardın. Kendini çok yorma. İşler kalsa da önemli değil :) İnşallah kolayca büyütürsün bebeğini.

görselliği ön planda olan kitaplar bakabilirsin.izini arayan salyangoz,kırmızı elma,rengarenk tavşanlar istiyorum,küçük vak vak haydi beni bul,ne yiyelim(aytül akal),yine yaşına uygun,taşıtlar,meyveler,şekiller ve renkler olabilir.ben şimdi gerçek olsa rüyalar diye bir kitaba bakıyorum.hem ingilizce hem türkçe yazılmış.manevi yönü ağır bir kitap(peygamberimizi anlatan birşey arıyordum)

aslında yakın şeyler yapıyormuşuz

çok iyi yapmışsın.bende buna benzer yaptım.dün hamurdu bizim

Selam kızlar ev işleri azaldı
Arabamı aldık dinlenme günlerim başladı
hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin canım.bende değiştiriyorum.ev parası topluyordum baktım şafak karanlık.arabayı yüklsetmek şu aşamada daha mantıklı geldi

kolay gelsin canım.güzel geçer umarım bu sürecin

Keşke bütün işleri yapıp gitselermiş, sende sadece bebek ve yemek işlerine bakardın. Kendini çok yorma. İşler kalsa da önemli değil :) İnşallah kolayca büyütürsün bebeğini.
Destek olacağına köstek olanlara uyuz oluyorum. Böyle zamanlarda yardımcı olmak lazımken bazı gelenler kendine baktırmaya geliyor maalesef peşine de bir sürü iş yapmak gerekiyor !

sağolun kızlar araba ihtiyacım vardı aldık sonunda ufak birşey.
Bugün kızımı kreşten aldım arabaya alışma süreci yaşıyorum :)
evde durumlar kontrol altında ama elektrik çok kesildi bugünde sular yok
neyseki çamaşırları yıkamıştım :)
bugün büyük odamı ve yatak odasındaki son çekmeceler düzenlenecek vaktim olursa ütü yapacağım.

çok iyi yapmışsın.bende buna benzer yaptım.dün hamurdu bizim
Dün 1 saatten fazla oyaladı bizi boyama işi. Çok yapamıyor ama birlikte yapmak ve özel bişey yapıyormuşuz hissi hoşuna gitti. Sabah uyanır uyanmaz boyama yapalım mı dedi Oğlum ben okula gideceğim dedim :) bakalım hamur günümüz nasıl geçecek. Sizin nasıldı ortalık batmıyor mu

bir ara günlük ödev oluyordu hala devam ediyor mu? ben de artık düzenli biri olmak istiyorum glünlük rutin oluşturmam lazım

Selam :)
Düzen için günlük görev verme yapmıyoruz artık. Çünkü herkesin öncelikleri farklı.
O yüzden önceki sayfalarda yazdığım gibi yapılmasını istediğin önemli işleri yazman ve uygulaman vaktin kalırsa diğer işlere el atman
benim önemli işlerim çamaşır bulaşık ve yemek onlar yapılınca işin çoğunu bitmiş sayıyorum :)
sonra başka yerleri düzenleme isteği geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…