canım iş bankasının yayınları cok iyi hem eğitici hem eğlenceli. eski masallar genellikle korkunç oluyo bence nası degiştirdiler bilmiyorum bi arastırayım bende

Selamm.
Cuma gunu salonun camlarini sildim(detayli tabiki silemiyorum ama en azindan yagmur lekeleri gitti)
Dun de tüm tulleri perdeleri yikadik asti esim.
Sık toz aldigim icin sukur ev de toz pek olmuyor.
Gunluk supurge yapiyorum zaten.

Buzluguma calistim hafta ici.
hashasli ve tahinli corek koydum.
Ayı cikartir bize gelene gidene kahvaltiya aksam cayina iyi oluyor.
Truff ve mozaik pasta yapip koymustum 2 kutu 1 kutusuda bitti.
Mozik pastada bitti.

Güzel bir eleme yaptigim icin tasinirken atilacak pek bisi cikmiyor.
Yazin kiyafet eleme yapicam sadece.

Bende dün evi süpürdüm sildim toz aldım camları kapıları sildim yatak odamı duzenledim biraz dağınık cekmeceleri baska da bi sey yapmadim zaten regl olunca cok kotu temizlik yapmak

günaydınlar...
haftasonu çocukların ıyuncaklarına baktık.iki büyük poşet ayırdım.daha sonra çıkarmak için.1 büyük poşey ayırdım kv götürecek yazın orda oynarlar diye.şuan her birinin eline 1er büyük araba beşte küçük araba bıraktım.şuan onlarla oynuyorlar etraf ferahladı.hafta içi bir gün hamur,bir gün lego vs vs şeklinde devam etmeyi düşünüyorum düzen tutarsa diye.cumartesi kahvaltıya misafirim vardı.sabah erkenden wcler ,banyo temzilendi.balkonlar temzilendi.ev süprüldü toz alındı.dünde 4 makina çamaşır yıkandı.nevresimler çarşaflar yıkandı. baya yoruldum akşam kv yerleştirme işlerini yapıyordu..çamaşırlarda öylece kaldı.

kaç yaşındaydı kızın

Selamlar, mutlu haftalar..
HEr gün rutin olarak yapmak isteğim 4 başlık belirledim. 2 haftadır takip ediyorum aksıyor hep maalesef.
Su- 2 lt
Spor- 5 dk ve 12 dk dan oluşan leslie videoları
Kitap- en az 5 sayfa
Oyun- oğlumla kendimi tam anlamıyla vererek oynama

Özellikle çocuklarla oyun konusunda ben de sağlam bir rutin oluşturmak istiyorum. Bu konuda yetersizim.
SUHAN ne gibi oyun rutinleri düşünüyorsun paylaşır mısın?

Ben de hem günlük rutine hem oyun rutinine katılmak istiyorum, 2,5yaşında kızım

ya ben öyle çok uğraştırıcı şeyler yapamıyorum açıkcası.şuanki hedefim enerjilerini kısa yoldan nasıl daha iyi atarım.bide çocuklarla çok oyun oynayacak yapıda değilim açıkcası.atıyorum bir müzik açıp 15-20 dakika dans etmek bize baya fayda sağlıyor.bu ara diyete başladım akşamları spor yapmaya çalışıyorum.benimle birlikte bu şekilde rahat bi 30 daikakları eğlenerek geçiyor.büyüğün kreşi artık akşama kadar olunca zaten yorgun geliyor çok ıyun isteğide olmuyor.küçük çok hareketlkendi.ayun hamuruyla mastercheflik oynuyoruz.sebze meyve yapıp onları doğrayıp pişiriyoruz sözde.basit düşünüyorum belki bu konuda ama elimden gelen bu.bazen yastıkları vs çarşafları doldurup ev yapıp çadır kuruyorum onlara eski zaman usulu daha eğlenceli oluyor.saklambaç favorilerimiz arasında.legolarla evler yollar yapıyoruz.bazen okuyorum millet neler neler yapıyor.içim gidiyor ama benden bu kadar diyorum.son dönemde bebeklik videolarını izlemeye bayılıyorlar.açıp açıp izleyip gülüyoruz uzun uzun.rrobotik kodlama şuan gündemimde.tuzderin yayınlarına bakıyorum ilk kitabını aldım.çok yavaş ilerliyoruz.ikimiz onunla uğraşırken küçüğede boyama vs veriyorum bu şekilde gidiyor yani.bunları en azından belirli aralıklarda yaptırmayı düşünüyorum kısada olsa beraber eğlenmek hoşlarına gidiyor.sen neler yapıyorsun

Yok gayet iyi bence. Ben de aynı senin gibiyim oyun konusunda. Zaman da olmuyor öyle özel etkinlikler hazırlamaya, minik zaten 8 aylık olunca onu da pek katamıyoruz yanımızda oturtmak dışında.

Biz bu aralar puzzle lara taktık sürekli puzzle yapıyoruz.
Bunun dışında bak-diz-boz diye bi eğitici oyuncağımız var paylaşmıştım burda. Onu oynuyoruz.
Bir de anlat bakalım kartlarımız var çocuk tabusu gibi ama yasak kelimeler yerine ipucu resimler var. Bir de hikaye kartlarımız var sıraya dizip anlatıyor( bunu tam yapamıyor). Kutu oyunları kapsamında bunları oynuyoruz.

Dikkat güçlendirme setinden etkinlikler yapıyoruz.

Boyama sevmiyor kalem tutamıyor daha.

Kitap okurken de olabildiğince dramatizasyon yapmaya çalışıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…