- 29 Ocak 2017
- 4.454
- 8.508
- 158
canım iş bankasının yayınları cok iyi hem eğitici hem eğlenceli. eski masallar genellikle korkunç oluyo bence nası degiştirdiler bilmiyorum bi arastırayım bendeuzun zamandır sormak istediğim bir konu daha vardı kızıma masal kitabı almak istiyorum geleneksel masallar pamuk prenses, sindirella vs gibi ama onların hikayesinin değiştiği bir eri olduğunu duymuştum daha eğitici sonlara bağlanmış ama bir tülü bulamıyorum aranızda bilen var mıdır acaba
Haftasonu biraz baktim konsollar da cok kaba ya sinir oldumTakımın konsolunu alacaksan üzerine tv yi monte etmek daha mantıklı benim şimdiki aklım olsa öyle yapardım en azından.
Ben de katılırım olursa valla ayni sekilde daha düzenli olmak istiyorumbir ara günlük ödev oluyordu hala devam ediyor mu? ben de artık düzenli biri olmak istiyorum glünlük rutin oluşturmam lazım
kaç yaşındaydı kızınuzun zamandır sormak istediğim bir konu daha vardı kızıma masal kitabı almak istiyorum geleneksel masallar pamuk prenses, sindirella vs gibi ama onların hikayesinin değiştiği bir eri olduğunu duymuştum daha eğitici sonlara bağlanmış ama bir tülü bulamıyorum aranızda bilen var mıdır acaba
mia bu aralar biraz yoğun.herkes kendince düzenlemeler yapıyorbir ara günlük ödev oluyordu hala devam ediyor mu? ben de artık düzenli biri olmak istiyorum glünlük rutin oluşturmam lazım
2,5yaşındakaç yaşındaydı kızın
Mia bu hafta izindemia bu aralar biraz yoğun.herkes kendince düzenlemeler yapıyor
Ben de hem günlük rutine hem oyun rutinine katılmak istiyorum, 2,5yaşında kızımSelamlar, mutlu haftalar..
HEr gün rutin olarak yapmak isteğim 4 başlık belirledim. 2 haftadır takip ediyorum aksıyor hep maalesef.
Su- 2 lt
Spor- 5 dk ve 12 dk dan oluşan leslie videoları
Kitap- en az 5 sayfa
Oyun- oğlumla kendimi tam anlamıyla vererek oynama
Özellikle çocuklarla oyun konusunda ben de sağlam bir rutin oluşturmak istiyorum. Bu konuda yetersizim.
SUHAN ne gibi oyun rutinleri düşünüyorsun paylaşır mısın?
evet izin alacaktı bu haftaMia bu hafta izinde
ya ben öyle çok uğraştırıcı şeyler yapamıyorum açıkcası.şuanki hedefim enerjilerini kısa yoldan nasıl daha iyi atarım.bide çocuklarla çok oyun oynayacak yapıda değilim açıkcası.atıyorum bir müzik açıp 15-20 dakika dans etmek bize baya fayda sağlıyor.bu ara diyete başladım akşamları spor yapmaya çalışıyorum.benimle birlikte bu şekilde rahat bi 30 daikakları eğlenerek geçiyor.büyüğün kreşi artık akşama kadar olunca zaten yorgun geliyor çok ıyun isteğide olmuyor.küçük çok hareketlkendi.ayun hamuruyla mastercheflik oynuyoruz.sebze meyve yapıp onları doğrayıp pişiriyoruz sözde.basit düşünüyorum belki bu konuda ama elimden gelen bu.bazen yastıkları vs çarşafları doldurup ev yapıp çadır kuruyorum onlara eski zaman usulu daha eğlenceli oluyor.saklambaç favorilerimiz arasında.legolarla evler yollar yapıyoruz.bazen okuyorum millet neler neler yapıyor.içim gidiyor ama benden bu kadar diyorum.son dönemde bebeklik videolarını izlemeye bayılıyorlar.açıp açıp izleyip gülüyoruz uzun uzun.rrobotik kodlama şuan gündemimde.tuzderin yayınlarına bakıyorum ilk kitabını aldım.çok yavaş ilerliyoruz.ikimiz onunla uğraşırken küçüğede boyama vs veriyorum bu şekilde gidiyor yani.bunları en azından belirli aralıklarda yaptırmayı düşünüyorum kısada olsa beraber eğlenmek hoşlarına gidiyor.sen neler yapıyorsunSelamlar, mutlu haftalar..
HEr gün rutin olarak yapmak isteğim 4 başlık belirledim. 2 haftadır takip ediyorum aksıyor hep maalesef.
Su- 2 lt
Spor- 5 dk ve 12 dk dan oluşan leslie videoları
Kitap- en az 5 sayfa
Oyun- oğlumla kendimi tam anlamıyla vererek oynama
Özellikle çocuklarla oyun konusunda ben de sağlam bir rutin oluşturmak istiyorum. Bu konuda yetersizim.
SUHAN ne gibi oyun rutinleri düşünüyorsun paylaşır mısın?
Yok gayet iyi bence. Ben de aynı senin gibiyim oyun konusunda. Zaman da olmuyor öyle özel etkinlikler hazırlamaya, minik zaten 8 aylık olunca onu da pek katamıyoruz yanımızda oturtmak dışında.ya ben öyle çok uğraştırıcı şeyler yapamıyorum açıkcası.şuanki hedefim enerjilerini kısa yoldan nasıl daha iyi atarım.bide çocuklarla çok oyun oynayacak yapıda değilim açıkcası.atıyorum bir müzik açıp 15-20 dakika dans etmek bize baya fayda sağlıyor.bu ara diyete başladım akşamları spor yapmaya çalışıyorum.benimle birlikte bu şekilde rahat bi 30 daikakları eğlenerek geçiyor.büyüğün kreşi artık akşama kadar olunca zaten yorgun geliyor çok ıyun isteğide olmuyor.küçük çok hareketlkendi.ayun hamuruyla mastercheflik oynuyoruz.sebze meyve yapıp onları doğrayıp pişiriyoruz sözde.basit düşünüyorum belki bu konuda ama elimden gelen bu.bazen yastıkları vs çarşafları doldurup ev yapıp çadır kuruyorum onlara eski zaman usulu daha eğlenceli oluyor.saklambaç favorilerimiz arasında.legolarla evler yollar yapıyoruz.bazen okuyorum millet neler neler yapıyor.içim gidiyor ama benden bu kadar diyorum.son dönemde bebeklik videolarını izlemeye bayılıyorlar.açıp açıp izleyip gülüyoruz uzun uzun.rrobotik kodlama şuan gündemimde.tuzderin yayınlarına bakıyorum ilk kitabını aldım.çok yavaş ilerliyoruz.ikimiz onunla uğraşırken küçüğede boyama vs veriyorum bu şekilde gidiyor yani.bunları en azından belirli aralıklarda yaptırmayı düşünüyorum kısada olsa beraber eğlenmek hoşlarına gidiyor.sen neler yapıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?