Hızımı alamadım okuldan çıkınca çarşıya uğradımsepet öreceğim becerebilirsem
bugün o dizi çıkmış pijamayı evden çıkart! Direkt çöpe!!!bende de var. ve çocuğum 5 yaşında !!!!!!!!!!! hala da atmadım hamile kilotlarımıbiraz da yüksel bel takılıcam
ay ben yazdım sanıyorum yazmadım mı... halbuki mesajını favorilerime bile ekledim 2-3 kez okuyup.bence surat az bile. bana ceza ver.. rahatlamak sevmediklerimden kurtulmak hayatımda sadece sevenlere ve sevdiklerime yer açmak ferahlamak genişlemek ooohhhhhhhhhhhh beeeeeeeee demeye ne kadan hasretim bi bilsen
Düzenledim bitti :)Kızım yokken de bakamıyorum o kalabalık ve kapalı alan bilmiyorum eylülden sonra başladı bu durum etkisi olabilir tabi.
bakıp deneyip almak daha iyi.
Çekmeceler ne durumda :)
ben dizi çıkmış picama değil, saten gecelik giyiyorumbugün o dizi çıkmış pijamayı evden çıkart! Direkt çöpe!!!
Hadi inşallah diyorum.ben dizi çıkmış picama değil, saten gecelik giyiyorum
Kız vallaha pijamam yok ayolHadi inşallah diyorum.
o sebeple o picama evden gidecek
BurdayımNerelerdesin görüşemedik uzun zamandır :)
hep burdayım ama okuyorum sadece canım:)sadevehuzurlu nerdesinnn
hep burdayım ama okuyorum sadece canım:)
ben ne yaptım 3 çekmece sildim düzenledim 4 parca ayirdim çöpün yanına koyulacak ihtiyacı olan alsın
şifonyer kaldı yarın evde yokum
öbür güne devam
Burdayım
Daha sık görüşelim bence de
Işler güçler
ÜYE | GÖREV.(Y.ODA ÇEKMECELER) | SÜRE (4 GÜN) | ek görev(buzdolabı)09.03-23.03 |
| |||
| Devam ediyorrr.. | ||
| |||
| Başlayacak | ||
| |||
| Başlayacak | ||
S Salty | |||
@beyazinci | Başlayacak | ||
| Son 1 çekmece | ||
B banufati | ..... | ||
| Devam ediyor... | ||
| |||
P planli | |||
| Şifoniyer kaldı.... |
Benim çekmeceler bitti buzdolabı kaldı
ÜYE GÖREV.(Y.ODA ÇEKMECELER) SÜRE (4 GÜN) ek görev(buzdolabı)09.03-23.03 Mia- SUHAN Devam ediyorrr.. Mikan lindalinda Başlayacak Neysesakinim Devam ediyor... amesia Başlayacak S Salty @beyazinci Başlayacak CKbeautyandsheer Son 1 çekmece B banufati ..... chentiq Devam ediyor... belleza P planli yorgun anneanne Şifoniyer kaldı....
Benim çekmeceler bitti buzdolabı kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?