benim benim benim... ben ben ben...

yeni bir şey almıyorum. hatta aldıkça yazarım buraya. çoğu kıyafetim senesini devirdi. 12 yıldır giydiklerim var

şu an kendimi kedi gibi mırlarken buldum. şefkatini severim senin.. çok haklısın. kesinlikle her eşyamla duygusal bağ kuruyorum. sanki atarken bana bakıyor ve madem atacaksın neden aldın diyor. yada eskidim diye gözünden düştüm dimi diyor . dünyanın düzeni bu zaten bir hata yapsan anında sepeti boylarsın diye sitem ediyor .. ahahah yazarken çok komik geliyor kendim bile kahkaha attım... ama bu gerçek...

Evet çay molamı veriyorum ve bugünü planladım

market ve sebze alışverişimiz olacak
evin geneli toplu çocuk odasına el atacağım.
birde yemek derdi var
çöpler atılacak ve merdiven süpüreceğim.
ve tabi bulaşık mak boşaltılacak
kuruyanlar çamaşırlar katlanacak
ve ayıklamaya devam :)

Mia- benim komodinler bir kızımın odasını biri oğlanın odasında yatak odası dar o yüzden koyamadım onlarda içinde olsunmu

10 çekmece var toplamda 4 unu bitirdim. Hamile iç çamaşırlarını çıkarttım artık ihtiyacım yok.. Daha 6 çekmece var kızı uyutursam gidip bakacağım diğerlerine de.

Hızımı alamadım okuldan çıkınca çarşıya uğradım sepet öreceğim becerebilirsem

Eklentiler

• 2B51D7BA-CB17-42AD-8390-43719D9431A6.webp
    37 KB · Görüntüleme: 58
bende de var. ve çocuğum 5 yaşında !!!!!!!!!!! hala da atmadım hamile kilotlarımı biraz da yüksel bel takılıcam
chentiq ahanda sana surat yaptım.

ay bana cevap yazmadın ya kız!
ay ben yazdım sanıyorum yazmadım mı... halbuki mesajını favorilerime bile ekledim 2-3 kez okuyup. bence surat az bile. bana ceza ver.. rahatlamak sevmediklerimden kurtulmak hayatımda sadece sevenlere ve sevdiklerime yer açmak ferahlamak genişlemek ooohhhhhhhhhhhh beeeeeeeee demeye ne kadan hasretim bi bilsen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…