Bugün görev belirleyelim mi yoksa pazartesi mi başlayalım ?
Kura mı çekelim yoksa sıradan mı gidelim :)
pazartesi başlayalım lütfen, bugün yarın çekmece ve buzdolbını halledicem inşallh, kura çekebiliriz heyecanlı olur :) ben aynı odadan devam edelim diye düşünüyorum çünkü aşırı tembelim kendi kend,me ek iş yapmam büyük ihtimalle ancak ödev kadar olur ama farklı yer yapalım derseniz ona da uyarım:)

MART AYI HEDEFLERİM
-0/3 3 KİTAP OKU
-1/4 (eltilerin savaşı) 4 FİLM İZLE
-1/3 GÖBEK EGZERSİZİNE BAŞLA VEYA 10BİN ADIM
-1/3 HER GÜN 10 SAYFA MEAL OKU
-AYLIK BİR SURE TEFSİRİ DİNLE
-1/3 PAKETLİ GIDAYI BIRAK
-0/4 HAFTADA BİR BULMACA ÇÖZ (SUDOKU,KARE KARALAMA VS)
-çekmece ve buzdolabı düzeni
-REFORMER PİLATES İÇİN SPOR SALONU ARAŞTIR
-PARA YÖNETİMİNİ ARAŞTIR, DOLAR VEYA ALTIN BİRİKİMİNE BAŞLA

ALINACAKLAR:
-SALON HALISI
-SALON FON PERDE
-BANYO PASPASI
-KENDİME ATKI/ŞAL
-KENDİME CÜZDAN

Günaydın millet kendime uzun zamandır kıyafet alamıyorum yok hamilelikti yok lohusalikti. Şu an da zaten alamam bu kiloyla.. Düşündüm de Bayadır para harcamıyorum kaşımı bile evde kendim alıyorum valla..ama aylık keşke belli Bi miktar kendime para ayırsa aslında. Siz ne kadar harcıyorsunuz kişisel olarak belli Bi limitiniz var mı? Sanki limitim olunca daha mı iyi olur acaba. Gerçi limitim olsa ne alacam ki. Off devreler gene yandı bende...

Bu konuyu öğlen sonu yazacağım uzun uzun :)

Günaydın cümle cemi

6 çekmeden bitti. Son 3 kaldı.
Diğer ikisi esimin ve kendisi çok düzenlidir onlara dokunmayacağım....

Kendime hedef belirledim. Bir kaç dönüş yaparım. Şimdi çok yüklemeyeceğim içinden çıkamıyorum diye en az 1 parca atmayı hedef koydum elim alışsın diye. 2 Sütyen bolca sutyen askısı attım. Bir de tarihi geçmiş ilaçları ayırıp attım. Şu ilaçlara harcanan milli servete yazık valla. Keşke hastalık bittiği için kullanmadigimiz ilaçları eczaneye geri verebilsek. Içim acıdı bazı ilaçlar 30 tablet 8 i kullanılmış sadece.

gerekli olanlari al sadece. Bence limit belirleme. Mesela cüzdan. Cüzdanın yok mu kullanılmayacak durumda mi vb. Limit harcama konumuna göre değişir.

Bu konuyu öğlen sonu yazacağım uzun uzun :)
cnm eğer 4 günümüz bugün bitiyorsa, ptesiye bırakma derim. Daha iki günümüz var. Ve sevgili arkadaşımız başka ise el atamam pazartesiyi bekleyelim diyorsa biz de buzdolabı seçeriz..

Bir çoğumuz zaten yapıyor. Haydi buzdolabını sadelestirelim....... temizleyelim

Evet bitirenler buzdolabını temizleyebilirler salı günü sabah ek görev bitiyor.
2. ek görevde ilaçları düzenlemek olsun tabloya ekleyeyim :)

Lidam evde sana olan kıyafetleri ayırman gerek.
giydiğinde mutlu oluyormusun rahatmısın bunları sor kendine
bünyenin toparlanması için en az 1 yıla ihtiyacın var.
o süreçte kendini yıpratma.
eksiklerini liste yap almak istediklerini yaz.

ben aylık 500 tl limit koymuştum.
ev giyimi aldım bu ay
ama mesela eşim telefonunu değiştirdi eski telefonuda 1yıl kullandı iyiydi, biraz para verdim telefonu ben aldım.
saç dökülmem arttı ürün araştırıyorum onada gidecek bir miktar
yani limit olayı yalan oldu.
o yüzden borca girmiyorsam paramda varsa alıyorum.

Nisan ayında kızıma almaya başlayacağım yazlık şeyler
kendime spor ayakkabı lazım.
mesela bu kış bot bile almadım ihtiyacım vardı. Alabilirdim de ama o kafada değildim demekki.

yani canın ne istiyorsa o an onu yap. bütçeni aşma yeter.
Sade yaşam kısıtlanmak değildir.
Hep cimrilikle karıştırırlar.
Burda olay aldığımızı kullanmak,kullanmadığımızı ayıklamak.

Son düzenleme:
Teşekkür ederim miam.
Bu aralar her konuda gel gitler yaşıyorum. Fikirleriniz benim için çok değerli.

Teşekkür ederim miam.
Bu aralar her konuda gel gitler yaşıyorum. Fikirleriniz benim için çok değerli.

Çok iyi bilirim o psikolojiyi.
mümkün olduğunca balkona veya dışarı çık hava al 10 dk da olsa.
kendine bitki çayı yap.
sevdiğin şeyler yap.
özelden veya buraya istediğini sorabilirsin.

Çok iyi bilirim o psikolojiyi.
mümkün olduğunca balkona veya dışarı çık hava al 10 dk da olsa.
kendine bitki çayı yap.
sevdiğin şeyler yap.
özelden veya buraya istediğini sorabilirsin.
Teşekkür ederim uygulayacağım. Allah gönlüne göre versin bu topik sayesinde hepimiz bir şeyler öğreniyoruz senin sayende tabiki

Dün bütün gün örgüyle uğraştım ördüm söktüm ördüm söktüm, dikdörtgen sepeti anlamadığıma karar verip daire sepete başladım bugün o da eğri büğrü olma yolunda ama tamamlayacağım yine de hedeflediğim hiç bir işimi örgü yüzünden yapamadım Allah tan yemeği eşim halletti. Bugün de evde temizlik vardı süpürgem bozulmuş. Yine masraf göründü.

5 çekmece bitti atılan çok şey var eskimiş ojeler tokalar rengi atmış takılar tarihi geçmiş kozmetik ürünler bir çanta çeyizimden kalan makyaj malzemesi attım cidden çeyizlik çelik çantada olur ya ondan çok çok az kullandım ama 5 yıllık evliyim attım gitti çorap ve iççamaşırı çekmeleri kaldı akşama biter

İlk baya zor oluyor başlamak :)
Off süpürge seçimi çok zor benimkide ses çıkarıyor ne kadar dayanır bilmiyorum.

Kolay gelsin güzel ayıklama yapmışsın tebrik ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…