Mikan Birde yan duvarları yaptığında aşağısı burulmaması gerekiyordu onada dikkat et :)
ama hiç fena değil devam
Ya sorma her yeri buruldu bütün geçen tencere oturttum içine öyle biraz düzeldi

çok iyi oldu bu mia.

Haftalık yemek menüsü

Pazartesi ıspanak
Salı Kuru-pilav-cacık
Çarşamba kuru-pilav-salata
Perşembe Pırasa yemeği ve mercimek çorbası
Cuma Patlıcan oturtma-pilav-cacık
cumartesi patlıcan oturtma - pilav- salata
Pazar Köfte patates

Bugün markete uğrayıp eve gideceğim.
Mak çamaşır atılacak
ilaç kutusu ve banyo dolabının bir kısmına bakarım.
eylül banyo yaptırılır.

Bosch kullanıyorum ben de her şeyi kurutuyorum. bir tek lastikli bir kazağım vardı o birazcık çekti. ama çok önemli değil benim için.

İşimi %95 azalttı.

asma toplama işini azaltmıştır tabi, ütü ihtiyacını da azalttı mı başka ne avantajı oldu? değer mi almaya
Asma toplama yok.
Evde kıyafet tozu yok.
Kıyafetler aşırı kırışık çıkmıyor, Ben kullanacağım zaman ütü yaptığım için ütü konusuna bi şey diyemeyeceğim.
Makine biter bitmez katlayıp yerine koyuyorum. Etrafta katlanmak için bekleyen bi çamaşır yığını olmuyor.
Benim kızın çok fazla çamaşırı çıkıyor, okul sebebiyle. Toplam 3 saatte 2 makine çamaşır yıkanıp kurumuş oluyor. 1 makine çamaşır kuruturken yeni bir makine de yıkanmaya atıyorum. biri yıkayana kadar öteki de kurutuyor. bekleme yok

Selam kızlar
Ev toplandı, toz alındı, süpürüldü, lavabo wc temizlendi, balkon yıkandı, yemekler pişiyor, salata yapıcam.
Buzdolabını ve banyo dolabını yeni temizlemiştim o yüzden sadece kontrol ettim. Bazı şeylerin yerlerini değiştirdim. İlaçları da kontrol ettim zaten çok az ilaç var evde onları da yeni elemiştim. Görev gereği baktım yine de

MART AYI HEDEFLERİM
9 MART
+0/3 3 KİTAP OKU
-2/4 (marriage story, eltilerin savaşı) 4 FİLM İZLE
-1/6 GÖBEK EGZERSİZİNE BAŞLA VEYA 10BİN ADIM
-1/6 HER GÜN 10 SAYFA MEAL OKU
-AYLIK BİR SURE TEFSİRİ DİNLE
+4/6 PAKETLİ GIDAYI BIRAK
-1/5 HAFTADA BİR BULMACA ÇÖZ (SUDOKU,KARE KARALAMA VS)
+mutfak toplandı
-REFORMER PİLATES İÇİN SPOR SALONU ARAŞTIR
-PARA YÖNETİMİNİ ARAŞTIR, DOLAR VEYA ALTIN BİRİKİMİNE BAŞLA

ALINACAKLAR:
-SALON HALISI
-SALON FON PERDE
-BANYO PASPASI
-KENDİME ATKI/ŞAL
-KENDİME CÜZDAN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…