Sen bana bakma canım ben hastalık uykusuzluk falan derken bu haftasonundan başlayarak bunalım moduna girdim. Bebişkon oturmaya oyuncaklara bakmaya başlasın az da olsa rahatlarsın
Tek çocukla ben bile aynı şeyleri yaşıyorum. Senin ikitane ve çok küçükler. Herşeyin eksiksiz olmasını beklersen o seni cok rahatsız eder ve patlarsın. Aslında temizliğe düzene cok takılmaman gereken bir dönemdesin. Odak noktaların beslenme ve dinlenme olmalı gibime geliyor. İmkanın olsada 2 haftada bir birini tutup evi temizletsen. Sende 2 hafta boyunca temizlik düzen çok uğraşmasan dinlenebilsen.
Birde çocuklar büyüdükçe herşey daha kolaylaşacak, gecen süre bu anlamda senin lehine, bunu da düşünüp rahatla :) Allah kolaylık versin

Teşekkürler cevabın için :) 2 haftada bir abla geliyor, ben de üstten üstten yapıyorum temizlik konusunda çok takıntılı değilim aslında, ama kafamda bir yapılacaklar listesi varsa bir plan varsa ve o bozulursa agresifleşiyorum esnek olmam gerek oysaki

Geçmiş olsun. Hastalık döneminde insan hassas oluyor ve ilgi bekliyor. En ufak bir terslikte agresifleşebiliyor. Çok normal yani. Hepimize oluyor. Kısa süreli sinir halleri.

Bende de var bu dönem dönem geliyorlarçok uzatmam ay çalışıyorum çok hatalıysam uzattıysam eşimden mutlaka özür dileyip şu şu sebeple böyle davrandım diyorum, ilişkimiz yıpransın istemiyorum. Ama ben de öyle dönemlerimin önüne geçemiyorum tam olarak

Kadınlar ile erkekler bu tür konularda çok farklı. Erkekler Mars’tan kadınlar Venüs’ten kitabında erkeklerin her soruna tamirci gibi yaklaştığı ve çözüm odaklı olduğunu okumuştum -ki böyle durumlarda ortada teknik bir arıza varmış gibi davranılması hiç hoş olmuyor. Kadınlar ise en dibe batıp ayağını yere vurup tekrar yükselirmiş. Bunları bilmek tabi öyle anlarda pek bi işe yaramıyor

Ya Hu biz de insanız kimin yoktur ki inişleri...
Sen de bence süper bir annesin baksana iki çocuk iş ev her şeye yetişmeye çalışıyorsun.
İnan hiç birimiz herşeyi mükemmel yapmıyoruz kendi adıma ben de sürekli bir şeyler i sorguluyorum, yetişemediklerime üzülüyorum vs. Ama en azından bir çaba içindeyiz ve bence asıl sorun sorgulanacak birşeyimiz olmadığını düşündüğümüzde başlar.

Bakliyat kavanozu siparişi verdim
paketiyle çok düzensiz duruyorlar temizliği de zor oluyordu aldım aradan çıktı sonunda

diğer pijama siparişlerim de geldi. evde açarım etiketlerini keserim.
değişim yapılacak varsa ayırırım.

foto atar mısın kavanozların nasıl:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…