günaydıınn
dün buzdolabı temizlendi kötü olan bikaç bişey vardı onlara üzüldüm ama mecbur attım. pazara gitmiştim onları yerleştirdim.
ilaç kutusu benim çok az zaten 6 ayda bir tarihi geçenlere bakıyorum geçmişse atıyorum ona bakmama gerek yok.
banyo dolabına da başlamadım inşallah bu akşam bi el atabilirim

Günaydınlar
Dün yemek bulaşık çamaşır asma yaptım
sonra görümcem annesine ziyarete gelmiş onu aldık köye bıraktık
eve gelirkende kızım uyudu yıkama işide kaldı böylece.

bugün çok işlerim var :)

Ben taksit yapmıyorum canım çünkü elime geçen para az oluyor taksit yapınca daha da azalıyor.
yaz sonu esimde destek verirse alacağız inş 3 bin civarı bir şey alacağım çok pahalı istemiyorum.
Hee anladim canim. Yaza az kaldi zaten. Bi de mia arkadasima da illa al al diye aldirdim ben ama en ucuzunu aldi arcelik markasi. Cok cok memnun o da. Yani 3 binlik bile olmasi sart degil alacagin zaman bi arastirirsin icine hangisi sinerse.

günaydın.dün alışveriş yapıldı.yemeği annem yapmıştı.buzdolabınıda toparlamış.büyük oğlana yemek yedirene kadar alınanlarıda yerleştirdi sağolsun.bende mutfağı toparladım.çamaşırları topladım.bulaşık makinasını çalıştırdım.duşa girdim çıktığımda çamaşırlarda katlanmıştı.yerleştirdim onalrıda.yoğurdumu mayaladım.ilaç kutusunu düzenledim.iki parça atılacak çıktı.buzdolabı,ilaçlar ve çekmeceler tamam

Günaydın kızlar hastalık uykusuzluk duygusal anlamda da diplerdeyim. Dün eşime oğluma önüme gelene cırladım, pişman oldum sonra daha kötü hissettim kendimi. Siz böyle dip anlarınızı nasıl atlatıyorsunuz, çevredekilere sarmadan. Öfke kontrolünde sıkıntı yaşıyorum bazen nefret ediyorum bu huyumdan

canım öncelikle sakin ol. dönem dönem hepimizin oluyor öyle anları.
ama şimdi bir de dolunay zamanı herkes gergin
yapabiliyorsan yürüyüş yap yeşillik ormanlık alanlar varsa bana o çok iyi gelir
ve örgü örmek :)

Bende kızımla tartıştım biraz yemek konusunda olur böyle şeyler canım.

Örgü örmek çok keyifli ama biri 3,5 yaş biri 8 aylık bebeyle yürüyüş de örgü de çok zor oluyor. Çok kısıtlanmış hissediyorum bazen kendimi sonra kızıyorum böyle düşündüğüm için sağlığımız yerinde olsun da geçer hepsi diyorum.

aslında içinde bulunduğun durumdan kısa molalarla uzaklaşabilsen çok iyi olur

Herkesi mutlu edemezsin zaten etmek zorunda da değilsin bizde insanız.
Sadece onur kırıcı hakarete ve şiddete karşıyım.
Benim sıkıntım beklentilerim karşılanmayınca oluşan öfke patlamaları.
Oğluma gelince üzdüm kendisini sonra özür diledim durumu anlattım telafi etmeye çalıştım. Bilmiyorum böyle işte

aslında içinde bulunduğun durumdan kısa molalarla uzaklaşabilsen çok iyi olur
Çalışıyorum öğlen evdeyim, çok da kısıtlanmış değilim aslında ama şu anki ruh halimle öyle hissediyorum. Yoksa eşim evdeyse sıkıntı yok, kayınvalideme bırakabiliyorum da şu anlık bir çöküş bu

Sen bana bakma canım ben hastalık uykusuzluk falan derken bu haftasonundan başlayarak bunalım moduna girdim. Bebişkon oturmaya oyuncaklara bakmaya başlasın az da olsa rahatlarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…