Hani ben
Mia elden taksit yapan yerler var 10 taksit falan olsa zorlanir misin.Bende kurutma çok istiyorum evde asma derdi yok
çamaşır birikse bile hemen yıkanır kurutulur ne güzel
Mia elden taksit yapan yerler var 10 taksit falan olsa zorlanir misin.
Hee anladim canim. Yaza az kaldi zaten. Bi de mia arkadasima da illa al al diye aldirdim ben ama en ucuzunu aldi arcelik markasi. Cok cok memnun o da. Yani 3 binlik bile olmasi sart degil alacagin zaman bi arastirirsin icine hangisi sinerse.Ben taksit yapmıyorum canım çünkü elime geçen para az oluyor taksit yapınca daha da azalıyor.
yaz sonu esimde destek verirse alacağız inş 3 bin civarı bir şey alacağım çok pahalı istemiyorum.
canım öncelikle sakin ol. dönem dönem hepimizin oluyor öyle anları.Günaydın kızlar hastalık uykusuzluk duygusal anlamda da diplerdeyim. Dün eşime oğluma önüme gelene cırladım, pişman oldum sonra daha kötü hissettim kendimi. Siz böyle dip anlarınızı nasıl atlatıyorsunuz, çevredekilere sarmadan. Öfke kontrolünde sıkıntı yaşıyorum bazen nefret ediyorum bu huyumdan
Günaydın kızlar hastalık uykusuzluk duygusal anlamda da diplerdeyim. Dün eşime oğluma önüme gelene cırladım, pişman oldum sonra daha kötü hissettim kendimi. Siz böyle dip anlarınızı nasıl atlatıyorsunuz, çevredekilere sarmadan. Öfke kontrolünde sıkıntı yaşıyorum bazen nefret ediyorum bu huyumdan
Örgü örmek çok keyifli ama biri 3,5 yaş biri 8 aylık bebeyle yürüyüş de örgü de çok zor oluyor. Çok kısıtlanmış hissediyorum bazen kendimicanım öncelikle sakin ol. dönem dönem hepimizin oluyor öyle anları.
ama şimdi bir de dolunay zamanı herkes gergin
yapabiliyorsan yürüyüş yap yeşillik ormanlık alanlar varsa bana o çok iyi gelir
ve örgü örmek :)
Haklısın ben içinde bulunduğum duyguyu çok büyütüyorumBende kızımla tartıştım biraz yemek konusunda olur böyle şeyler canım.
Haklısın ben içinde bulunduğum duyguyu çok büyütüyorum
aslında içinde bulunduğun durumdan kısa molalarla uzaklaşabilsen çok iyi olurÖrgü örmek çok keyifli ama biri 3,5 yaş biri 8 aylık bebeyle yürüyüş de örgü de çok zor oluyor. Çok kısıtlanmış hissediyorum bazen kendimisonra kızıyorum böyle düşündüğüm için sağlığımız yerinde olsun da geçer hepsi diyorum.
Bende kendimi kısıtlanmış hissediyorum ama kime kızayım diye geçiştiriyorum, bebek sürekli kucağımda ne yemek ne tuvalet hiçbiri mümkün olmuyor, inşallah sağlıkla büyürler de biraz düzenimize kavuşuruzHaklısın ben içinde bulunduğum duyguyu çok büyütüyorum
Benim sıkıntım beklentilerim karşılanmayınca oluşan öfke patlamaları.Herkesi mutlu edemezsin zaten etmek zorunda da değilsin bizde insanız.
Sadece onur kırıcı hakarete ve şiddete karşıyım.
Çalışıyorum öğlen evdeyim, çok da kısıtlanmış değilim aslında ama şu anki ruh halimle öyle hissediyorum. Yoksa eşim evdeyse sıkıntı yok, kayınvalideme bırakabiliyorum da şu anlık bir çöküş buaslında içinde bulunduğun durumdan kısa molalarla uzaklaşabilsen çok iyi olur
Sen bana bakma canım ben hastalık uykusuzluk falan derken bu haftasonundan başlayarak bunalım moduna girdim. Bebişkon oturmaya oyuncaklara bakmaya başlasın az da olsa rahatlarsınBende kendimi kısıtlanmış hissediyorum ama kime kızayım diye geçiştiriyorum, bebek sürekli kucağımda ne yemek ne tuvalet hiçbiri mümkün olmuyor, inşallah sağlıkla büyürler de biraz düzenimize kavuşuruz
HEPİMİZDE OLUYOR CANIM HATTA ANLIK BİLE OLUYORÇalışıyorum öğlen evdeyim, çok da kısıtlanmış değilim aslında anan şu anki ruh halimle öyle hissediyorum. Yoksa eşim evdeyse sıkıntı yok, kayınvalideme bırakabiliyorum da şu anlık bir çöküş bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?