Dökülme olayı bence folik asit ve b12 ben bu içerikli takviye aldığım zamanbir adet bile dökülmüyor.

Kan değerlerim normal çıkmıştı dr bile anlam veremedi neden döküldüğüne baya önlerim açılmıştı yeni yeni kapanıyor.
saçlarımı kısacık kesdirdim.
daha sağlıklı beslensem iyi olacak tabi.

Baya iş yapılmış eline sağlık dinlen tabi :)

Ya kötü olmuş özledik seni inş kısa zamanda telefon alırsın

Evet içten beslenmenin çok faydası var. Düzenli kullanırsan fayda alırsın inşallah

Ben koyun peyniri yoğurdu çok severim ama tadı güzel olursa yerim birde güvenilir marka ve kişiler yaparsa :)
koyun etinide sadece bizim kendi koyunumuz olursa yerim.
hayvanlar sabah akşam dağ ova geziyor baya çeşitli yem alıyoruz. ağır kokmuyor o yüzden.

Koyun eti tüketiyorum bende alışkanlık işte biraz

Tam mutfakta dolap düzenine baslamisken corona virüsü yüzünden evlere kapandik
planimda bardaklarin hepsini cöpe atip yerine daha minimal, dolap düzeninde sikinti cikarmayan modellerden tek örnek almak istiyordum ama kismetmis bu isler
öööyle bekliyoruz
bir poset bardak atmistim öncesinde, cok ama cok ferahladi dolabim

Canım et istedi şimdi ki ben eti çok severim

Eline sağlık ne lezzetli olmuştur :)
Şimdi herkes ekmek yapmaya başladı ama sen olayı baya ilerletmişsin
Ben yemeyi de yapmayı da seviyorum. Değişik tarifler denemeyi, buna ne yakışır, hangi baharatı atsam...diye düşünürüm. Hoşuma gider. Ama biri arkamı toplasın lütfen

Çay molası verdim saat 3 de işlerime son hız devam.

bugün evde çok iş yapabilirim.
kendime bakım yapacağım
yemek yapılacak
her gün 1 çekmece dolap düzenleyeceğim fotoğraf çekersem atarım :)
hava yağmurlu geçtiğinden bahar temizliği bir bilinmezliğe doğru gitti.
eşimde boya yalıtım yaparız diyor şimdi ev temizlense yine batacak o yüzden hevesim kalmadı.

dolap içlerini bitirirsem sonra duruma göre koltuk silerim kapı cam başlarım işlere.

birde evin kalan yerleri için para birikimine başlamam lazım 1 yılda anca birikir.

Kizlar esim firindan ekmek almis da zor günler icin yani sokaga cikma yasagi falan olursa diye buzluga atsam durur mu acaba o sekilde. Koyarken dilimleyip de mi koymaliyim bütün sekilde mi acaba?

İyi akşamlar kızlar, bu aralar brokoli çorbasına sardım. Denemeyeler varsa tavsiye ederim. Sütlü olan tarifler var ama ben sütsüz yapıyorum çok lezzetli oluyor.

Kizlar esim firindan ekmek almis da zor günler icin yani sokaga cikma yasagi falan olursa diye buzluga atsam durur mu acaba o sekilde. Koyarken dilimleyip de mi koymaliyim bütün sekilde mi acaba?
Ben tüm koyuyorum sabah için akşam dan çıkarıyorum şimdi almış gibi oluyor hiç bir sorun yaşamıyorum. Hatta bu olaylardan sonra toplu alıyoruz beş tane filan günlük çıkartıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…