Dökülme olayı bence folik asit ve b12 ben bu içerikli takviye aldığım zamanbir adet bile dökülmüyor.
Kizlar bugun ataga gectim
Sabah kalktim ortaligi topla kizi emzir uyut
Oglen nohut yemegi koydum kahvalti ettik aksam mutfagi topla yerlestir
Kizimi banyo yaptırdım ardından ben yikandim
O da yetmedi hizimi alamadim butun utuleri bitirdim 1 saate yakin surdu kizinkiler ufak ufak olunca coraplarina kadar ütülüyoruz da hanimefendinin
Benden bu kadar yarina iş miş yok valla elimi sürmem
Kızlar maşallah ne çok iş yapmışsınız herkesin ellerine sağlık ♥
Mikan maşallah ya sen iki çocukla bu kadar şeyi nasıl yapıyorsun sırrını ver bana da
Mia her zamanki gibi düzenli belleza lindalinda herkes atakta maşallah benim de ev işleri yolunda evdeyim zaten kendime de bir rutin belirlemeye çalışıyorum, telefonum kırıldı benim de ekran paramparça canım oğlum sağolsun camlar döküldü resmen bantladım buraya çok yazamama sebebim bu, dışarı çıkar çıkmaz ilk iş telefon almak ama bunun için galiba en az bir ayım var
Evet içten beslenmenin çok faydası var. Düzenli kullanırsan fayda alırsın inşallahKan değerlerim normal çıkmıştı dr bile anlam veremedi neden döküldüğüne baya önlerim açılmıştı yeni yeni kapanıyor.
saçlarımı kısacık kesdirdim.
daha sağlıklı beslensem iyi olacak tabi.
Koyun eti tüketiyorum bende alışkanlık işte birazBen koyun peyniri yoğurdu çok severim ama tadı güzel olursa yerim birde güvenilir marka ve kişiler yaparsa :)
koyun etinide sadece bizim kendi koyunumuz olursa yerim.
hayvanlar sabah akşam dağ ova geziyor baya çeşitli yem alıyoruz. ağır kokmuyor o yüzden.
Evet içten beslenmenin çok faydası var. Düzenli kullanırsan fayda alırsın inşallah
Canım et istedi şimdi ki ben eti çok severimBen koyun peyniri yoğurdu çok severim ama tadı güzel olursa yerim birde güvenilir marka ve kişiler yaparsa :)
koyun etinide sadece bizim kendi koyunumuz olursa yerim.
hayvanlar sabah akşam dağ ova geziyor baya çeşitli yem alıyoruz. ağır kokmuyor o yüzden.
Canım et istedi şimdi ki ben eti çok severim
Ben yemeyi de yapmayı da seviyorum. Değişik tarifler denemeyi, buna ne yakışır, hangi baharatı atsam...diye düşünürüm. Hoşuma gider. Ama biri arkamı toplasın lütfenEline sağlık ne lezzetli olmuştur :)
Şimdi herkes ekmek yapmaya başladı ama sen olayı baya ilerletmişsin
Deneyeceğim. Fikir için teşekkürlerOoo elinize sağlık bende iş yerinde ruşeymli veya cevizli yapıyorum tavsiye ederim.
Ben dilimleyip koyuyorum, çıkarıp tost makinesinde basıyorum tazecik oluyorKizlar esim firindan ekmek almis da zor günler icin yani sokaga cikma yasagi falan olursa diye buzluga atsam durur mu acaba o sekilde. Koyarken dilimleyip de mi koymaliyim bütün sekilde mi acaba?
Ben tüm koyuyorum sabah için akşam dan çıkarıyorum şimdi almış gibi oluyor hiç bir sorun yaşamıyorum. Hatta bu olaylardan sonra toplu alıyoruz beş tane filan günlük çıkartıyorumKizlar esim firindan ekmek almis da zor günler icin yani sokaga cikma yasagi falan olursa diye buzluga atsam durur mu acaba o sekilde. Koyarken dilimleyip de mi koymaliyim bütün sekilde mi acaba?
Aaa ben de bugün brokoli çorbası yaptım :)İyi akşamlar kızlar, bu aralar brokoli çorbasına sardım. Denemeyeler varsa tavsiye ederim. Sütlü olan tarifler var ama ben sütsüz yapıyorum çok lezzetli oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?