- 27 Ekim 2013
- 4.728
- 12.056
- 408
Yaa nasıl bir tonik acaba?saç dökülme sebebin neydi?benmde çok ihtiyacım var.Burdan paylaşabilirmisin isimleriniDr hazırladığı bir tonik var. Birde int aldığım serum var.
bir gün tonik birgün serum kullanıyorum ilacımı içiyorum.
baya minik minik bir sürü saçım çıktı ama dökülmeler tamamen kesilmedi.
Biz bütün koyuyoruz canım.sabahtab çıkarıyoruz mesela akşama kadar açılıyor,tazecik oluyor :)Kizlar esim firindan ekmek almis da zor günler icin yani sokaga cikma yasagi falan olursa diye buzluga atsam durur mu acaba o sekilde. Koyarken dilimleyip de mi koymaliyim bütün sekilde mi acaba?
Yaa nasıl bir tonik acaba?saç dökülme sebebin neydi?benmde çok ihtiyacım var.Burdan paylaşabilirmisin isimlerini
Miam kendine ne tur bakimlar yapiyorsun bahseder misin. Aksamlari kendimi oyalamak istiyorum bazen yemek yememek icin. Kendim iciin ne yapabilirim?Günaydınlar.
Dün evde pek aktif değildim
yemek yapıldı mutfak toplandı
Kendime bakım yaptım.
Bugün yemek yapılacak
etrafı toplarım
tv sehbasının çekmecelerini kontrol ederim.
Ne kadar var mesela elinde . Sabit gelirli kişilersiniz bence çok fazla elinde para tutma canımGunaydin kizlar
Bugun aksama nohut yemegim var ama yarına yemek yapmam lazim aksam esim gelince fasulye yemegi yapacagim sonra da baget ekmek pisirecegim bakalim nasil olacak kolay mi diye.
Evde olunca sürekli duzensiz bi yer yok bakacağım bi yerde yok sanirim.
Kizimi uyutup uyursa az da ben uyumak istiyorum..
Elimde bi miktar para var ama altin almiyorum su virüs olayi bitmeden de almicam sanirim lazim falan olursa allah korusun diye.
Cok az aslinda o yuzden elimde kalsin istedim. Altin zaten su an cok yüksek alamam bu seviyeden.Ne kadar var mesela elinde . Sabit gelirli kişilersiniz bence çok fazla elinde para tutma canım
Daha da yükselecek ama gelecekte. Yani beş yüz yada bin TL ise elinde kalsın ama fazlası ise yatır hiç düşünme canımCok az aslinda o yuzden elimde kalsin istedim. Altin zaten su an cok yüksek alamam bu seviyeden.
Miam kendine ne tur bakimlar yapiyorsun bahseder misin. Aksamlari kendimi oyalamak istiyorum bazen yemek yememek icin. Kendim iciin ne yapabilirim?
Tamam canim saolasin. Bi dusuneyim ben..Daha da yükselecek ama gelecekte. Yani beş yüz yada bin TL ise elinde kalsın ama fazlası ise yatır hiç düşünme canım
Vayy supersin valla mia. Anladim niye bu kadar guzel olduğunuhaftada 1
Tırnak el bakımı
Ayak bakımı
keselenme peeling
epilasyon
yüz bakımı maske
saç bakımı (her gün) ama siz haftalık maske yapabilirsiniz tatlı badem yağıyla saçları yumuşatıyor.
daha alıp denemek istediklerim var at kılı fırça
bebek yağımda bitti duş sonrası sürüyordum parlak bir görüntü veriyor nemlendiriyor.
yeşim taşı
dil temizleyici alacağım
bir video izledim hoşuma gitti ona göre bende uyarlayacağım hayatıma bulursam atarım buraya.
Vayy supersin valla mia. Anladim niye bu kadar guzel olduğunu
Yesim tasini bende istiyorum yalniz su virusten dolayi netten zorunlu ihtiyac disinda pek alasim yok hem kargocular bu ara cok cok yogun calisiyorlarmis üzülüyorum gercekten.
Bebek yagi bende de var kizim icin almistim ama ona losyon kullanmayi daha cok sevdim.
Kendim icin kullaninca dustan sonra pijamalarimi giyinince sanki yagliymisim gibi oluyor boşa dus almisim gibi hissediyorum ben niyeyse
Geri kalan bakimlari bende bi duzene koymak istiyorum cok duzensiz cunku yaptigim seyler. Tesekkur ederim
Bebek yağını bi de böyle deneyeceğim bakalım olacak mi.O senin güzelliğin lindam :) Rica ederim.
böyle anlatınca çok süslü havalı gibi gözüktümama yeni yeni rutinlere alışıyorum 3 yıl önce sanki hayattan soğumuştum.duş al cık tırnak uzadıysa kes modundaydım aynaya bakmazdım.
Hergün 1 görev yapınca daha pratik oluyor 15-20 dk sürüyor bir işlem.
bebek yağını duştan çıkınca ıslak ıslak sürüyorum sonra kurulanıyorum böylece fazla yagda gitmiş oluyor. özellikle bacaklarım çok kuru mat görünür yağı sürünce parlıyor :)
Slm kızlar dün baya yoruldum bugün izin kullanıyorum.
Çamaşır yıkadım asılacak.
Kurular yerleştirilecek.
Misafir WC lavabosu yıkanacak aslında kullanılmıyor ama yine de bir su tutmak lazım. Duşa girmeden yaparım.
Akşama mantı yapıcam.
Şu an oğlumla etkinlik yapıyoruz. Suluboyamız yok biz de neskafe ile yaptık.
Bende nisan ayina daha mutlu girdim yoksa kafayi siyiracam düşün düşün. Rabbım hayırlısını versin insallah hepimiz icin.Çay molası verdim.
Birazdan masamı toplarım işlerimi bitiririm evime giderim.
Nisan ayına güzel başladım sonuna kadar böyle gider inş
Tam olarak tek maaş sayılmazsınız canım rapor ücreti almıyor musun?Bende nisan ayina daha mutlu girdim yoksa kafayi siyiracam düşün düşün. Rabbım hayırlısını versin insallah hepimiz icin.
Ev hanimligi aslinda hem iyi yanlari hem kotu yanlari var
Iyi yanlari:
istediğin zaman yatıp istedigin vakit işleri yapıyorsun
hic bi ise acelen yok
cocugunu kendin yetiştiriyorsun
hep enerjik oluyorsun kafan dingin oluyor ki bu fikirlerim bebekle ugrasmama ragmen gecerli kizlar
Kötü yanlari: aksama kadar sanki bi kısır dongu kalk ev topla yemek temizlik falanla vakit gecir tv izle saatlerce nette gezin
Verimli olamadigimi hissediyorum bu ara tv surekli acik vaziyette ve sürekli her gun ayni seyleri tekrarliyorum
Ekonomik anlamda tek maasla cift maas arasinda devasa fark var kesinlikle yasiyorum.
Eskiden bi sey alirken al gitsin modundan simdi ise ihtiyac var mi eger yoksa da bi daha ki aya gibi erteleme modundayim. Kesinlikle ekonomik özgürlük olmali. Calismayi ozleyecegimi hic düşünmemiştim cidden
Bende nisan ayina daha mutlu girdim yoksa kafayi siyiracam düşün düşün. Rabbım hayırlısını versin insallah hepimiz icin.
Ev hanimligi aslinda hem iyi yanlari hem kotu yanlari var
Iyi yanlari:
istediğin zaman yatıp istedigin vakit işleri yapıyorsun
hic bi ise acelen yok
cocugunu kendin yetiştiriyorsun
hep enerjik oluyorsun kafan dingin oluyor ki bu fikirlerim bebekle ugrasmama ragmen gecerli kizlar
Kötü yanlari: aksama kadar sanki bi kısır dongu kalk ev topla yemek temizlik falanla vakit gecir tv izle saatlerce nette gezin
Verimli olamadigimi hissediyorum bu ara tv surekli acik vaziyette ve sürekli her gun ayni seyleri tekrarliyorum
Ekonomik anlamda tek maasla cift maas arasinda devasa fark var kesinlikle yasiyorum.
Eskiden bi sey alirken al gitsin modundan simdi ise ihtiyac var mi eger yoksa da bi daha ki aya gibi erteleme modundayim. Kesinlikle ekonomik özgürlük olmali. Calismayi ozleyecegimi hic düşünmemiştim cidden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?